Мандала танц на Пълнолуние с Марина

Връзката на жените с Луната е специална и дълбока. Пълнолунието е мощно небесно събитие, коeто подсилва лунното въздействие върху живота на Земята и има особено интензивен ефект върху женската енергия. Заради месечните ни цикли, ние, жените, открай време имаме специална и интимна връзка с Луната.

Връзката на менструалната цикличност при жените с цикъла на Луната прави всички човешки създания от женски пол повече или по-малко лунни същества.
По време на Пълнолуние се изостря силата на женската енергия, интуицията и връзката с отвъдното.
В този момент Луната застава в точна опозиция на Слънцето, което прави светлата й страна напълно видима от гледна точка на Земята. С усилване на лунния блясък и сила се активира виталността в природата и хората. Всичко ври, кипи, изпълва се с потенциал и се подготвя за действие.

Пълнолунията са идеален момент за всяка една от нас да се свърже с Лунната богиня вътре в себе си и да стане едно с нейната висша мъдрост и сила.

И нека заедно с изпълването на Луната се изпълват и нашите намерения, мисли и желания, защото в тях се крие част от искрицата, която дарява Земята ни с живот!
Мандала танц е структурна енергийна практика, която е построена на принципа на сакралната геометрия.

Мандала е най-женственият танц на планетата. След всички практики и обучения, които съм минала през годините, аз просто се влюбих в Мандала, с нейния бърз и лесен начин на лечение и преобразяване.

Самият танц е изграден на принципа на „цветето на живота“ в съответствие със сакралната геометрия на тялото.
Движенията, които се използват, са дълбоко сакрални и женски.
Тази практика е взаимствана от свещените танци на суфите, индийски и тайландски храмови танци и т.н.

Самият танц се танцува в структурата на осмици, кръгове, спирали и вълни.
Кръговете завихрят енергията, спиралите и вълните я насочват.
Основната форма е осморката, чрез която се свързват всички центрове и изграждаме баланса на ляво и дясно полукълбо, на силата и нежността.
Движенията по време на танца следват принципа на построяване на женско тяло чрез осморки, кръгове и спирали.

В тези два часа ще привлечем и подобрим отношенията с партньора за любов и доверие, ще творим чудеса, ще сбъдваме намеренията си, ще привличаме изобилие във всичките му проявления и не само. Силата на една жена е в енергията на покоя. Жената сякаш обгръща с енергията си всички, които попадат в нейното поле. В това се изразява нейното действие. Само в състояние на релаксация и покой жената може да чува, да следва интуицията си и да бъде мъдра.

Когато една жена живее в сърцето си и в женския си център, тя е свързана със своята сила и всичко в живота й се случва с лекота. Както казва една моя руска учителка: Ние, жените, имаме две сърца: матката и сърцето. Да общуваш с такава жена е удоволствие: тя е жизнена, вдъхновяваща, земна.
Такава жена привлича мъжа и в него се заражда желанието да се приближи и да се погрижи за нея.

Танц Мандала е комплексна практика от древността, имаща дълбока връзка с женската ни същност и с всички женски проявления на Вселената. Това е процес на свързване с Богинята в нас. Това е лечение на тялото и душата.
Това е знание за женската природа, за движението на енергиите в женското тяло.

Какво да носите:
– Удобна дълга рокля или пола за танца. Може и шал, който да завържете като пола.
– Препоръчително е да вземете любими бижута, които да заредим по време на танца с лечебна енергия.

В кои случаи НЕ се препоръчва танцът Мандала:
– При напреднала фаза на тумори
– При операция или раждане чрез секцио през последните 6 месеца
– При обострени ставни заболявания
– При епилепсия, шизофрения и други сериозни психически заболявания
* При жени с миома в стабилен или ранен стадий практиката е изключително благотворна!

💸 Цена: 35 лв. /плащане на място/

😍Заедно с Мандала танц на Пълнолуние от 10:30 ч. цената на двете практики е 65 лв.

Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Начало: 12:15 ч.
Край: 14:15 ч.

АДРЕС: Йога студио 108
гр. София, жк. Младост 1,
ул. „Д-р Стоян Чомаков“ № 4А, ет. 3 – последен
(намира се между бл.24 и 118-то училище), сграда Чергата.

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
❤️ Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
❤️ Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
marina bocheva energiini praktiki

❤️ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.