Телесна психотерапевтична практика за жени

Мила моя, приканвам те най-сетне да се освободиш от страховете, сдържаността, несигурността и ограничението, и в замяна да се изпълниш с любов, страст и чувственост.
Ефектът ще бъде забележим още след първия път!

Един от основните закони на телесно-ориентираната психотерапия гласи: „Тялото помни всичко“. Спомените за всичко, което ни се е случило, се съхраняват в телата ни.

Тялото може да се сравни с таванско помещение, към което се изпраща всичко, което не искате да видите в самата къща. И така както стопанката крещи: “Не искам да виждам тази боклук тук, отнесете я на тавана!” – така всички онези чувства, които нашето съзнание не иска да вижда в себе си, тоест да разпознае, се заселват в нашето тяло. И всички болезнени преживявания, мисли, спомени се изместват в подсъзнанието …
Включително, разбира се, и страховете.

Но точно както излишните вещи няма да изчезнат от дома, ако просто ги преместим от хола на тавана, така чувствата няма да отидат никъде, ако просто не им обърнете внимание. Те се стремят да се върнат в съзнанието, да напомнят за себе си – и правят това чрез различни болести. И повечето телесни неразположения са резултат от подтистати чувства и емоции. Това е като сигнал от усещането: “Виж ме!”

Работата с тялото е най-универсалният и естествен начин да се разрешат собствените проблеми и да се свържем със себе си.
Тази терапевтична енергийна практика е насочена към премахване на психологически блокажи, комплекси, страхове и напрежение в тялото. Пречиства, позволява да се освободите от минали преживявания и спомени.

Благодарение на практиката
🌹 Ще разкриете своята естествена женственост и желание за удоволствие
🌹 Ще се отървете от страхове, комплекси, сдържаност и несигурност.
🌹 Ще научите тайните на щастлива връзка и благополучие.
🌹 Ще се научите да се отпускате, да чувствате тялото си и да го изпълвате с енергията на живота.
🌹 Ще станете чувствена, привлекателна и желана жена.
🌹 Ще изпитвате по-често върховна наслада и удоволствие в близостта.
🌹 Ще живеете в удоволствие и наслада във всеки ден от живота си.
Какво ще получите по време на сесията ?
🔥 Свързване с вашата женска природа.
🔥 Отстраняване на вътрешните блокажи и напрежение в тялото.
🔥 Научавате се да разбирате, чувствате и приемате тялото си.
🔥 Изпълване с енергията на страстта, която е отговорна и за финансовия просперитет.
🔥 Ще откриете центъра на истинското удоволствие и спящия източник на вашата вътрешна сила, женственост и вдъхновение.
🔥 Ще лекувате женските си органи.
Ще станете по-уверени, по-красиви и магнетични.
 
📌📌📌 Практиката е една от най-ефективните за премахване на блокажите от първа и втора чакра и отваряне на свободния поток на енергия в краката. Тя дава дълбока трансформация на всички нива: физическо, психологическо и енергийно. Тя е създадена от австрийския телесен психотерапевт- Вилхелм Райх, който е бил ученик на Фройд.
Насочена е към премахване на психологически блокажи, комплекси, страхове и напрежение в тялото. Пречиства, позволява да се освободите от минали преживявания и спомени.
Освен това тази практика помага на жените да открият своята сензитивнаст и да се свържат с женската си природа.
Тя разкрива всички таланти.
 
📢 Още по време на първата практика ще усетите как спазмите на удоволствие минават през тялото ви, ще усетите и топлината на огъня вътре във вас. Това е удоволствие, което изпълва с максимална енергия. Жената се зарежда с енергия, когато матката пулсира.
С помощта на тази практика се възстановява енергийният поток в тялото, както и способността да усещаме и да се наслаждаваме на живота, а медитацията подкрепя качеството ни да виждаме и наблюдаваме емоциите.
Практиката се изпълнява на празен стомах или най-малко 2 часа след храна, 30 минути преди старта не се пие вода.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
Жени след оперативен период от 6 месеца, бременни жени и жени с обострени ставни проблеми, психични заболявания, онкологични заболявания в напреднала фаза.
* При жени с миома в стабилен или ранен стадий практиката е изключително благотворна!
Какво е необходимо:
– удобно облекло (спортно);
– допълнително връхна дреха за намятане или шал.
❗❗❗Забранени са аудио и видео записи от страна на участниците по време на събитието!
 

🎯 Цена: 35 лева /плащане на място/

Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Начало: 19:00 ч.
Край: 20:30 ч.

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
 
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.

В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.