СОФИЯ! Изцеление на психологически рани през енергийни портали в тялото

“Всяка клетка, а не само мозъкът, има съзнание и памет и затова именно спомените се съхраняват не само в мозъка, а в цялото ни тяло и затова човек представлява частица въплътено време, а умът е времето, което осъзнава себе си.” 

Алберто Дж. Биузо

Какви са всъщност тези Портали на времето в човешкото тяло?
А знаете ли защо дадено събитие, злополука или симптом, са се случили или проявили точно в определен ден/седмица/година от живота ви?
Искате ли да разполагате с карта, с помощта на която да можете да се ориентирате в океана на ВРЕМЕТО?

Какво бихте направили, ако откриете, че има възможност да достигнете до определени потиснати болезнени спомени и да се освободите от тях?
Вярвате ли, че е възможно да идентифицирате главните си проблеми и травми? А ако установите, че част от тях са свързани с ваши лични преживявания от миналото, а някои са свързани с такива преживявания, случили се на вашите предци?
Какъв щеше да е животът ви, ако можехте да се освободите от товара и от болката, принадлежащи на предците ви?
Какво ще е бъдещето, което ще завещаете на своите потомци, ако имаше начин, с помощта на който да освободите и тях от товара и болката, носени през поколенията, в продължение на столетия, в една генеалогична (родова) линия?

🦋 Решението
❤️ В сърцевината на тези терапевтични техники стои откритието, че по продължението на гръбначния стълб, кореспондирайки с местоположението на отделните прешлени, са разположени енергийни точки, които изпълняват ролята на хранилища/“архиви“ за енергия и информация, свързана с определени преживявания от съответният период на живота на човека. Тези енергийно-информационни точки се явяват „портали“ към онези спомени, които все още не са намерили своето разрешение.

☝️ Когато тези точки биват стимулирани по определен начин, остатъците от неосвободената енергия, свързана с тези спомени, се активира и в съзнанието на човека могат да излязат на повърхността определени спомени и реакции, които са били съхранявани в подсъзнанието, понякога в продължение на десетилетия, като това спомага да се освободим от некохерентната енергия, свързана с тях, с помощта на техники на Енергийната психология.
Тази така наречена „Карта на Времето“ ни е от помощ, за да можем да идентифицираме определени травматични спомени, случили се в конкретен възрастов период от живота ни, така че да можем, след това, да ограничим, а често и да премахнем напълно влиянието им над живота ни. Тази времева карта ни е от помощ за идентифицирането не само на наши лични биографични събития и спомените, свързани с тях, но и за идентифицирането на спомени, които са свързани със събития, които не са ни се случили лично на нас, а са се случили на наши предци и които подсъзнателно ни влияят.

Целта ни, при работата с Освобождаване на травми чрез порталите на времето, е да изчистим остатъците от некохерентната енергия, които се проявяват като спомени, фантазии, вярвания, емоции, мисли и усещания, така че да можем влезем в по-силен контакт със своята Същност и да се придвижим напред в еволюционно отношение.
По време на този процес ние ние първо разтваряме реалността, с която сме в дисонанс, а след това пристъпваме към създаването на нова реалност . Този процес е валиден за всичко в реалността, тъй като представлява начинът, по който протича животът въобще.
Време и Пространство

Ще имате възможност да активирате точките, които са свързани с конкретните възрастови периоди и да ги стимулираме по правилния начин, така че да постигнем освобождаване на травмите си, а с помощта на техниките на Енергийната психология ще имате възможност да изчистите спомени, емоции и усещания, които принадлежат на миналото ни, но все още влияят на настоящето ни.“
Институт за интегрално развитие

❗❗СЪБИТИЕТО Е ЗА ДВАТА ПОЛА

💸 Цена за Ранно записване 198 лв. до 08.10.2023, с капаро от 98 лв.
💸 Редовна цена 248 лв. с капаро 148 лв до 20.10 при свободни места
💸 Плащане в деня на събитието само при налични места – 280 лв.

Моля, запишете се на лично съобщение в Месинджър или Вайбър 0889 931973!

❗🔔❗ МЕСТАТА СА ЛИМИТИРАНИ!
😇 ЩЕ ОСВОБОЖДАВАМЕ ТРАВМИ ОТ ВЪТРЕОУТРОБНИЯ ПЕРИОД ДО НАСТОЯЩИТЕ СИ ГОДИНИ!
❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!

🕰️ Време на провеждане:
21 и 22.10 от 10:30 до 18:30 ч.

АДРЕС: Йога студио 108
гр. София, жк. Младост 1,
ул. „Д-р Стоян Чомаков“ № 4А, ет. 3 – последен
(намира се между бл.24 и 118-то училище), сграда Чергата.

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:
Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
марина бошeва енергийни практики

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена