От първа среща до щастливо семейство

Всички жени мечтаят да се омъжат или да живеят с достоен мъж, и доста от отношенията се развиват, но някои от тях никога не стигат до сватба.
В други случаи проблемът с връзката е, че мъжете идват и си отиват, но никой не предлага желания пръстен и не коленичи.

😉 Искате ли да победите мъжете на собственото им поле?
Да ги накарате да мечтаят за вас?
Никога повече да не им позволите да ви разочароват?

За да получите всичко, което искате в една връзка, просто трябва да се научите как да управлявате силите, които вече имате.

Ще ви разкажа за мощните сили, които има абсолютно всяка жена.

🤫 Ще ви разкрия мъжките тайни!
 Какво да очаквате от мъж, когато е на 20, 30, 40, 50 години и повече?
Какво да направите в ситуация, в която сте заедно от дълго време, но той все още не ви е направил предложение?

💃 За една жена успешният личен живот е един от стълбовете, на които се основава истинското състояние на щастието. Когато личният ви живот е щастлив, можете наистина да му се насладите и всичко около вас изглежда много по-ярко. Пълни сте със сила, енергия, творчески идеи.

🤩 Този тренинг ще ви даде възможност да увеличите максимално своя чар, женственост и привлекателност, да развиете комуникативните си умения, да се омъжите успешно и да изградите хармонични семейни отношения.

💑 Ще се научите как да изграждате взаимоотношения като истинска магьосница, постигайки желания резултат без конфликти и противоречия. Така че проблемите се решават сами, без вашето участие. Ще имате усещането, че всичко попада право в ръцете ви или просто имате късмет в живота. Но всъщност това е нов мироглед, способности и знания, дълбоко разбиране на процесите, протичащи в живота на жената, способност за анализиране и вземане на решения, които водят до желаните резултати.

👉 Обучението дава фундаментални знания за изграждане на ефективни взаимоотношения с мъж.

Тренинга ще те промени завинаги и ще ти даде знания и умения, нужни да доведете една връзка до брак.
💖 Ще научиш за всички трудности
💖 Ще ви науча как да станете необходима на своя мъж, така че той да не може да живее без вас
💖 Ще разберете как да изглеждате уникална и неповторима жена за своя мъж
💖 Как трябва да се държи една жена, за да срещне мъжа на мечтите си?
💖 Как да привлечем достоен мъж и да станем негова съпруга?
💖 Какво да правите, за да не оплаквате изгубената младост, красота и здраве?

📍📍📍 Какво да носите със себе си:
– удобно облекло
– тетрадка и химикал за писане

🎯 Цена: 60 лева /плащане на място/
Или по банков път за онлайн участниците

Начало: 15:00 ч.
Край: 19:00 ч.

Важно! Моля, запишете се чрез
съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973, когато сте сигурни, че ще можете да присъствате.

Място: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/ До ЛИДЛ

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации.

Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване / симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. Сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и “Танц Мандала”. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г.

Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.