Освобождаване от Родови програми и сценарии

🌳👵🧓 Всеки човек, живеещ на Земята, има свои собствени корени и принадлежи по кръв на своя Род.
Силата или енергията на Рода присъства в нас през целия живот от раждането до смъртта.
Животът и съдбата ни са непосредствено определени от родовите програми. Потоците на тази енергия постоянно ни влияят както положително, така и отрицателно, и съществуват независимо от нашето осъзнаване за тях.
Положителните осигуряват всякакъв вид подкрепа на човека и семейството, докато отрицателните ни създават неприятности и отслабват нашата жизненост.
Родовата енергия е много мощна сила. Ако общата „карма“ надделее над семейството, човек трябва да се пази от многобройни заболявания и неприятности.
Разрушителните програми се предават от поколение на поколение. Често има толкова много родови програми, висящи върху човек, положителни и отрицателни, че той практически живее не собствената си съдба, а съдбата на своите предци и решава нерешените им проблеми.
Една от основните задачи на всеки от нас е да изгради правилно взаимоотношения със Семейството, да приеме енергията на родовата сила, да увеличи любовта в нея и да я предаде на следващите поколения.
💫 Съществува прекрасна практика, чрез която ние можем да върнем негативните родови програми на тези души от Рода, за които са били предназначени, и на тяхно място да внедрим нови, които да ни помогнат да изградим щастливото си бъдеще.
С тази практика ние ще излекуваме онези болезнени области, които присъстват в живота ви.
💰 Цена: 30 лв. /плащане на място/
Начало: 19:00
Край: 21:00
Важно! Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, на 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала.
❤️ Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
❤️ В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤️ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.