ОНЛАЙН! Интимна гимнастика за здраве и красота

Описание на тренинга

🌸 Нашата лична сила, чар, обаяние и женска енергия започват с опознаване и обикване на нашето тяло. То се нуждае постоянно от обич и грижа. То е по-мъдро от разума. Неговите интуитивни пътища ще ви отведат до там, където разумът се страхува да отиде.
Гимнастиката на мускулите на тазовото дъно ще ви поведе в едно уникално и неповторимо пътуване – ще бъдете щастливи от усещането, че интимните ви мускули са напълно във вашата власт. Още по-силно е удоволствието, което ще усетите от разширяване на границите на личните си възможности, от настъпващата увереност, от любовта към себе си.
❓Защо е необходимо да практикуваме интимна гимнастика?
1. Повишаване еластичността на мускулите на женската утроба.
Практиките с нефритено яйце перфектно връщат във форма след раждане. И също така подготвят за раждане – мускулите стават много еластични, лесно се разтягат и отново придобиват първоначалната си форма. Рискът от разкъсвания и наранявания по време на раждане се намалява почти до нула.
2. Укрепване на интимните мускули.
Гинекологът ви също ще ви го каже, разбира се. Но малко вероятно е той да влезе в подробности за това колко много удоволствие ще донесе на любимия мъж жената, която практикува гимнастика с яйца. А удоволствието на жената от интимността с мъжа се увеличава многократно. И това е разбираемо.
3. Хормонален баланс.
Лекарите не могат да обяснят това явление, а в същото време то вече е доказано експериментално. В древните трактати е описано освен това, че употребата на нефритени яйца възстановява женската флора след инфекциозни заболявания, лекува възпаления, включително хронични.
4. Активира женската енергия.
Тъй като яйцата от различни естествени кристали имат специална енергия, употребата им води жената до ново, енергийно състояние. “Страничните ефекти” са забележим блясък в очите и отделяне на феромони, които карат мъжете да се обръщат след такава жена.
В един момент жените с изненада откриват, че желанията им започват да се сбъдват по чудо бързо, сякаш целият свят допринася за това. Колкото повече женска енергия има една жена, толкова по-могъща е тя.
5. Подмладяване на лицето.
Как тренировките на нефритени яйца и мускулите на лицето могат да бъдат взаимосвързани? Всъщност всичко е просто. Със сигурност всички, които четат това, знаят, че има енергийни зони в човешкото тяло. Например, палецът на лявата ръка отразява работата на лимфната система, зоната от вътрешната страна на стъпалото отразява работата на пикочния мехур. По същия начин долната част на лицето има подобно съответствие с женските полови органи.
6. Нормализиране на менструалния цикъл.
Още от древни времена се наблюдава, че сред жените, практикуващи тези практики, техният цикъл е просто перфектен. Той точно съвпада с лунния цикъл и е равен на 28 дни. Жените често споделят, че след тези практики ПМС се повлиява добре и болките намаляват или напълно изчезват.
🏵 Други физически ползи от практиката са детоксикация, както и предотвратяване на провисване на матката, ректума и пикочния мехур, намаляване на спазми и болки в корема по време на менструация и повишаване на мускулния тонус. Наред с тези ползи, йонито има рефлексологични точки, които се свързват със сърцето, далака, черния дроб, белите дробове и бъбреците.
Тяхната стимулация хармонизира дисбаланса в организма, като има ефекта на акупунктура. По желание гимнастиката може да се храви Йони яйце. Те подобряват работата на съответните органи и лекуват организма като цяло.
Тези красиви и мощни яйца могат да променят живота на жените, да възстановят сексуалната им сила.
По-рано предназначени само за елита, сега упражненията с тези полускъпоценни яйца са достъпни за всяка жена.
Как яйцата от минерали влияят на женското тяло?
Те помагат за изравняване на женския принцип – Ин енергията. По време на тренирането на интимните мускули жената засилва притока на жизнената си енергия, развива чувствеността, чара и магнетизма си.
Акушер-гинеколозите единодушно твърдят, че жените, които използват такива яйца, по-лесно раждат.
Благодарение на укрепените мускули родовият канал остава цялостен, а възстановителният процес след раждането е много по-бърз.
В древен Китай именно нефритените яйца са били използвани за лечение на някои женски болести. Днес те се използват за профилактика и лечение на:
🏵 кисти;
🏵 болезнен менструален цикъл;
🏵 хронични възпалителни процеси;
🏵 ерозивни ранички;
🏵 пролапс на матката;
🏵 безплодие.
Тренировката с нефритени яйца помага за нормализиране на микрофлората на вагиналната среда. Яйцата намаляват вероятността от женски заболявания. В допълнение те спомагат за укрепване и на имунната система.
По време на тренировките се увеличава производството на феромони, които стимулират мъжкото внимание. Носенето на яйца умножава сексуалното удоволствие. Това се случва поради действието на яйцето върху чувствителните зони на влагалището (нервни окончания). По този начин се лекува и женската фригидност.
🌸 Освобождават емоционални травми.
🌸 Повишават либидото.
🌸 Укрепват на мускулния тонус.
🌸 Предотвратяват неволно изпускане на урина.
🌸 Осъществяват дълбока връзка с творческия потенциал.
🌸 Развиват интуицията.
🌸 Повишават сексуалното удоволствие.
🌸 Облекчават симптомите на менопаузата.
📌📌📌 ВАЖНО! Можете да си закупите йони яйца в различни големини, които повлияват различни физически заболявания и психоемоционални блокажи.
❣❣❣Яйцата, които предлагам са енергийно изчистени и заредени с Рейки енергия и мощни женски мантри.
За наличните видове можете да прочете тук:
https://charodeya.com/store/
💰 Цена: 25 лв. 
 
Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.
📍📍📍 Къде: На твоето електронно устройство
Подробни инструкции ще получите по имейл.
👌 ЗАПИС ЩЕ ИМА, което позволява да изгледате семинара в удобно за вас време!
Той ще ви бъде изпратен на следващия ден и ще бъде активен в рамките на 30 дни.

ОНЛАЙН! Интимна гимнастика за здраве и красота

  • Освобождава емоционални травми
  • Повишава либидото
  • Осъществяват дълбока връзка с творческия потенциал
  • Развиват интуицията

Марина Бошева

Преподавател

viber_image_2022-06-13_10-36-08-666
❤ За водещата:
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Ученичка е на Наталия Илюшко от Москва. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание. Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации.
Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена

ОНЛАЙН! Интимна гимнастика за здраве и красота

Предстоящо онлайн събитие
10/07/2022 ОНЛАЙН! Интимна гимнастика за здраве и красота
  • Начало: 19:00 часа
  • Край: 21:00 часа
  • Важно ❗️ Моля, запишете се чрез съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
  • 📍📍📍 Къде: На твоето електронно устройство Подробни инструкции ще получите по имейл.
  • 🎯 Цена: 25 лв. лева
  • ❤️ ОЧАКВАМЕ ВИ ❤️