Любов и отношения по метода на Семейните констелации

Знаете ли, че съществуват невидими, но неотменими закони, които са причина за края на брака и връзките ❓
И без значение дали познавате или не тези закони – те действат на 100% ❗
ВИНАГИ ❗
Много често проблемните ситуации в партньорствата са свързани с факта, че единият или и двамата партньори са преплетени с техните родителски семейни системи. Нещо повече, самите партньори не са виновни за това – те не осъзнават това. Те страдат, въпреки факта, че се обичат, усърдно търсят решения, убедени, че ако се опитат достатъчно, могат да го намерят. Но тъй като корените на кризите в отношенията се намират другаде, техните усилия и призиви на добра воля остават напразни.
Например не е необичайно един от партньорите да се стреми да напусне, въпреки факта, че обича другия. Това произтича от факта, че може би той иска да последва някой от родителското си семейство или да сподели съдбата на този, който е бил изгонен. Понякога новата връзка се затруднява от връзка с бивш партньор, особено ако пред него все още има вина.
Ето някои от най-често срещаните проблеми, които идват от семейната система:
🔔 Не съм избрана. Мъжът ме среща, а след това напуска и се жени за друга!
🔔 Съпругът ми и аз сме заедно от много години. Вече няма любов или интерес във връзката, но и ние не можем да се разделим.
🔔 Винаги избирам мъже, които не ми подхождат (агресивни, пияни, без пари, слаби, нещастни).
🔔 Обичам го и не мога да живея без него, не мога да го забравя, искам да съм само с него!
🔔 Бяхме заедно, но всичко свърши и сега искам различна връзка. Формално се разделихме, но той май не ме пуска! Не мога да опозная никого!
🔔 Мъжете ме предават, възползват се от мен, аз отивам при тях с цялото си сърце!
🔔 Изглежда, че при мен всичко е наред, но по някаква причина мъжете ме заобикалят.
🔔 С него се срещаме от няколко години, искам да се оженя, но той не ми предлага да му стана жена.
🔔 Искам да се оженя, но вместо това по някаква причина постоянно се срещам с женени мъже.
🔔 Мъжете ми изневеряват през цялото време и не мога повече така!
По време на този тренинг ще осъзнаете какви са преносите от семейната система във вашия живот и посредством констелации в групи ще разберете каква е основната причина да нямате щастливи партньорски отношения.
🎨 Ще работим с Мандала с РУНИТЕ на партньорството, любовта, радостта и страстта. Взети заедно те образуват надписа ПЛАМЪК НА ЛЮБОВТА.
Включени в Мандалата те многократно увеличават силата на нейното въздействие. Тази Мандала ще бъде твоят амулет за любов, и ще доведе при теб идеалният партньор, такъв какъвто си го пожелаеш ТИ. Тя ще разпали истински огън на страстта.

❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!

Какво ще ви е необходимо да носите:
– тетрадка и химикал
– цветни моливи или фулмастри

🎯 Цена: 60 лева /плащане на място/

🔔 Цена за целия ден 100 лв.
Включва и
10:30- 12:00 Тантра за жени
12:15- 14:00 Събиране целостта на Душата

Начало: 15:00 ч.
Край: 19:00 ч.

Важно! Моля, запишете се чрез съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Място: Антара клуб Варна
ул. Александър Малинов 14, ет 4

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:
Марина Бошева е сертифициран констелатор, обучена е да работи с родовата енергия, посредством различни родови практики, медитации и констелации.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.

Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.