Ритрийт Пробуждане на Богинята в Гърция

Ритрийт Пробуждане на Богинята в Гърция

Дами, каня Ви да се потопите в света на любимите ни женски практики и медитации, защото само ние знаем колко важно е да се погрижим за своето вътрешно благополучие и енергия!

Женствената ни природа ни прави неповторими, но понякога също толкова изтощени и натоварени. Всеки ден се грижим за нашите семейства, кариери, приятели и много други ангажименти, забравяйки да се грижим и за себе си.
Това обаче може да се промени❗

Ритрийта Ви предоставя уникална възможност да се посветите на себе си и да се заредите с положителна енергия и вдъхновение.

А какво можете да очаквате❓

ритрийт в Гърция

| 20 – 24 септември | 4 Дни | Sun Beach Hotel 4*, Агия Триас

 💸😍Цена: 971 лв на човек настанен в двойна стая 
 
Това е събитие за рестартиране и завихряне на женската енергия!

ПЪРВО, ще се научите как да създадете моменти на вътрешно спокойствие и присъствие, които ще Ви помогнат да се справяте по-добре с ежедневните предизвикателства.

ВТОРО, ще откриете силата на женската сила и интуиция, които ще Ви насърчат да се свържете със себе си и да се изразявате по-истински и автентично.

ТРЕТО, ще разгадаете тайната на енергийното зареждане – ще Ви науча как да се свързвате с Вашата вътрешна, истинска природа и как да я използвате за възстановяване на баланса във Вашия живот.

ВАЖНО е да си давате време за преосмисляне, за да се насладите на живота по най-пълноценният начин. Само когато сте заредени с позитивна енергия, можете да бъдете най-добрите версии на себе си – за Вас самите и за хората, които обичате.

Всяка от нас заслужава да живее живота на мечтите си!
Всяка жена желае да бъде здрава, сияеща, да има щастливо семейство, любим мъж, да живее във финансово благополучие, да пътува, да има успешна кариера.
Тайната е, че вие можете да привлечете всичко това и да го задържите, само ако имате достатъчно енергия. И то ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ!

Ритрийт Пробуждане на Богинята в Гърция

Енергия, която идва от матката, сърцето и интуицията.

Ние можем да имаме всичко това по женския начин, чрез насладата от живеенето, чрез удоволствието, чрез любовта, чрез радостта!
Всичко е енергия. Енергията владее и управлява материята. Без енергия – няма живот. Зад всички желания стои енергията.

Това е събитие за рестартиране и завихряне на женската енергия.

Много често жените се включват в практиките и обученията ми от страх и безпокойство, че живеят предимно през мъжката /ЯН/, а не женската /ИН/ енергия.

Всички сме повече или по-малко ориентирани към постиженията, кой е повече, кой е по -малко … Защо? Защото ние с вас живеем в мъжки свят. Светът е мъжки, защото сега е доминиран от мъжки ценности. Как се оценява? С постижения, статут, с материално богатство, изграждане на кариера. Това е нашия свят сега, въпреки че все по-осезаемо се променя.
Част от жените в момента живеят в мъжкия полюс не от добър живот – това за тях е била принудителна стъпка. Принудени, защото живеем в мъжки свят и за да бъдат по някакъв начин приети и търсени в него, жените трябваше да овладяват мъжки качества. Да, така е …
Сега обаче идва друго време, друга ера.И отново е полезно за нас да пребиваваме в женската си енергия.

Жената е същество, което получава всичко без война. Ние всички с вас сме същества, които получават всичко без война. Просто някои от нас са забравили за това…
В практиката си, често срещам жени, които идват на моите практики и казват: „Ето, аз съм като амазонка, това е толкова ужасно. Искам да бъда нежна и доверчива, но не мога. Как мога да се отърва от меча си? И по -бързо? „
Но това са успешни, активни жени, които се справят добре, когато са в мъжката енергия. И те идват за помощ обикновено защото личният живот не върви, или защото те вече са уморени от битките.

В идеалния случай, ние момичета сме като цветя. Ние сме родени да си угаждаме и да се наслаждаваме до като цъфтим, изпълнени с наслада. Без нокти, без зъби, може би с шипове за защита, но без активно -агресивни прояви!
И наистина, защо трябва да се борим, ако можем да го направим по различен начин? Да се биеш е така уморително и неприятно, неудобно и дори, може би, болезнено … Много по -приятно и по -интересно е да хармонизирате всичко около вас.
За нас е толкова важно да живеем в състояние „искам“, а не в „трябва“. Когато живеем в състояние „искам“, получаваме всичко лесно и без усилие.

