Силата на Рода - Енергийно-терапевтичен тренинг

                                                            Моята сила е в моя РОД!

💫 Моята сила е в моя РОД!
🌳👵🧓 Всеки човек, живеещ на Земята, има свои собствени корени и принадлежи по кръв на своя Род. Силата или енергията на Род.

👨‍👩‍👧‍👦🌳🏡 Ние носим наследствени програми от своя род седем поколения назад. Родът е енерго-информационна структура, която има свои строги правила, поведение и сила за съхранение.

Информацията за родословното дърво играе огромна роля в нашата съдба. Всеки наш прародител може да промени нещо в нашия живот към по-добро, ако е бил добър човек, или към по-лошо. По-лесно е да изградим бъдещето си в желаната от нас посока, ако имаме подкрепата на РОДА… на тази армия от 126 души… общо седем поколения.

Не се лишавайте от този източник на жизненост и подкрепа❗
Отказвайки се от принадлежността към своята родова система, човек живее само на лични ресурси, което рано или късно води до опустошение. Без подкрепата на рода ние сме по-малко продуктивни, съществуваме повече, отколкото живеем. Взаимодействайки със семейството, ние придобиваме сила и подкрепа, дори ако нашите предци вече не са между живите. Жизнената енергия се пробужда, човек попада в поток, в който всичко се случва по най-добрия начин.

🔔 За да разберете това по-добре, представете си дърво без корени. Какво ще стане с него? Може ли да получи силата на земята? Могат ли листата му да абсорбират слънчевата енергия? Не! Загубило корените си, дървото се опитва по всякакъв начин да оцелее. Жизненият цикъл на дървото ще бъде нарушен и в един момент то ще умре.

☝️Същото се случва и с човека.
Когато сме откъснати от корените си, когато връзката с нашите предци, с нашите роднини е прекъсната, цикълът се нарушава и вместо да берем плодовете от щастлив и пълноценен живот, ние не живеем, а оцеляваме. Лишаваме се от източника на жизненост и възможността да живеем проспериращ, здрав, любящ, щастлив живот.
Важно е да осъзнаете, че 126 души от Рода ви са живели, срещали са се и са обичали около 200 години, само за да да живеете вие сега.
Много проблеми (70-80% от съдбата) са свързани с Рода и затова е хубаво да работим не само върху начина си на мислене, но и със своя Род, предците ни.
Въпреки че много от тях отдавна ги няма, енергиите им са безсмъртни и те са тясно свързани с нас. Това определя в значителна степен и съдбата ни.
Всички ние сме част от родови системи и сме свързани с предците си.

✅ Освободете се от повтарящи се сценарии (например в семейство от поколение на поколение „Силна жена“ отглежда децата сами) и изключете повторението им в бъдеще.
✅ Спрете да воювате за своето „място под слънцето“ и се включете „в потока“, като лесно получавате всичко, което ви принадлежи по рождение.
✅ Свържете се на дълбоко ниво със себе си, спрете да се сравнявате с другите и се почувствайте уверени.

По време на този тренинг:
🏵 ще пробудим родовата памет;
🏵 ще се съединим с енергията на Рода… със силата на 126 души, от които можем да получаваме помощ, благословия, подкрепа;
🏵 ще премахнем негативни програми от нашия Род;
🏵 ще помолим за сила и подкрепа нашите предци;
🏵 ще получим от своя женски род енергия и благословия за щастлива женска съдба;
🏵 ще се свържеш с мъжкия си род и ще получиш благословия и подкрепа за растеж и процъфтяване;
🏵 ще се свържеш с пазителите на рода;
🏵 ще се съединиш със силата на твоя Род;
🏵 ще формираш желаното си бъдеще;
🏵 ще завихрим мощна РОДОВА ВОРОНКА;
🏵 ще създадем Мандала, която ще превърнем в амулет, символ на Рода.

📌📌📌 Този амулет е предназначен да ни предаде силата и мъдростта на предходните поколения, да защити семейството от неприятности, а дома – от бедност, и да привлече към нас късмет и благополучие;


След преработката ще забележите осезаеми промени в живота си:
🍀 повече жизнена енергия, лекота, радост и мотивация да действате;
🍀 ще се чувствате приети и уважавани от околните. Хората, които почитат и са свързани с рода си сякаш получават корени, по-голяма стабилност, и това се усеща от околните;
🍀 ще подобрите здравето си, ще се освободите от болести и зависимости, вследствие на негативни родови програми и сценарии;
🍀 лесно зачеване и здрава бременност при жени с репродуктивни проблеми вследствие на негативни родови програми и сценарии;
🍀 ще сте по-уверени в себе си и в своята принадлежност;
🍀 ще откриете нови лични качества, които винаги са били част от вас, но са били скрити;
🍀 ще се отървете се от негативизма, безпокойството, копнежа, унинието и се чувствайте леки, весели, весели и свободни;
🍀 свързвайки се с рода си, ще се изпълните с жизнена енергия и ще вземете огромен ресурс за себе си и бъдещето на вашите деца, внуци, правнуци;
🍀 ще завихрим мощна РОДОВА ВОРОНКА.
Ритрийтът е за двата пола и е силно терапевтичен.

💰 Цена: 100 лв. /плащане на място/

Начало: 10:30
Край: 18:30

Важно! Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, на 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
 
❤ Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
 
❤Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена