Мисия и предназначение - Констелации и практики

Можете да участвате Онлайн или на живо в София!

🦋 Всеки човек на този свят има своя собствена мисия. И не само човека. Всяка отделна клетка в тялото има мисия – изпълнява необходимите жизнени функции. По същия начин всеки човек има функции и свое собствено предназначение, свои умения и таланти.
 
Задавали ли сте си поне веднъж въпроса „каква е моята мисия на Земята“? Добре е, ако да, и е хубаво, ако вече знаете отговора. Но мнозина дори не се опитват да разберат – те просто вървят по течението и не мислят за това.
И не могат да разберат защо е толкова трудно да стават рано всеки ден, защо трябва да се принуждават да ходят на работа, да решават някои ежедневни задачи!
Работата е там, че зад всички тези действия няма смисъл, нямаме разбиране за нашата мисия.
 

Защо трябва да знам моята мисия❓

Това е голяма задача и голяма отговорност, но нейното решение предлага огромни ползи.
След като разберете каква е мисията ви на Земята, ще можете да взимате всякакви решения много бързо и ефективно. Просто ще трябва да сравните това или онова решение с вашата мисия.
Ако съвпада, значи ви ускорява по пътя към вашата мечта, реализация, успех. Познавайки мисията си, получавате ясни отговори на въпроси, избягвайки излишни съмнения, притеснения и безсмислени страхове. Така че знаете точно къде да отидете, към какво да се стремите, кое е важно и кое не, какво може да се пренебрегне и какво трябва да се направи първо.

Ако вече сте открили каква е вашата мисия, но ежедневното вземане на решения ви се отдава с големи трудности, чувствате се уморени, апатични, принуждавайки се да извършите някои действия: „Това е нечия друга мисия …“. Не е твоята!
Всички тези показатели казват, че се заблуждавате и вървите по грешен път.
☝🦋💥 Как да откриете своето призвание и да откриете таланта си?
За да разкриете таланта си, трябва да имате мечта. Трябва да разберете какво искате да създадете в този свят, как искате да проявите своя дар.
Светът се променя, само когато ние се променяме. Когато ние – всеки в своята уникалност – правим това, в което желае душата ни. 

И когато имаме талант и мечта, се появява поток от творческа енергия. И тогава в живота ни влиза това, което е необходимо за нашия дар – ресурси, възможности, подкрепа. Имаме страст, знания, вяра в себе си, увереност в необходимостта от нашата работа. Точните хора и правилните връзки идват при нас.
Но… първо, трябва да разберем къде да отидем, каква мечта да реализираме.
Това разбиране ще ви помогне да разгърнете потенциала си, да откриете талантите си, което ще доведе до самореализация и успех.

💥🤩💥 На този тренинг ще правим структурни констелации и практики, които ще ми помогнат да заживеете в пълния си потенциал.
Какво е необходимо:
– тетрадка и химикал
– няколко листа формат А4

🎯 Цена: 66 лева /плащане на място/

Ако участвате в трененга От Жертва в кралица от 10:30 ч, цената за двата тренинга е 120 лв.

Начало: 15:00 ч.
Край: 17:00 ч.

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, на 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
❤️ Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
❤️През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.

❤️ Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.