Мъжката енергия има векторна посока. Виждам целта и си проправям път към нея по възможно най -краткия начин. Това състояние помага на мъжа да постигне целите си, но подобно поведение е много о изтощително за жена.
Защо? Тъй като ние с вас сме вълнова структура: течем, плаваме. Това може ясно да се види в нашия хормонален цикъл.
Освен хормонални, в нас протичат много други вълнови процеси. И тъй като сме вълна, а не вектор, можем да бъдем много плавни, пасивни, гъвкави и сме в състояние да заобиколим препятствията. Вълната има важно свойство, има възходи и падения. Имаме периоди на пасивност и релаксация и периоди на активност. И когато ние с вас се отпуснем много дълбоко и си починем, след това автоматично имаме желание да отидем да направим нещо, да танцуваме, да се разхождаме, да приготвим вкусна храна.

Каня всички ви, да предприемете това невероятно пътешествие на Женски ритрийт, за да се върнете към женската си природа!

Какво е женската енергия и защо е необходима❓
Самата дума „жена“ е производна на „желание“, мъж означава „сила“. Женската енергия е радост и вдъхновение, желание и изпълнение, лекота, начинът, по който се проявяваме в този свят под формата на творчество.
Това е енергията на мира и съзиданието, с която една жена се изпълва не чрез активни действия, а чрез вдъхновение. И не става въпрос за външни данни, а за вътрешна сила, енергия. Жена, която харесва себе си излъчва такава енергия на любовта, която се улавя от другите.

Може би най-изчерпателното определение за женствеността е източникът. Източникът на чувства, живот и изобилие и това е отговорността на всека представителка на нежния пол: да бъдеш този източник. Но защо това е толкова важно? Жената, когато е изпълнена с женска енергия е способна да вдъхнови мъжа да действа, да го активира, без да прави никакви активни движения.

На тодзи ритрийт ще празнуваме, че сме се родили жени, на който ще черпим сили от стихийте- огън,вода, въздух и земя.
Това събитие ще постави начало на най-значимите трансформации в живота ви. Ще получите мощен заряд от женска енергия за всички положителни промени, които желаете да привлечете.
За да събудим женствеността, не е достатъчно да носим рокля и да си направим прическа. Размразяването и завихрянето на женската енергия изисква дълбока работа върху себе си. 

Ще се научите как да живеете във финансово благополучие, щастие и разкош по женския начин….без стрес и натоварбане. Без да се борите, да се конкурирате и да работите до изнемога.
Ние жените сме като цветя. Родени сме родени да си угаждаме и да се наслаждаваме докато цъфтим, изпълнени с наслада.

Без нокти, без зъби, може би с шипове за защита, но без активно -агресивни прояви!
И наистина, защо трябва да се борим, ако можем да го направим по различен начин? Да се биеш е така уморително и неприятно, неудобно и дори, може би, болезнено … Много по -приятно и по -интересно е да хармонизирате всичко около вас.
За нас е толкова важно да живеем в състояние „искам“, а не в „трябва“. Когато живеем в състояние „искам“, получаваме всичко лесно и без усилие.
Този ритрийт помага на жените да постигнат материално изобилие, докато са в женската енергия, без да навлизат в мъжката, без да се измъчват и да противоречат на природата си.

Ще използваме ресурса на едни от най-мощните женски енергийни практики и упражнения, за да запълните женската си енергия, да преоткриете себе си и коренно да промените мирогледа си за Женствеността и живота си изобщо!

Цена: 971 лв на човек настанен в двойна стая в Sun Beach Hotel 4*, Агия Триас
Доплащане за единична стая-340 лв
Доплащане градска такса да рецепция в хотела в размер на 3,50 евро на човек на вечер, общо 14 евро

Цената включва:
1.Настаняване след 14:00 часа в двойна/единична стая с доплащането/срещу изпратен предварително в хотела руминг лист;
2.Изхранването е на база закуска и вечеря без напитки;
3.Участие в ритрийта. Заниманията се провеждат по график в зала в хотела.
!!!Настаняване без участие в ритрийта е възможно при наличност на свободни места в хотела и при друга ценова оферта,която ще се предостави допълнително.

Цената НЕ включва:
1.Транспорт: Възможност за споделено пътуване пътувате с автобус до Солун и трансфер до хотела;
2.Разходи от личен характер;
3.Медицинска застраховка ,,Помощ при пътуване’’ и ,,Отмяна на пътуване’’.
Могат да се сключат допълнително в агенцията.

Записвания:
1. Ранни записвания-до 21.07.2024г или до изчерпване на местата на mail: kaviholidays@gmail.com
❗❗❗ЗА РИТРИЙТА ОСТАВАТ 10 МЕСТА

2.При записването се сключва договор, който се изпраща на мейл за подпис от страна на участника;
3.При записването се превежда капаро в размер на 340 лв по сметката на КаВи Холидейз ЕООД BG94CECB97901081868300 с основание-участие в ритрийт Гърция;
4:Окончателното плащане е до 20.08.2024

Анулации:
До 21-вия ден преди отпътуването се възстановява пълната сума
До 14-я ден преди отпътуването се възстановява 80% от внесената сума;
До 7-я ден преди отпътуването се възстановява 50% от внесената сума;
След това суми не се възстановяват

Оставаме на разположение за въпроси, уточнения и записване на посочения мейл и на тел:
0888343394-Виктория
0878615850-Снежана

ПРОГРАМА
💞 20.09 Петък
14:00 – Настаняване
14:30- 16:30ч. Събиране в свещен женски кръг и Терапевтични женски практики
16:30- 19:00 Плаж и свободно време
19:00 Вечеря и женско споделяне

💞 21.09 Събота
7:30 – 9:00 ПРАКТИКА „ПРОБУЖДАНЕ НА ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ“
9:00-10:00 Закуска
10:00- 14:30 Плаж, море, почивка
15:00-18:30 Терапия с Метафорични асоциативни карти Колелото на живота за цялостна трансформация във всички сфери на живота
Мандала танц-Женска енергйна практика
19:00 Вечеря и Женско споделяне

💞 22.09 Неделя
7:45 – 9:00 ТЕЛЕСНА ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНА ПРАКТИКА
9:00- 10:00 Закуска и женско споделяне
15:00-18:30 Тренинг за любов
Констелации за любов
19:00 Вечеря и Женско споделяне

💞 23.09 ПОНЕДЕЛНИК
7:45 – 9:00 ЧАКРОВО ДЕШАНЕ ПРАКТИКА
9:00 – 10:00 Закуска и женско споделяне
10:00 Плаж, море, почивка
15:00-18:30
Практики за женско щастие
ТАНТРА ПРАКТИКА ЗА ЖЕНИ
ПРОБУЖДЕНЕ НА БОГИНЯТА- Енергийна практика за сливане със стихиите

💞 24.09 Вторник
8:00 Закуска
Плаж до 11:30
12:00 Освобождане на стаите
12:00-14:00 Мандала танц и закриване на женския кръг
14:00 Отпътуване

🤩 Част от Енергийните практики и семинари включени в програмата са:
🌺 МАНДАЛА ТАНЦ + Мандала танц в морето
Практиката, която променя съдби!
Чрез най- мощната зареждаща женска практика ще творим сами бъдещето си!

Практикуването на Мандала танц:
Отключва нашата първична творческа енергия
Помага ни да заживеем в синхрон със себе си и своите истински желания и потребности
Разкрива красотата на нашата автентична и неподправена женственост
Изпълва живота ни с любов и красота
Помага да възстановим доверието и да се свържем с интуицията си
Желаните събития, изказани в намерение, започват да се случват с неподозирана лекота
Помага да дадем ценност на самите себе си и да я отстояваме във всички сфери на живота си
Повишава увереността, приемането и дълбоката любов към самите нас

