Тайните на Вещите жени за щастлив живот

СЪБИТИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЕДНОВРЕМЕННО В СОФИЯ И ОНЛАЙН❗

💫 Вещата жена е силата и мъдростта на Земята. Тя си взаимодейства със стихиите, с природата. Тя самата е стихия.
Тази жена върви по свой собствен път, действа чрез опита и мъдростта си.

Знаещата Ма в славянската култура е жена, която притежава силата и мъдростта на женската енергия.

Те знаят как да използват магическата сила на Природата, да общуват с тайнствените сили на отвъдното и да я използват за добри или лоши цели.
Славянските вещици са знаели всякакви ритуали.

Женската космическа енергия е енергията на всички богини, всички реализации на жените в различни светове и реалности, натрупана мъдрост, сила на любовта, излъчване и вдъхновение. Това са конструктивни, създаващи, оформящи и благоприятни вибрации.

Вещата жена може да получава енергия от космоса и от всеки предмет. От Вселената звезди, небе, вятър, Слънце, Луна, вода, огън, въздух, земя; от всяко дърво, камък, планина, река…
Тя знае как да си сътрудничи с духовете на стихиите на природата- елементалните духове на водата, земята въздуха, огъня. Знае как да се защити и кои същности никога да не призовава.
Вещите жени знаят, че всичко е възможно. Те създават, съхраняват, размножават. За съжаление в продължение на много хиляди години жените в суматохата и булото на ежедневието, са забравили истинската си мистична природа, своята космическа сила.
Те знаят как да защитят дома си, как да го изчистят от негативни енергии.

⚜ Дойде времето да си припомним тези знания!
Тайните на вещите жени в древността са се предавали само на посветени. Тези жени са общувало с висшите сили, получавали са покровителството им, разкривали са им невероятни тайни, които преди това са изглеждали невероятни.
Освен със стихиите тези жени са умеели да се свързват с владетелите на природните стихии- елементалните духове, които също са им помагали в магията.

На семинара Тайните на вещите жени за щастлив живот ще ви разкажа и за тях.
Ако си готова да отвориш вратата към света на вещите жени и чудесата, записи своето място 🧚‍♀️

🎯 Цена: 60 лева

😍Ако се включиш в практиките Пробуждане на женската енергия от 10:30 ч. и Мандала танц на Пълнолуние от 12:15 ч, цената за трите събития за ценя е 120 лв.

💯💥 Запази своето място сега 👉
на лично съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931973

Начало: 15:00 ч.
Край: 19:00 ч.

АДРЕС: Йога студио 108
гр. София, жк. Младост 1,
ул. „Д-р Стоян Чомаков“ № 4А, ет. 3 – последен
(намира се между бл.24 и 118-то училище), сграда Чергата.

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала.
Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.

В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.