Пробуждане на Богинята в теб

Прекрасни, всяка жена може да бъде Богиня.

👑 Богинята е най-добрата версия на нас самите, това е островът, до който ще плаваме по време на нашето пътуване.
Богинята олицетворява цялата красота, която имаме, и в същото време показва пътя на нашето развитие и по-нататъшно усъвършенстване.
 
 
Богинята също действа като наблюдател: тя помага да се погледнем ситуацията отвън, да се измъкнем от рутината и да видим цялата картина.
Богинята има сила – за нея всичко е лесно и затова Богинята ще ни помогне да сбъдваме мечтите си с виртуозна лекота, като с магическа пръчка.

💸 Цена: 35 лв. /плащане на място/

Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, 2-ри етаж/
В сградата на Овъргаз

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Ученичка е на Наталия Илюшко от Москва. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена