родови програми констелации

Женски Родови програми за сила и разрушение

Всяка от нас носи в себе си програми, заложени от нашите предци. Някои от тях ни дават сила, други разрушават живота ни и се преврьщат в ,енергийна дупка“ , в която изтича енергия. Но и ние самите формираме нови програми и ги предаваме на нашите деца.

От една страна, тези програми са създадени от най-значимите сьбития и обстоятелства на епохата – като война, перестройка, появата на нови технологии и т.н., както и от общи тенденции и моди, насьрчавани от обществото. По този начин генеричните модели се влияят активно от колективното несьзнавано за определен период от време.

родови програми констелации

От друга страна, влияе и нашата лична история – сьбития в живота, които са предизвикали силна емоционална реакция: например развод, изневяра, предателство, загуба на дете, неизбежни раздели и загуби.
По-точно изводите и осьзнаванията, които човек е направил, преживявайки тези сьбития, влияят – и такьв опит се предава на децата.
Ако вземете генома на отделен човек и го ,развиете“, тогава през него можете да видите цялата история на Рода, всички нагласи, създадени от предците, цялата им радост и болка.

Типични генетични програми
✔️ Страх от старостта. Преди възрастните хора бяха уважавани и почитани, но днес старостта е практически синоним на бедност и самота, така че милиони жени лягат под ножа само за да премахнат излишните брьчки и да изглеждат млади.

✔️ Страх от храна. Ако по време на войната храната беше ценена като злато, днес храната е заплаха за красивата фигура, сворзана с наднормено тегло и загуба на привлекателност. Стига се дотам, че храната се възприема като заплаха за живота.

✔️ Страх от раждане на деца, който е свързан сьс страха от загуба на фигура и сьс страха да останеш сама без съпруг и да не можеш да отгледаш дете. Оттук и посоката чайлдфри – отказ от деца, дори до ампутация на части от репродуктивната система.

✔️ Отлагане на създаването на семейство и раждането на деца.
,Пьрво трябва да се образоваш, да си купиш апартамент и кола, да си стьпиш на краката и чак тогава да градиш личния си живот. Такива нагласи често водят до изчезване на кланове: понякога сгласието сьс семейната форма на живот идва твърде късно.

В този тренинг ще научите
+ Каква е силата на геномните програми и как работят?
Разрушителни сценарии на нашите предци, според които живеем сега
+ Практики за освобождаване от негативните програми на
миналото
Генерични сценарии, които създаваме сега
+ Програми, формирани от съвременното общество
+ Практики за освобождаване от собствените деструктивни
нагласи

+Практика за полагане на нови генетични сценарии

• Метод за промяна на вашия геном и генома на вашите деца

Начини за изльчване на здравословни програми

Както знаете, родовата карма е в основата на личностното развитие и ако започнете да изследвате своето потекло, определено ще откриете всичко, което ви се случва в живота на вашите предци. Всички тези програми са записани в нашия геном и ние можем да променим деструктивните нагласи кьм програми за сила!

Без да работим с генерични програми, цялото ни развитие е само временен козметичен ремонт.
Ако искате трайна промяна, трябва да се излекувате и възстановите.

Това ще направим на тренинга.
И ако желаете качествени промени в живота, а не само козметични ремонти, тогава ви каня на този семинар. Ще докоснем сьдбата си отвътре и ще изберем накъде да продължим. на сценария на семейството и промяна на вашия геном посредством Родови практики и Констелации.

Място: Антара клуб Варна
ул. Александър Малинов 14, ет 4

📍📍📍 Какво да носите със себе си:
– удобно облекло;
– тетрадка и химикал за писане

🎯 Цена: 66 лева /плащане на място/

❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!

Важно! Моля, запишете се чрез
съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973, когато сте сигурни, че ще можете да присъствате.

Местата са ограничени!

Начало: 10:00 ч.
Край: 14:00 ч.

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала.
❤️ Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
❤️ В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤️ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.