Специално подбрани серия курсове за теб от мен Марина

Какво избрах за теб?

Магията на билките, подправките и храните – Приложна магия единична цена 50 лв

Още от древни времена подправките и билките и храните са се използвали от вещите жени за лечение, превенция, за активиране на определени енергии, за придобиване на желани качества, за привличане на желани събития в живота им.
Тези жени са знаели как да ползват енергията на подправките и билките и храните фино и умело, а някои от тях имали знанията и уменията да влияят и на другите хора по-мощно, и от великите магове в Древността.
На всяко едно хранене ние можем да променим себе си и света около нас. Можем да обогатим живота си със съдържащите се в храната стихии и енергия.
Съществуват знания, които са помогнали за спечелването на важни битки, за превземането на градове. Чрез тях вещите жени са дарявали войните с колосална енергия, сила и жажда за победа – тях ще ги запазим в тайна, защитавайки всички нас и нашето пространство от информация, която може твърде драматично да засегне милиони хора по света.
Но мога да те науча как:
🌸 да подържаш тялото си зраво
🌸 да помагаш на близките си
🌸 да бъдеш завладяваща и женствена
🌸 да получиш покана за брак /ако желаеш/
🌸 да развиеш силните си страни
🌸 да вдъхновяваш любимия си, да го вдигнеш от дивана
🌸 да създаваш романтично настроение у него
🌸 да му помогнеш да бъде неуморим любовник
🌸 да се освободиш от напрежението и да се отпускаш
🌸 да бъдеш мека и женствена
И така прекраснице, стъпка по стъпка ще овладееш древната мъдрост на билките и подправките.

Тайните на вещите жени за щастлив живот единична цена 50 лв

💃🏼🌿💫 Вещата жена е силата и мъдростта на Земята. Тя си взаимодейства със стихиите, с природата. Тя самата е стихия.

Тази жена върви по свой собствен път, действа чрез опита и мъдростта си.
Знаещата Ма в славянската култура е жена, която притежава силата и мъдростта на женската енергия.
Те знаят как да използват магическата сила на Природата, да общуват с тайнствените сили на отвъдното и да я използват за добри или лоши цели. Славянските вещици са знаели всякакви ритуали.

Женската космическа енергия е енергията на всички богини, всички реализации на жените в различни светове и реалности, натрупана мъдрост, сила на любовта, излъчване и вдъхновение. Това са конструктивни, създаващи, оформящи и благоприятни вибрации.

Вещата жена може да получава енергия от космоса и от всеки предмет. От Вселената звезди, небе, вятър, Слънце, Луна, вода, огън, въздух, земя; от всяко дърво, камък, планина, река…
Тя знае как да си сътрудничи с духовете на стихиите на природата- елементалните духове на водата, земята въздуха, огъня. Знае как да се защити и кои същности никога да не призовава.

Вещите жени знаят, че всичко е възможно. Те създават, съхраняват, размножават. За съжаление в продължение на много хиляди години жените в суматохата и булото на ежедневието, са забравили истинската си мистична природа, своята космическа сила.

Те знаят как да защитят дома си, как да го изчистят от негативни енергии.

⚜ Дойде времето да си припомним тези знания!

Силата на тотемните животни единична цена 45 лв

Тотемнните животни са неизчерпаем източник и проводник на лична сила. От тях можем да получим подкрепа и допълнителни ресурси, винаги когато ни е необходимо.
Те могат да ни служат при решаването на житейски ситуации, като средство за комуникация и пътеводител между съзнанието ни и нашия Висш Аз.

 

С помощта на Тотемните животни имаме способността да влияем не само на реалността около нас, но и на нашите сенки, нагласи и разрушителни програми.
Като проводник и източник на Сила, те са способни не само да променят и премахват негативни програми, но също така да подкрепят и подхранват новите ни нагласи и положителни промени в живота.
Те носят нашия потенциал, таланти, скрити и явни способности, характерни качества, които са им присъщи.
Целта на срещата и взаимодействието с Тотемните животни е да се осъзнаят качествата, които е нужно да развием , да увеличим личната си сила и да постигаме с лекота целите си.

 

По време на семинара:
🦉 ще се запознаете с вашите тотемни животни
🦉 ще разберете вашите силни и слаби страни
🦉 ще се научите да ползвате качествата на тотемните животни
🦉 ще разберете как да придобийте качества, които ви липсват в живота
🦉 как да получавате защита, мъдрост и енергизиране чрез тотемните животни

И още много други тайни.