🌺ПРОБУЖДАНЕ НА ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ
Това е най-дълбоката практика за изчистване на маточното пространство. Тя освобождава от страхове, гняв, вина, срам, замръзнала в тялото болка. Основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център , разтваря трети/ слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото ви. Тя освобождава чувствеността и оргазмичността.
С динамичната медитация ще съживите тялото , излезете от състоянието на жертвата, ще освободете блокажите и забраните за сексуалност… и ще насочете енергията си към творчество и съзидание.
🌺 ТАНТРА ПРАКТИКА ЗА ЖЕНИ
Изпълнявайки тази практика:
💖 ще станете по-привлекателни, чувствени, меки и женствени
💖 ще се почувствате като истинска Жена, изпълнена с женска енергия
💖 ще почувствате как целият свят се пренастройва към вас, към вашите нужди и желания
💖 тялото ви ще се чувства отпочинало и ефирно, лекотата ще ви завладее
💖 ще заживеете в хармония със себе си и със света
💖 ще възстановите баланса на женската и мъжката енергия.
💖 ще се почувствате сексуални
💖ще Усетете прилив на сила и жизнена енергия
💖 ще станете по-женствена и ще помогнете на любимия човек да стане по-смел
💖 ще започнете да приемате вниманието, грижите и любовта на своя мъж

🌺 ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНА ПРАКТИКА ЗА ЖЕНИ
Един от основните закони на телесно-ориентираната психотерапия гласи: „Тялото помни всичко“. Спомените за всичко, което ни се е случило, се съхраняват в тялата ни.
Тялото може да се сравни с таванско помещение, към което се изпраща всичко, което не искате да видите в самата къща. И така както стопанката крещи: „Не искам да виждам тази боклук тук, отнесете я на тавана!“ – така всички онези чувства, които нашето съзнание не иска да вижда в себе си, тоест да разпознае, се заселват в нашето тяло. И всички болезнени преживявания, мисли, спомени се изместват в подсъзнанието …
Включително, разбира се, и страховете.
Но точно както излишните вещи няма да изчезнат от дома, ако просто ги преместим от хола на тавана, така чувствата няма да отидат никъде, ако просто не им обърнете внимание. Те се стремят да се върнат в съзнанието, да напомнят за себе си – и правят това чрез различни болести. И повечето телесни неразположения са резултат от подтистати чувства и емоции. Това е като сигнал от усещането: „Виж ме!“
Работата с тялото е най-универсалния и естествен начин да се разрешат собствените проблеми и да се свържем със себе си.
Нека си спомним как реагира тялото ни, когато ни викнат силно – то се свива. Тялото ни реагира по естествен и разбираем начин на външния дразнител – чрез свиване, т.е напрягане на мускулите за по-нататъшно отреагиране на ситуацията чрез ответна агресия – борба или бягство.
В реалния живот обаче твърде рядко се случва да реагираме на външата проява адекватно. Пред нас се появяват ред ограничения: не бива, страшно е, не мога, какво ще стане, как изглеждам и т.н. След като получим “шамар”от външния свят, ние се парализираме, започваме да разсъждаваме за това как да постъпим и обикновено потискаме в себе си ответната реакция, а често и самата ситуация. И носим в себе си с години и дори с десетилетия следите от нараняванията, разочарованията, предателствата и лъжите.
Ако си готова да се освободиш от този непосилен багаж, заповядай

🌺 ПРОБУЖДЕНЕ НА БОГИНЯТА- Енергийна практика за сливане със стихиите
🌺 Изобилие и процъфтяване по женски – Енергиен Тренинг
Взаимоотношенията с парите са като вдишването и издишването. При вдишване ние получаваме, при издишване – пазаруваме и инвестираме. Толкова е лесно.
Понякога обаче балансът е нарушен от различни блокажи и този естествен процес е затруднен.
💵 Парите са творческата енергия на Вселената, въплътена в материята. Тя дава на човек свобода да бъде себе си, да покаже потенциала си, да реализира мечтите си.
Докато изпълнявате всички практики, ще променяте нервните връзки, свързани с парите.

💫💃🌸 „Чакрово дишане“ е динамична медитация, която помага да се събудят и хармонизират енергийните центрове на тялото. Дишането и движението са в основата на нашия живот. Ето защо тази практика е толкова мощна и ефективна.
Състоянието на нашите чакри могат да бъде повлияно отрицателно от различни фактори: неконструктивни мисли, негативни емоции, силни преживявания, тежки житейски събития. И тогава в енергийната система се формира напрежение, застой и блокажи. Чакрите са лишени от възможността да „работят с пълен капацитет“, последицата от това са житейски проблеми в областта, за която чакрата отговаря.
💯 Ще хармонизираме всички чакри и в резултат на това ще подобрим физическото и психическото си здраве.
Като допълнителен ефект се наблюдава постепенно отслабване – до 5 кг.

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации.
Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване / симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. Сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и „Танц Мандала“. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г.

Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.

marina bocheva energiini praktiki

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия