Възстановяване целостта на ДУШАТА

🦋 В течение на целия си живот и не само този човек губи себе си късче по късче. Той оставя части от душата си, които се привързват към хора, места, ситуации. Като губим част от себе си, губим и своята лична сила. Затова и достигайки определена възраст, се оказваме обезсилени, обезверени, с “изядена” аура и приличаме на огризки от ябълка.
Изгубените фрагменти на душата могат да станат причина да обичаме някой с години, макар че всичко е отминало отдавна, да мислим за него и да не може да се отделим в мислите си/натрапчиви мисли/.
Душата губи свои части в няколко случаи. Ще говорим кои са те на този специален тренинг.
Самата душа никога не се разрушава, но тя може да се фрагментира много, много пъти, на милиони парчета… като разбито стъкло. Понякога е много трудно душата да събере частите си в едно цяло, затова толкова много хора са лишени от енергия. Те не управляват живота си и не са способни да сътворят това, което желаят.
💖 По време на тази практика ще се срещнем с душата си може би за първи път, ще я чуем, ще разберем какво иска тя, ще поискаме прошка от нея, ще я помолим да ни отведе до скритите ни ресурси… ще съберем фрагментираните й части и ще ги свържем по начин, който способства израстването й. Ще си върнем всички части на душата ни.
💫 Ще съберем късчетата от себе си разхвърляни по цялата Вселена, в аурите на други хора….
Какво е необходимо:
– тетрадка и химикал;
– облеклото е без значение, ще седим и лежим на йога постелка
Начало: 12:15 ч.
Край: 14:00 ч.


💸 Цена: 30 лв. /плащане на място/

Запис няма да има!
Важно❗️ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Място: Антара клуб Варна
ул. Александър Малинов 14, ет 4

В сградата на Овъргаз

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
 
❤ Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
 
❤Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.

❤ През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия