Пробуждане на женската енергия

Прекрасни,
Тази динамична медитация е свързана с тантричните практики и позволява да излекувате наранената си женственост и да се освободите от емоционалните модели и забрани. След практиката започва процес на изцеление на ниво душа и тяло, пробужда се женската ви енергия.
Пробуждането на женската енергия основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център и разтваря трети /слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото си. Тя освобождава чувствеността и и способността за наслада.

На физическо ниво практиката спомага за освобождаване на миоми, кисти, нормализира хормоналния баланс на жената. Изхвърляме целия товар от потиснати енергии на ниво първа и втора чакри – това са забрани, потиснати чувства, неизразени емоции, страхове и самосъждения, неизразена агресия, замръзнала в тялото болка… Всичко, което блокира и спира притока на сила и креативност и ни държи в състояние на драма.

Основното послание и посвещение на тази практика е: „Аз се проявявам в този свят, живея и се наслаждавам, създавам с удоволствие себе си, тялото си, живота си“. С динамичната медитация ще съживите тялото, ще излезете от състоянието на жертва, ще освободите блокажите и забраните за сексуалност… и ще насочите енергията си за съзидание. Практиката възстановява чувствеността и желанието да живеем и да се наслаждаваме!
📌📌📌 По време на практиката „Пробуждане на женската енергия“ вие:
🏵 Ще възвърнете женската си сила.
🏵 Ще се изправите очи в очи със страховете си.
🏵 Ще напуснете зоната си на комфорт.
🏵 Ще овладеете другата страна на силата – освобождаването, способността да пуснете онова, което вече не ви е от полза.
🏵 Ще изоставите старите навици, модели на поведение, бариери, обиди и тревоги.
🏵 Ще отворите врати за творчество, любов, здраве и изобилие.
🏵 С помощта на тази практика ще дадете живот на богинята в себе си ❤️💎💃.
Практиката се изпълнява на празен стомах или най-малко 2 часа след храна, 30 минути преди старта не се пие вода.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
– в следоперативен период от 3 до 6 месеца, бременни жени и жени с обострени ставни проблеми, психични заболявания, онкологични заболявания в напреднала фаза.

* При жени с миома в стабилен или ранен стадий практиката е изключително благотворна!
❗️ Какво е необходимо да носите:
– удобно облекло (спортно), допълнително връхна дреха за намятане или шал.
💸 Цена: 30 лв. /плащане на място/
Важно❗️ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
Начало: 19:00 ч.
Край: 20:30 ч.
Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, 2-ри етаж/
В сградата на Овъргаз

ПРЕПОДАВАТЕЛ

Марина Бошева

❤ За водещата:Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Ученичка е на Наталия Илюшко от Москва. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена