Силата на Рода

Знаете ли сте, че последните седем поколения от вашия Род ви засягат пряко?
Всъщност 126 души от Рода ви са живели, срещали се и са обичали около 200 години, само за да да живеете вие сега.
Много проблеми (70-80% от съдбата) са свързани със Рода и затова е хубаво да поработим не само начина си на мислене, но и със своя Род, предците ни. Въпреки че много от тях отдавна ги няма, енергиите им са безсмъртни и те са тясно свързани с нас. Това определя в значителна степен и съдбата ни. Всички ние сме част от родови системи и сме свързани с предците си.

Те могат да ни бъдат ресурс и да ни помагат енергийно и информационно да решава важни житейски проблеми. Ако Родът е достатъчно чист, тогава намесата му в съдбата на човек ще бъде с мощен положителен характер.

Ако Родът е осквернен, тогава в допълнение към отработването на кармичните дългове на Рода, човек няма да може да получи ефективната помощ и ще се изправи пред проблемите на своите предци.
Оскверняване на Рода се случва всеки път, когато човек извърши тежък грях, който е несъвместим с целостта на енергийните структури на душата.
Ние носим наследствени програми от своя род седем поколения назад. 

Родът е енерго-информационна структура, която има свои строги правила, поведение и сила за съхранение. Информацията за вашето родословно дърво играе огромна роля в нашата съдба. Всеки наш прародител в може да промени нещо в нашия живот към по-добро, ако е бил добър човек, или към по-лошо. По-лесно за нас е да изградим бъдещето си в желаната от нас посока, ако имаме подкрепата на РОДА….на тази армия от 126 души…общо седем поколения.

🍀 ПЪРВОТО ПОКОЛЕНИЕ – това сме ние самите. Покровител е Слънцето – центърът на нашата Слънчева скистема,, източник на енергия и символ на живота. Слънцето е свързано с поколението на живите и то не само на живите, но и на младите, чиято буйна енергия, желанието да блестят може да се оприличи на Слънцето. И така, всичко започва лично от нас, които сме първото поколение в седемстепенната пирамида на Рода.

🍀 ПОКОЛЕНИЕ 2- това са нашите родители. Бащите и майките са свързани със спътника на Земята, Луната, която оказва огромно влияние върху формирането на емоционалния свят. Несъзнаваното, инстинктивно проявление на човек е подчинено на влиянието на Луната, изменението на нейните фази и движението на нощното светило по зодиакалния кръг. Всичко, което е заложено в детството: навици, пряка връзка със света и адаптация в него, емоционално възприятие – дължим това на родителите си. Наивността и инфантилността, проявяващи се в зряла възраст, са негативна последица от прекомерната любов и натрапчивото родителство. Второто поколение е изключително важно за формирането на личността, нейната възприемчивост и адаптация в обществото. Ако връзката между деца и родители бъде нарушена, тогава човек, дори и талантлив, няма да може да се адаптира към този свят. Възможността за безпрепятствена комуникация със сродни души, способността да се намират правилните решения в света около тях се абсорбират, ако не с майчиното мляко, то със сигурност се формират през първите години от живота под прякото влияние на родителите.

🍀 ПОКОЛЕНИЕ 3 са нашите баби и дядовци – 4 човека. Планетата Меркурий е свързана с това поколение, което отговаря за комуникацията, обучението, обмен на информация. От бабите и дядовците хората възприемат интелектуални способности, таланти и много поведенчески характеристики. Оказва се, че по-важна генетична информация се предава чрез поколение, отколкото директно от родителите. Ако някоя от бабите или дядовците се е занимавала с наука, преподаване, литература, тогава може да се очаква проява на талант или научни способности при внуци, но не и при деца, защото е известно, че природата почива при деца на гениите.

🍀 ПОКОЛЕНИЕ 4– прадядовци и прабаби – 8 души. Това поколение е под небесното покровителство на Венера, планета, чийто дълъг цикъл е точно 8 години. Четвъртото поколение се счита за средата на седем поколения и следователно прадедите и прабабите се считат за пазители на хармонията и баланса. Венера (четвърто поколение) се свързва любовта, радостта от живота, привързаността към материалните блага. Смята се, че материалните ценности, спечелени с честен труд или наследени, трябва да бъдат укрепени и увеличени. Ако предците от 4-то поколение са били богати, тогава способността за печелене на пари ще бъде предадена на техните потомци, но ако са съгрешили в материално отношение, тогава този грях ще лежи върху наследниците на клана и няма да им позволи да станат богати, независимо колко го искат.

🍀 ПОКОЛЕНИЕ 5- пра-пра-дядовци и пра-пра-баби – 16 души. Марс е свързан с петото поколение, което е свързано със силата на волята, енергията, страстта, способността за постигане на поставена цел, за победа. Марс е тласък за действие. Без воля, енергия и страст не можем да постигнем нищо в живота. Именно от поколението на Марс качества като решителност и готовност за действие се предават на потомците. Липсата на воля, малодушието или жестокостта, агресията може да бъде продължение на греховността на предците от 5-то поколение.

🍀 ПОКОЛЕНИЕ 6- това са дядовците на нашите прадеди. Тези предци са на 32. Шестото поколение е свързано с Юпитер – планетата на властта, духовността и мирогледа. Всички 32- ма, от тях е представен като тотем, като един от 32-та зъба. Рано изгубените зъби показват разрушаване на връзката с това поколение. В екстремни моменти от живота, духовете на нашите предци ни защитават. Те тласкат нашето съзнание към това, на което трябва да обърнем внимание. Обръщаме внимание на това, мислим за нещо, тоест интуицията е включена, някакъв процес, който ни помага да избегнем неприятности. Предците на това поколение като магнити ни привличат към нашата астрална половина, нашия партньор. И ако всичките 32 предци са били семейни хора, човек определено ще намери своя партньор.

🍀 ПОКОЛЕНИЕ 7– това са прадедите на нашите прадеди. Общо 64 души. Най-отдалеченото от нас поколение във времето е свързано с най-отдалечената от Земята планета – Сатурн. Точно както Уран, Нептун, Плутон и други небесни тела остават невидими за човешкото око, така и влиянието на предците на 8, 9 и 10 поколение върху човек е практически незабележимо.

Само потомците на знатни семейства могат да знаят нещо за живота на предците, живели преди повече от 200 години.

От предците на седмото поколение ни се предоставя магическа защита, или нейното отсъствие. Наличието на тази защита ни позволява да направим несъзнателно правилен избор. По някаква причина включването на определени трансформиращи сили, които изведнъж правят човек лидер, дарява го със свръхсили, е точно свързано с тях. Ако човек не получава защитата от седмото поколение, съдбата му става непредсказуема.

Това поколение определя страната, града, мястото, къщата, в която ще живеем. Дома е пространство, в което цялото семейство живее и общува, място, където се формира енергията ни, където се осъществяват контакти с предците на рода. Тук те насочват своята магическа подкрепа и ни помагат в точното време. Ако имате силно 7-мо поколение, тогава ще живеете в престижен район или и никога няма да се озовете в геопатогенна зона.

Ако 7-мото поколение не ви подкрепя, тогава не сте уважавани, и нямате енергия. Това са и пазителите на рода, тези които решават дали рода ще продължи.

Не се лишавай от силата на своя Род ❗️