За Мен

Щастлива и благодарна съм, че съм е сертифициран треньор на практиките “Пробуждане на женската енергия” и “Танц Мандала”. Моя учителка е Наталия Илюшко от Москва.
Танцувам Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години изучавам и практикувам различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра. Сертифициран нумеролог съм и съм обучавана в източни наука, които са непопулярни на запад.

Сертифициран констелатор съм и от години работя с родовата система и енергия.
Обучавана съм в тайни школи с вътрешно знание. През годините изучавах силата на кристалотерапията и ароматерапията, тотемните животни, природната магия.

Още в детството си се запознах с магията на билките и подправките благодарение на моята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни, лечебни отвари.

Сертифициран специалист съм по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Моят метод на работа е много много мек, но мощен с женските травми и блокажи …. с помощта на танц, специални движения, работя с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Специалист съм по женко здраве, психосоматика, интимна гимнастика за укрепване на тазовото дъно и развихряне женската енергия.
Рейки лечител съм и съм особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия.
Използвам силата на билките, елементалните духове, стихиите, музиката, дихателни практики, етерични масла, енергийни практики и личния потенциал на всяка жена. (heart)

Марина Бошева