💥 В СОФИЯ И ОНЛАЙН!
Магичните свойства на Кристалите-Холистичен семинар

Още от Древни времена скъпоценните и полускъпоценните камъни са били ценени в различните култури не само заради тяхната красота, но и заради техните специални вибрации, които могат да лекуват тялото, ума и душата.
В Месопотамия, Древен Египет, Китай и Гърция са знаели каква лечебна сила се крие в кристалите и хората са пренесли това знание през вековете. През Ренесанса интересът към кристалите малко намалява, защото тогава се е смятало, че те могат да лекуват благодарение на ангели или зли сили.

Преди около четиридесет години си припомнихме лечебната сила на кристалите, а сега кристалотерапията набира популярност. Разбира се, в ерата на науката е трудно да се повярва, че един камък може да лекува заболявания. Но Източникът на неговата сила е вътрешната енергия, която влияе върху енергийните полета на околните обекти, включително биополето на човека.

Какво представляват кристалите?
Кристалите са природни вещества, които се раждат в недрата на земята. В истинския кристал групите от атоми образуват един вид решетъчен модел, който се нарича кристална система. Има шест типа системи, открити в лечебните кристали (повече за това по-късно). Някои камъни, чиито атоми нямат вътрешна кристална структура, се наричат ​​”аморфни” кристали. Те включват кехлибар, обсидиан, опал; имат уникални свойства.

Енергията, концентрирана в минералите, е използвана в практиката си от антични и средновековни лекари – Диоскорид, Хипократ, Авицена, Парацелз. Магическите и лечебни свойства на камъните са били използвани от древните египтяни и маите, които не само лекували със скъпоценни камъни, но и поставяли диагнози с тяхна помощ, а също така предсказвали съдбата. Гледайки в голям прозрачен кварцов кристал, старейшините можеха да видят различни събития на стотици километри. В много древни култури лекарите съветвали пациентите си да носят камъни като амулети и талисмани за здраве, защита и късмет.

💎 Кристалът има енергия с определено качество, която се е формирала в него в зората на сътворението.
Камъкът по своята същност и влияние има способността само да въздейства.

Има няколко техники за работа с камъни и кристали. Всички те се основават на природата на камъка и природата на човека, като една много конкретна цел – да ни помогнат да
постигнем това, което желаем.
Така просто и ясно е възможно да се определят задачите на кристалотерапията. Но тази простота крие самата същност на процеса, технологията, която човек използва. И аз, преди да опиша тази или онази техника, ще говоря за това как точно работи в по време на нашия тренинг.

📍📍📍 Какво да носите със себе си:
– тетрадка и химикал

🎯 Цена: 55 лв. /плащане на място/ или

Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973по банков път за онлайн участниците

Начало: 14:20 ч.
Край: 18:20 ч.

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/
В сградата на Овъргаз

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:
Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена