Диамантена медитация и Програмиране на 2024 г.

Приятели, каня ви на едно събитие, което съчетава древните мистични знания, сакралната геометрия и квантовата физика. 🧘‍♀️💖💎
По време на това пътуване в пространството на варианти, сливайки в едно ума, тялото и душата, вие ще имаме правото, привилегията и способността сами да изберете, привлечете и материализирате събитията през своята 2023 г. в четири области на живота – кариера, тяло и здраве, лични взаимоотношение, дом и семейство.

По време на медитацията вие ще изберете и създадете новата реалност, която желаете за себе си.
Тази медитация е подходяща, както за хора, които никога преди това не са медитирали, така и за такива с дълга медитативна практика!
След това ще работим с една от най-благоприятните, важни и мощни Янтри. Смята се, че тази Янтра е символ на 12 000 години.

Тя е източникът на постигане на всички земни желания и изпълнение на всички желания чрез вътрешна космическа сила и умствена сила. Антрата носи материално и духовно богатство. Има необяснимата сила да изпълни всичките ни желания (разбира се тези, които са добри за нас) и да промени живота ни към по-добро.

Тази Янтра може да бъде е отговорът на всички проблеми и негативи в нашия живот. Всяко лице, използващо я, постига много по-голямо благоденствие, мир и хармония. Тя помага да се счупят всички препятствия в нашия живот, да разширяваме своите граници на растежа – духовно и материалистично, помага за намаляване на отрицателните енергии и негативните ситуации, които ни възпрепятстват да постигнем по-голям успех, благоденствие, хармония и мир.

Често се оказваме в ситуация на изключителен стрес, липса на мир и хармония, висока степен на безпокойство, проблеми във взаимоотношенията с други, лоши инвестиции, неуспешен бизнес, стагнация в живота и професията, намаляване на финансовите перспективи, чувство на несигурност, повтарящи се неуспехи, лош късмет – въпреки, че включваме нашите най-големи усилия, упорита работа, интелигентност и добри намерения.

Силата на янтрата е в нейната сакрална (свещена) геометрия. Основният „инструмент“, които използва Янтрата са познати като Златно сечение.
Янтрата е съставена от девет преплетени триъгълника, които излизат от централна точка и в последствие образуват 43 по-малки триъгълника. Централната точка е известна още като „Бинду“ – събирателен фокус между физическата сфера и нейния непроявен източник и символизира Вселената с цялото й изобилие. Янтрата символизира още и мъжкото и женско Божествено начало.

💸 Цена: 35 лв. /плащане на място/

Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/
В сградата на Овъргаз

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
 
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.