ВАРНА! Диханието на Сърцето - терапевтичен тренинг

Прекрасна,
колко често чувствайки се обидена, се страхуваш да влезеш в нова връзка, страхуваш се да се доверяваш на мъжете и се опитваш да се предпазиш от всякакви емоции.
Но скривайки се от света, ти понякога не го забелязваш, че спираш да се радваш на простите неща – усмивките на хората, красотата на природата, песента на птиците – и се потапяш в безнадежден копнеж.
Ако не обичаш и не цените себе си, хората около теб, мъжете, Вселената няма да ти дадат любов. Те ще се отнасят с теб по същия начин, по който се отнасяш ти към себе си. За да промениш отношението на света и другите хора, важно е да приемеш и обичаш себе си, да видиш своята уникалност и да станеш най-ценното и скъпо същество за себе си.
Когато сърцето е отворено, ние можем не само да даваме любов, но и да я получаваме. когато сърцето е отворено, любовта не може да остане несподелена.
Колко често, преживявайки нещастна любов или силно недоволство, се страхуваме да влизаме в нови връзки, не вярваме на мъжете и се опитваме да се предпазим от всякакви емоции❓
Но затваряйки се от света, понякога без да го забелязваме, ние преставаме да се радваме на обикновените неща – усмивките на другите, красотата на природата, пеенето на птици – и се потапяме в безнадеждна меланхолия.

Любовта към мъжа започва с любов към себе си. Жените обаче обикновено си мислят обратното: „Когато някой ме обикне, тогава и аз ще се заобичам (ще се погрижа за себе си, ще си купя нова рокля, ново бижу, и т.н.)“. Но дотогава, докато жената не изживее роман със самата себе си, всеки мъж, когото тя среща, ще бъде за нея просто един психотерапевт, който се опитва да я излекува от собственото й неприемане и страха да не остане сама. Защото истинската, дълбоката любов извира от състоянието, когато си изпълнена с обич към теб самата. Тогава обичта към мъжа до теб се ражда в своята най-висша проява – като дар към него, а не като отчаян опит да бъдеш необходима някому, за да усетиш собствената си пълноценност.
Съществуват практики, насочени към отваряне на потока на любовта в себе си.
Това ще правим на този красив тренинг.

❗️ Какво е необходимо да носите:
– удобно облекло
– маска или шалче за очи 💥 На място можете да си закупите сатеена маска на цена 15 лв.
 
💸 Цена: 30 лв. /плащане на място/
Важно❗️ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!
📍📍📍Местата са ограничени!

Начало: 17:00 ч.
Край: 19:00 ч.
Място: Антара клуб Варна
ул. Александър Малинов 14, ет 4, Varna, Bulgaria

 

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
❤️ Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
❤️ Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.

❤️ През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
❤️Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.