прераждане констелационна практика

Освобождаване на психологически травми с Марина

Прекрасни, чрез тази невероятна практика ние ще пресъздадем момента на нашето зачатие… момента, в който сперматозоидът на татко е оплодил яйцеклетката на мама.
Ще бъдем заченати отново с любов без негативните програми и бъгове на ДНК ниво.
Ще се върнем дори до момента, в който нашите родители не са се познавали, до момента на тяхната среща, ще преживеем по съвършен начин сливането на Ин и Ян енергията на родителите си.
marina konstelacii probujdane

Много от нас не знаят дали мама и татко са се обичали, дали са се събрали, защото това им е било наложено от някой друг, дали са искали да бъдат заедно по своя воля…., или може би са се страхували от самота, или за да заглушат болка, причинена им от предишна любов. И всички тези чувства, емоции, убеждения и негативни програми се предават на нас още в момента на зачатието ни.

И не, не бива да ги съдим. Нашите родители са просто хора, а не безгрешни ангели. И са ни дали най-важното – живота.
С тази практика ние можем за пресъздадем този процес по съвършен начин!

Пренапиши живота си!

Какво е необходимо:
– удобно облекло (спортно)

Цена: 35 лева /плащане на място/

Важно! Моля, запишете се чрез съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Начало: 19:00 ч.
Край:20:30 ч.

❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!
Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/
В сградата на Овъргаз

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.

А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.