Ритрийт Освобождаване на травми чрез порталите на времето

“Всяка клетка, а не само мозъкът, има съзнание и памет и затова именно спомените се съхраняват не само в мозъка, а в цялото ни тяло и затова човек представлява частица въплътено време, а умът е времето, което осъзнава себе си.” Алберто Дж. Биузо

❓Какви са всъщност тези Портали на времето в човешкото тяло?
А знаете ли защо дадено събитие, злополука или симптом, са се случили или проявили точно в определен ден/седмица/година от живота ви?

Искате ли да разполагате с карта, с помощта на която да можете да се ориентирате в океана на ВРЕМЕТО?
Какво бихте направили, ако откриете, че има възможност да достигнете до определени потиснати болезнени спомени и да се освободите от тях?
Вярвате ли, че е възможно да идентифицирате главните си проблеми и травми? А ако установите, че част от тях са свързани с ваши лични преживявания от миналото, а някои са свързани с такива преживявания, случили се на вашите предци?

Какъв щеше да е животът ви, ако можехте да се освободите от товара и от болката, принадлежащи на предците ви?
Какво ще е бъдещето, което ще завещаете на своите потомци, ако имаше начин, с помощта на който да освободите и тях от товара и болката, носени през поколенията, в продължение на столетия, в една генеалогична (родова) линия?

🦋 Решението
❤️ В сърцевината на тези терапевтични техники стои откритието, че по продължението на гръбначния стълб, кореспондирайки с местоположението на отделните прешлени, са разположени енергийни точки, които изпълняват ролята на хранилища/“архиви“ за енергия и информация, свързана с определени преживявания от съответният период на живота на човека. Тези енергийно-информационни точки се явяват „портали“ към онези спомени, които все още не са намерили своето разрешение.
☝️ Когато тези точки биват стимулирани по определен начин, остатъците от неосвободената енергия, свързана с тези спомени, се активира и в съзнанието на човека могат да излязат на повърхността определени спомени и реакции, които са били съхранявани в подсъзнанието, понякога в продължение на десетилетия, като това спомага да се освободим от некохерентната енергия, свързана с тях, с помощта на техники на Енергийната психология.

Тази така наречена „Карта на Времето“ ни е от помощ, за да можем да идентифицираме определени травматични спомени, случили се в конкретен възрастов период от живота ни, така че да можем, след това, да ограничим, а често и да премахнем напълно влиянието им над живота ни. Тази времева карта ни е от помощ за идентифицирането не само на наши лични биографични събития и спомените, свързани с тях, но и за идентифицирането на спомени, които са свързани със събития, които не са ни се случили лично на нас, а са се случили на наши предци и които подсъзнателно ни влияят.

При работата с Порталите на времето са налични две подкатегории техники, с които може да се работи на две различни нива:

Биографично ниво, при което работим със спомени от зачатието ни до актуалната ни възраст;
Транс-генеалогично ниво, при което се идентифицират (и след това се освобождава некохерентната енергия, свързана с тях) онези събития, които са били прекалено силни и непоносими за нашите предци, заради което системата е трябвало да ги съхрани в подсъзнанието и да ги предаде на следващото поколение (което можем да наблюдаваме също и по време на Семейни констелации).

Целта ни, при работата с Освобождаване на травми чрез порталите на времето, е да изчистим остатъците от некохерентната енергия, които се проявяват като спомени, фантазии, вярвания, емоции, мисли и усещания, така че да можем влезем в по-силен контакт със своята Същност и да се придвижим напред в еволюционно отношение.
По време на този процес ние ние първо разтваряме реалността, с която сме в дисонанс, а след това пристъпваме към създаването на нова реалност . Този процес е валиден за всичко в реалността, тъй като представлява начинът, по който протича животът въобще.

Време и Пространство

С помощта на процесите, прилагани при тези техники можем да се освободим от „товарите на времето“, които се предават в една фамилна система от поколение на поколение, а когато се освободим от тези товари, на човека му става буквално по-леко и се появяват повече необусловени от миналото възможности, както да реагираме на реалността, така и да създаваме по-добра реалност.
 
Този тренинг е основан на един от най-мощните методи, създавани някога, който е базиран на откритията на италианския лекар д-р Винченцо ди Спазио и съчетава последните научни открития с методите на Енергийната психология.
Ще имате възможност да активирате точките, които са свързани с конкретните възрастови периоди и да ги стимулираме по правилния начин, така че да постигнем освобождаване на травмите си, а с помощта на техниките на Енергийната психология ще имате възможност да изчистите спомени, емоции и усещания, които принадлежат на миналото ни, но все още влияят на настоящето ни.” Институт за интегрално развитие
📣💑💫 29.04.23-02.05.23 | 4 Дни | Хотел Пирин Голф Хотел & СПА 5*
https://piringolf.bg/
🌺 4 дни Терапевтичен тренинг
🌺 3 нощувки
🌺 Закуска и вечеря на бюфет
🌺 Ползване на:
– термална зона
– спа център
– закрит басейн
– открит басейн
– фитнес
📣 518 лв. за всичко ❗️❗️❗️

Снимки от хотела

СЪБИТИЕТО Е ЗА ДВАТА ПОЛА
 
📣 Цена:
🔹 518 лв. на човек при двойно настаняване в студио в 4-звездна хотелска част
🔹633.50 лв. при настаняване в единично студио в 4-звездна хотелска част
🔹629 лв. на човек при двойно настаняване в 5-звездна хотелска част
🔹 729.50 лв. при настаняване в единична стая в 5-звездна хотелска част

Цената включва:
🔹3 нощувки
🔹закуски и вечери
🔹Целия тренинг
Цената НЕ ВКЛЮЧВА транспорт мястото, курортна такса и разходи от личен характер.
 
📌📌📌 За запазване се превежда капаро в размер на 💥 264.50 лв. на човек
❗ Ще съдействаме за споделено пътуване до Хотел Пирин Голф Хотел & СПА 5* .
Моля, запишете се на лично съобщение в Месинджър или Вайбър 0889 931973!
❗🔔❗ МЕСТАТА СА ЛИМИТИРАНИ!
Записването е до 26 Април или до изчерпане на местата!

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:
Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.

Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.