Неродените деца и Изключените членове на рода-София и Онлайн

За неродените деца не се говори, не им се дават имена, изключвани са от семейната система, като че ли никога не са зачевани. Вследствие започва да действа закона за принадлежността на Берт Хелингер (Всеки член на семейната система има право да принадлежи към нея, независимо от собствените си качества и съдба) и семейната система се опитва да възстанови правата на неродените деца и ги ‘връща’ в живота на майката и бащата по неприятен за тях начин.

Темата за неродените деца в семейната система е тема-табу, свързана с чувство на вина, тъга, страх,разочарование и болка.

Тема, която жегва женската душа и не й дава покой. Почти всяка жена, която е претърпяла аборт, независимо по какви причини,би искала това да не се е случвало. И често смята, че ако не говори за това или го забрави, ще й е по-леко. От гледна точка на семейната система, обаче, неродените деца са пълноправни членове на семейството и не трябва да се забравят. Затова всеки забравен или премълчан аборт,съществуването на непризнато неродено дете, носят сериозни последствия за двамата партньори, за живите им деца, за следващите поколения и за цялата семейна система.
За много хора абортираните деца –не са деца, а просто излишна плът.

За тях е прието да не се говори, не им се дават имена, изключвани са от семейната система, като че ли никога не са зачевани. Вследствие започва да действа закона за принадлежността на Берт Хелингер (Всеки член на семейната система има право да принадлежи към нея, независимо от собствените си качества и съдба) и семейната система се опитва да възстанови правата на неродените деца и ги ‘връща’ в живота на майката и бащата: понякога чрез отношения с любовник/ца, чрез чувство на вина или тъга, което може да се предава на следващите поколения, чрез негативно поведение,проблемни отношения, болести, безпаричие , инциденти с живите деца или внуци, лична забрана за създаване на семейство и др. Законът действа независимо дали знаем или не за реалната ситуация с неродените деца на нашите партньори или на нашите предци.

Ще поканим неродените деца и изключените членове на семейната система отново Рода в София и Онлайн.

Можете ли да погледнете с любов и благодарност към хората от семейството ви, които са „черни овце“, онези, които отбягвате, онези, които не разбирате защо така се държат, защо правят нещата, които правят, онези, които съдите, а може би и мразите? Добър въпрос.
Замисляли ли сте се някога, че това, което тези хора са взели върху себе си и то ги кара да правят всичко, което правят, АКО ТЕ НЕ СЕ БЯХА НАГЪРБИЛИ С НЕГО, МОЖЕШЕ ДА ТРЯБВА ВИЕ ДА ГО НОСИТЕ?
То е товар, нещо голямо, което плува в системата и преминава през поколенията.
И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО ПРЕГЪРНЕ, ДА ГО ОБИКНЕ, ДА ГО ИЗЖИВЕЕ, ДА ЖИВЕЕ С НЕГО.

🐑Така наречените „черни овце“ в семейството са всъщност търсачите на пътища за освобождаване на родословното дърво.
Тези членове на дървото, които не се приспособяват към правилата или традициите на семейната система, тези, които постоянно търсят да революционизират вярванията, противопоставяйки се на пътищата, маркирани от семейните традиции, онези, които са критикувани, изпитвани и дори отхвърляни, те, като цяло, са призовани да освободят дървото от повтарящи се истории, възпрепятстващи плановете на цели поколения.

„Черните овце”, тези, които не се приспособяват, тези, които крещят, бунтуват се, поправят, детоксикират и създават нов и разцъфващ клон … безброй неизпълнени желания, неосъществени мечти, несбъднати таланти на нашите предци се проявяват в бунта им, търсейки начин за изява.
Родословното дърво, по инерция, ще иска да продължи да поддържа цензуриращия и токсичен път на своя ствол, което прави задачата им трудна и противоречива … без съмнение, погрижете се за своята „рядкост“ като най-ценното цвете на Дървото Ви.

📣На това събитие ще правим Родови практики, с помощта на които ще разберем има ли изключени членове в родовата ни система и абортирани даца и ще ги върнем на мястото им.

👼Също така ще ви подаря терапевтична практика и молитва, ако вие самите имате аборти, за да продължите живота си без вина.

❗❗❗Забранени са аудио и видео записи от страна на участниците по време на събитието!

💸 Цена: 35 лв. /плащане на място/

Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, 2-ри етаж/ До ЛИДЛ
В сградата на Овъргаз

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации.
Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване / симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. Сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и „Танц Мандала“. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г.
Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия
marina bocheva energiini praktiki