ВИЕНА! Пробуждане на женската енергия

Прекрасни,
Тази динамична медитация е свързана с тантричните практики и позволява да излекувате сексуалността си и да се освободите от емоционалните модели и забрани, започва процес на изцеление на ниво душа и тяло, пробуждат се сексуалността и интимността.
Пробуждането на женската енергия основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център и разтваря трети/ слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото ви. Тя освобождава чувствеността и оргазмичността.
Пробуждането на женската енергия основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център и разтваря трети/ слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото ви. Тя освобождава чувствеността и оргазмичността.
На физическо ниво практиката спомага за освобождаване на миоми, кисти, нормализира хормоналния баланс на жената. По време на практиката ние изхвърляме целия товар от потиснати енергии на ниво първа и втора чакри – това са забрани, потиснати чувства, неизразени емоции, страхове и самосъждения, неизразена агресия, замръзнала в тялото болка… Всичко, което блокира и спира притока на сила и креативност и ни държи в състояние на драма.
Основното послание и посвещение на тази практика е: “Аз се проявявам в този свят, живея и се наслаждавам, създавам с удоволствие себе си, тялото си, живота си”. С динамичната медитация ще съживите тялото, ще излезете от състоянието на жертвата, ще освободите блокажите и забраните за сексуалност… и ще насочите енергията си за съзидание. Практиката възстановява чувствеността и сексуалността, желанието да живеем и да се наслаждаваме!
📌📌📌 По време на практиката “Пробуждане на женската енергия” вие:
🏵 ще възвърнете женската си сила
🏵 ще се изправите очи в очи със страховете си
🏵 ще напуснете зоната си на комфорт
🏵 ще овладеете другата страна на силата – освобождаването, способността да пуснете онова, което вече не ви е от полза
🏵 ще изоставите старите навици, модели на поведение, бариери, обиди и тревоги
🏵 ще отворите врати за творчество, любов, здраве и изобилие
🏵 с помощта на тази практика ще дадете живот на богинята в себе си ❤💎💃
Практиката се изпълнява на празен стомах или най-малко 2 часа след храна, 30 минути преди старта не се пие вода.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
– в следоперативен период от 6 месеца, бременни жени и жени с обострени ставни проблеми, психични заболявания, онкологични заболявания в напреднала фаза.
* При жени с миома в стабилен или ранен стадий практиката е изключително благотворна!
Какво е необходимо:
– удобно облекло (спортно)
– маска или шалче за очи
– допълнително връхна дреха за намятане или шал.
– маска за очи или шалче
💥 Дарение за участие: 30 евро / на място/
Важно! За записване, пишете на Messenger, Viber или Telegram+359 889 931973
При участие и на практиката Вълшебна Мандала танц от 17:45 цената за участие в двете практики е 55 евро
https://www.facebook.com/events/854366999206091/?ref=newsfeed
Начало: 16:00
Край: 17:30
Seminarzentrum Dendron
Große Schiffgasse 2, 1020 Wien
На партера в двора

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
❤️ Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала.
❤️ Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤️ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.