Телесно ориентирана терапия с ГЛИНА

Нашето тяло е много по-мъдро и притежава значително по-дълготрайна памет от мозъка. А езика на тялото е много по-надежден и бърз диагностичен инструмент от речта.
Дори съзнателно да не се борим със стресова ситуация, нашето тяло автоматично реагира на нея. Това, което преживяваме, си личи чрез начина, по който се движим, дишаме, управляваме своите мускули.

Работата с тялото е най-универсалния и естествен начин да се разрешат собствените проблеми и да се свържем със себе си.
Нека си спомним как реагира тялото ни, когато ни викнат силно – то се свива. Тялото ни реагира по естествен и разбираем начин на външния дразнител – чрез свиване, т.е напрягане на мускулите за по-нататъшно отреагиране на ситуацията чрез ответна агресия – борба или бягство.

В реалния живот обаче твърде рядко се случва да реагираме на външата проява адекватно. Пред нас се появяват ред ограничения: не бива, страшно е, не мога, какво ще стане, как изглеждам и т.н. След като получим “шамар”от външния свят, ние се парализираме, започваме да разсъждаваме за това как да постъпим и обикновено потискаме в себе си ответната реакция, а често и самата ситуация. И носим в себе си с години и дори с десетилетия следите от нараняванията, разочарованията, предателствата и лъжите.
Тези следи са запечатани в т.нар. блокажи.

Блокажът представлява хронично напрежение на тялото, зад което стои актуален за човека проблем. Актуален значи още жив, т.е. неотреагиран, който безпокои съзнателно или на несъзнателно ниво.
Блокажите имат най-различна структура, форма, локализация, мускулна принадлежност и вид.

Те заедно с неизразените емоционални преживявания не изчезват, а остават в мускулите и се „забиват“ там под формата на мускулни блокажи. Прекарвайки години в такъв корсет, човек става все по-„тежък”, „твърд”. В резултат на това престава да забелязва собствената си скованост и безжизненост. Жизнената му енергия напълно се премества в главата, самият живот става виртуален, защото е лишен от непосредствени усещания, чувства, естествен поток на енергия.
Познат ли ви е този кръговрат ⁉️

По време на тренинга :
✅ ще се освобождиш от тези блокажи на клетъчно ниво
✅ ще работим ЗАЕДНО с тялото и клетъчната памет
✅ ще бъдеш в енергиен контакт със земята, за да получиш усещане за стабилност и сигурност
✅ ще се свържес с емоциите си
ще освоботиш мускулите си от скритите в тях емоции
✅ ще пуснаш страховете си
ще се освободеш от болезнените си спомени
✅ ще изцелиш разпокъсаните части на душата се
✅ ще се усетиш цялостна
✅ ще можеш да формираш на нови модели на поведение, които дават възможност да не изпадаш в стресови ситуации
✅ постигане на физически и психически комфорт в различни области от нашия живот: в семейството, на работа, в общуването
✅ засилване на креативността, като следствие – подобряване на качеството на живот .
Работата ще осъществим с енергийни практики и глина.

🤷‍♀️ Защо с именно с глина❓
☝️Глината символизира ефнергията на земята, и чрез взаимодействие с нея, можем да се освободим бързо и еективно от много страве и замръзнала в тялото болка, които блокират нашата сила и енергия.

‼️ Записването е превод от 20 лв.

📌📌📌 Цена: 40 лева с включени материали
Важно! Моля, запишете се, със съобщение в Месинджър или Вайбър 0889 931973!

Начало: 19:00
Край: 21:00

Важно! Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, на 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:
Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
марина бошeва енергийни практики

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена