Моите граници - Терапевтичен тренинг

Много от нас никога не са били научени па правилния начин да казват какво искат или да казват „не“ на това, което не ни харесва.
В резултат на това крием чувствата си зад пасивно-агресивно поведение, отричаме собствената си истина и потискаме емоциите си. А резултатът от това – депресия или изблици на гняв, които подкопават доверието и разрушават взаимоотношенията.
Доволните хора имат едно общо качество: те са способни да създават и поддържат ясни, здрави граници.
💃 Това невероятно ефективно обучение ще ви помогне да запазите това, което е ваше, да увеличите материалните ресурси и постиженията си.
Всяка от нас иска да запази това, което й принадлежи – пари, мъж, къща, бизнес. Но понякога хора около нас безцеремонно и агресивно нахлуват в живота ни, опитвайки се да отнемат това, което имаме.
Нашето благополучие и това на нашите близки зависи от способността да запълваме и поддържаме личното си пространство.
Личните граници са като наръчник, който съставяте, за да дефинирате ясно приемливото поведение на другите хора към вас. Да, да, можете да кажете на колежка, че не сте доволни от ежедневната й доза офис клюки, защото трябва да се съсредоточите върху работата. Или да уведомите своята критична приятелка, че нейните язвителни коментари не са добре дошли. Създаването на здравословни граници ще ви предпази от емоционални травми и ще защити вашето достойнство.
👉 Това обучение ще ви помогне да станете по-уверени и по-силни, ще ви научи да защитавате правата си, ще ви позволи да станете надежден спътник на любимия човек, способна да го подкрепя в трудни ситуации и истинска господарка на живота.
💫 Разширете личните си граници и станете пълноценна Господарка на вашето пространство!
💮 След това събитие ще придобиете увереност в себе си и във вашите способности, ще можете лесно да защитавате своите интереси.
💮 Ще се научите спокойно да преодолявате трудностите, усещайки силата да се справяте с най-предизвикателните ситуации в живота си.
💮 Ще можете уверено да кажете „да“ и „не“, което ще ви позволи свободно да защитавате своите права и интереси.
💮 Ще се научите да изграждате дългосрочни отношения и да бъдете от типа жена, с която мъжът иска да живее през целия си живот.
💮 Ще разширите пространството на вашия бизнес, както и бизнеса на любимия мъж.

Какво е необходимо да носите:
✅ тетрадка и химикал
✅ допълнително връхна дреха за намятане или шал

❗❗❗Забранени са аудио и видео записи от страна на участниците по време на събитието!

🎯 Цена: 33 лева /плащане на място/

Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала.
❤️ Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
❤️ В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤️ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.