ВАРНА! Изцеление на връзката с
майката и благословия от Майчиния род

❤️ От кого получаваме най-големия потенциал в живота си?
Кой ни учи на любов?
Разбира се, МАМА!
Майката е много важна фигура в живота на всеки човек. За малкото дете майката е неговата вселена, неговото божество.
И от тези отношения зависи целият ни живот: с какви очи ще гледаме на себе си, света, отношенията между хората. Ако мама ни даде много любов, приемане, уважение, тогава имаме много ресурси, представата ни за света и самите себе си ще е позитивна.
Тази връзка се превръща в модел на взаимоотношенията ни с нашия партньор.
Мама е първият ни свят…. Обетованата земя. Тогава животът е пълен с единство, топлина, хармония и комфорт. Всичко най-важно е свързано с нашата майка. Нашето дълбоко разбиране за щастието: когато сърцата бият в унисон, когато всички чувства и мисли са едно, когато ти и аз сме едно. Това е времето на живота в утробата на майката. Обикновено това единство искаме да повторим в партньорството.
Майката има безкрайно и дълбоко влияние върху душата на детето си на всяка възраст. В първите години от живота си детето активно се занимава с „поглъщането“ на майка си. Традицията, културата, начините за оцеляване се усвояват от мама.
Най-важното нещо, което мама ни дава, е ДОВЕРИЕТО.
Първоначално към себе си, а по-късно и към целия свят. ЩАСТИЕТО, първоначално от общуването със себе си, а впоследствие – от живота. ЛЮБОВ – с нея, а след това, като проекция, към хората и към целия свят. Мама залага основните убеждения на подсъзнателно ниво, онези, които се превръщат в нашата духовна основа, ядро.
Връзката на бащата с детето и на детето с бащата също се формира от майката. Тя е единственият посредник между тях. И животът не само на самите деца, но и на внуци и правнуци, ще зависи от това дали тя позволява на бащата и децата си да се обичат.
За да бъдем истински цъфтящи, обичащи, обичани и щастливи жени, е много важно да излекуваме отношенията си с нашите майки и да установим връзка с нашата женственост.
Ако сте натрупали дълбоко негодувание към майка си, непременно преработете тази тема. Недоволството срещу майката е кървяща рана в сърцето, която може да кърви с години.

Да бъдеш майка е трудно. А да живееш с обида към майка си, е още по-трудно.
Всякакви негативни чувства, спомени, обиди водят както до унищожаване на самите нас, нашето тяло, така и засягат взаимоотношенията ни с други хора.
Само чрез майката получаваме и силата от женския Род.
Лишени от силата на жените от рода, ние сме обречени на проблеми с мъжете, както и отказ или отхвърляне на нашата женственост.

По време на този тренинг:
❤ Ще правим констелация.
❤ Ще разберете какви са истинските отношения с майка ви.
❤ Ще възстановите връзката си с вашата майка.
❤ Ще се научите да я уважавате, като същевременно уважавате и себе си.
❤ Ще разберете и заемете правилното място спрямо майка си.
❤ Ще позволите любовта между майка и дъщеря да тече лесно и свободно, и ще започнете да я споделяте със света.
❤ Ще разберете как връзката ви с майката и женския род влияе върху отношенията с мъжа ви.
❤ Ще се свържете с женския си род и ще получите благословия за щастлива женска съдба, чрез невероятно красива и мощна практика.
Лишени от женската сила на нашия Род, ние сме обречени на чувство за незащитеност, недоверие към света, желание да останем малки момичета, проблеми с мъжете, както и отказ или отхвърляне на нашата женственост.
💸 Цена: 30 лв. /плащане на място/
Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!
Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.
Място: Антара клуб Варна
ул. Александър Малинов 14, ет 4

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
❤️ Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала.
❤️ Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

❤️ През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
❤️Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена