Изцеление на връзката с родителите и Благословия от Предците

Всеки от нас е роден благодарение на мама и татко, за нашето раждане е необходима енергията на двама души- мъж и жена , иначе просто нямаше да съществуваме. Връзката между родители и деца обаче не винаги е лесна. Душата на детето само избира родителите си за да усвои определени уроците.

Едно дете може да бъде в мир със себе си само ако е приело родителите си. Именно приело. Това означава да приемаш родителите си такива, каквито са, да ги уважаваш такива, каквито са, да не искаш и да не си представяш за себе си нищо друго. Те са най-добрите, точно такива, каквито са. Който е успял да приеме родителите си, той е в мир със себе си. Чувства се цял. Двамата му родители живеят в него с цялата си сила.
Когато родители общуват с децата си, те ги хранят с енергията си, а децата връщат благодарност на родителите си .

Децата и родителите са различни поколения, различни виждания, различни задачи… Често възникват разногласия и недоразумения.

Понякога родителите имат неизлекувано Вътрешно дете и могат да се опитат да манипулират. Да им доказваш, че това не е редно, да ги убеждаваш, в повечето случаи това е загуба на енергия.
Просто ги приеми такива каквито са, и се вгледай в себе си…дали не постъпваш и ти така с т твоите деца.
Без вътрешното усещане да си жертва, а с любов.
Щом отвътре няма негодувание, то не дава енергия за борба и конфликтът стихва.

Претенциите, критиката и обидите към родителите до известна степен се приравняват като обиди към Бог, защото именно те- Родителите са ни дали живот.
🧔‍♂️Когато някой обижда БАЩА си, той ще има трудности да достигне висока позиция в обществото. И няма значение какъв е баща му, дали е достоен човек или не; във всеки случай, ако някой смята баща си за лош човек, тогава ще изпитва трудности в кариерата си, в реализацията, в печеленето на пари. Освен това може да развие различни заболявания, като лошо храносмилане и слаб имунитет.

В хороскопа и съдбата на човек Слънцето олицетворява бащата и ако човек се отнася зле с баща си, той губи контакт със Слънцето. В слънчевата светлина има специална, изключително фина енергия, която съвременните устройства не са в състояние да уловят. Когато човек уважава баща си, тогава тази енергия му носи уважение в обществото, дава му добро здраве, добро храносмилане и силен имунитет. Ако се държи лошо с него тогава тази енергия унищожава всичко и той ще страда докато критикува баща си.

👩‍🦰КРИТИКУВАЙКИ МАЙКА си, човек се лишава от мир, жизненост, любов и спокоен сън. Критикувайки майка си, един мъж е лишен от възможността да има добра съпруга, точно както, критикувайки баща си, жената е лишена от възможността да има добър съпруг. В хороскопа Луната олицетворява майката и ако човек се отнася зле с майка си, той губи от енергията на Луната. Енергията на Луната е в състояние да донесе на човек или постоянно умиротворяване, или, обратно, постоянно безпокойство.
Човекът, който критикува родителите си, на практика е изпаднал в безнадеждна ситуация в живота. И е нужно да спре, в противен случай ще има големи проблеми. Всичко това трябва да се знае.
Често чувам от клиентите си: „Родители? “ Да, добре съм с тях, добро детство, нищо особено не се е случило. Вече ги приех”

Но все пак тези хора идват при мен с молбите си за помощ и в повечето случаи се връщаме в детството и отношенията им с родителите, където е имало насилие над децата, вина, потиснат гняв и агресия, омраза към татко и мама.
Това е просто илюзия за приемане. И на подсъзнателно ниво продължават критикуват, неприемат родителите си, които сравняват, бият, обиждат.
‼️ВНИМАНИЕ! Когато има илюзия за приемане на родителите, тогава негодуванията, гневът, вината не се нулират, а се засилват.

Важно е да осъзнаеш, че ти се състоиш от баща си и майка си и без да ги приемаш, не приемаш себе си.
Колкото и да се заблуждавате, колкото и да се опитвате да отблъснете, забравете – пътят към щастлив живот се крие в приемането на родителите си такива, каквито са.

KOЛКОТО И ДА БЯГАТЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ, те винаги ще се намират до вас. В образа на шефа, любовника, любовницата, в образа на мъжа или жена ви.
Повечето хора си избират мъж или жена, които външно приличат или имат качествата на баща им или майка им.

КОЛКО Е ВАЖНА ВРЪЗКАТА С БАЩАТА
Бащата е най-важният мъж в живота на всяко момиченце. И от него зависи как това момиченце ще изгради отношения с противоположния пол, дали може да създаде силно семейство, да изгради кариера и да процъфтява финансово.
Бащата дава представа не само за границите, но и за възможностите. Нещо повече- без положителна връзка с бащата или образа на бащата в живота на човек настъпва хаос.
И този хаос може да се изразява по различен начин.

Например:
✅ човек се захваща с 10 неща наведнъж и не завършва нито едно
✅ не смее да започне какъвто и да е бизнес. Дълго, отлага, колебае се, намира хиляда причини за това. И в резултат или не прави нищо, или се отказва от започнатото при първото затруднение.
✅ не спазва обещанията си и постоянно лъже
✅ не може да защити своята гледна точка, съгласява се против волята си с другите хора, а след това се чувства използван и страда
Ако двамата родителите се ценят и уважават взаимно, а бащата отглежда малката си принцеса с грижа и любов, пораствайки, такава жена бързо намира достоен мъж, щастливо е омъжена и живее в изобилие.
И обратното: когато татко на практика не е присъствал в живота на дъщеря си или е бил твърде строг с нея, или е злоупотребявал с алкохол, или е напуснал семейството изобщо, тогава в душата на детето остава травма, която оставя отпечатък върху целия му бъдещ живот.
Съществуват практики и констелации, които ще ви помогнат да отделите чувствата си към баща си от тези на майка си.
Ще спрете да се поставяте на мястото на вашата майка и несъзнателно да живеете нейната съдба, ще можете да разберете и да благодарите на баща си за това, което той е направил за вас.

Ще намерите място, където да го обичате в сърцето си и да започнете да живеете живота си, без да се обръщате назад към миналото!
Майката е много важна фигура в живота на всеки човек. За малкото дете майката е неговата вселена, неговото божество.
И от тези отношения зависи целият ни живот: с какви очи ще гледаме на себе си, света, отношенията между хората. Ако мама ни даде много любов, приемане, уважение, тогава имаме много ресурси, представата ни за света и самите себе си ще е позитивна.

Тази връзка се превръща в модел на взаимоотношенията ни с нашия партньор.
Мама е първият ни свят…. Обетованата земя. Тогава животът е пълен с единство, топлина, хармония и комфорт. Всичко най-важно е свързано с нашата майка. Нашето дълбоко разбиране за щастието: когато сърцата бият в унисон, когато всички чувства и мисли са едно, когато ти и аз сме едно. Това е времето на живота в утробата на майката. Обикновено това единство искаме да повторим в партньорството.
Майката има безкрайно и дълбоко влияние върху душата на детето си на всяка възраст. В първите години от живота си детето активно се занимава с „поглъщането“ на майка си. Традицията, културата, начините за оцеляване се усвояват от мама.

Най-важното нещо, което мама ни дава, е ДОВЕРИЕТО.
Първоначално към себе си, а по-късно и към целия свят. ЩАСТИЕТО, първоначално от общуването със себе си, а впоследствие – от живота. ЛЮБОВ – с нея, а след това, като проекция, към хората и към целия свят. Мама залага основните убеждения на подсъзнателно ниво, онези, които се превръщат в нашата духовна основа, ядро.

Връзката на бащата с детето и на детето с бащата също се формира от майката. Тя е единственият посредник между тях. И животът не само на самите деца, но и на внуци и правнуци, ще зависи от това дали тя позволява на бащата и децата си да се обичат.
За да бъдем истински цъфтящи, обичащи, обичани и щастливи жени, е много важно да излекуваме отношенията си с нашите майки и да установим връзка с нашата женственост.
Ако сте натрупали дълбоко негодувание към майка си, непременно преработете тази тема. Недоволството срещу майката е кървяща рана в сърцето, която може да кърви с години.

Да бъдеш майка е трудно. А да живееш с обида към майка си, е още по-трудно.
Всякакви негативни чувства, спомени, обиди водят както до унищожаване на самите нас, нашето тяло, така и засягат взаимоотношенията ни с други хора.
Само чрез майката получаваме и силата от женския Род.
Лишени от силата на жените от рода, ние сме обречени на проблеми с мъжете, както и отказ или отхвърляне на нашата женственост.

😍 По време на тренинга ще правим констелации и Родови практики

Какво е необходимо:
– маска или шалче за очи 💥 На място можете да си закупите сатенена маска на цена 15 лв.

💸 Цена: 60 лв. /плащане на място/

🎁 Заедно с Пробуждане на женската енергия и Вълшебна Мандала танц, цена за целия ден 100 лв.
Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!

Начало: 15:00 ч.
Край: 19:0 ч.

Място: Антара клуб Варна
ул. Александър Малинов 14, ет 4

Моля, запишете се на лично съобщение в Месинджър или Вайбър 0889 931973!

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала.
Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.

А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.

Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.