Женско Прераждане на Малдивите

🤩🏖️ Каним ви да се потопим заедно в магията на Малдивите и да открием силата на прераждането на женствеността!
🌞 Слънце, бял пясък и безкрайни сини хоризонти, хиляди безлюдни островчета, топли лагуни с преливащи се нюанси на синьо и тюркоазено, спиращи дъха „подводни градини“ от корали и цветни рибки.
 
🌊 Магията на Малдивите е водата. Водата е свързващият елемент, който ще ни върне връзката с нашата женска енергия, вътрешна сила и мъдрост, за да разгърнем силата и потенциала си, готови да завладеем света с хармония и вдъхновение💃
 
Каним ви на авторски ритрийт за женско вдъхновение с Марина Бошева и Глобъл Адвенчърс- едно уникално пътуване /ритрийт, при което ще се наслаждаваме на райски пейзажи, ще се учим, ще се вдъхновяваме, за да се върнем към женската си същност заедно!

От 28.01.24 до 07.02.24 на Малдивите,
ще се случи нещо удивително!

| 28.01.24 – 07.02.24 | Остров Маафуши

Марина Бошена е жена, която всеки ден доказва на себе си, че е възможно да бъдеш вдъхновен, енергичен и здрав. За целта е важно само да преодолееш страховете, да спреш да се оплакваш и да започнеш да живееш!
Нейният девиз е: “По-малка от мечтите си и по-голяма от страховете си”.

Офертата се предлага от Global Adventures 3000 LTD За информация и записване : Tel, Viber, WhatsApp
+359887716392 Мария Илиева +359 877 769408 Росица Христова
e-mail: contact@globalmadventures.com

💗 Акценти на програмата
Ще имаме възможност да се включим в един невероятен женски ритрийт със всекидневни практики, воден от Марина Бошева.
🐬 Ще плуваме с диви делфини, костенурки, манти, акули и над 600 вида цветни рибки.
🪸 Ще изследваме коралов риф и коралова градина
🏖️ Ще плажуваме на пясъчна ивица насред океана
💃 Ще танцуваме около огън на безлюден остров,
🏓 Ще играем игри, и ще търсим скрито съкровище Ще се запознаем с местната култура.
Ще съберем пълна торба със спомени, нови запознанства и приятелства.
🤿 Екип от местни водачи и опитни гмуркачи,ще бъдат неотлъчно с нас и ще улавят всеки наш незабравим момент.
 
С това пътешествие до Малдивите, каня всяка жена да дойде и да се потопи в света на любовта и грижата за себе си. За мен е много важно да предам умението да обичаш себе си и да се грижиш за себе си. По време на ритрийта ще практикуваме терапевтични женски енертийни практики и телесна психотерапия.
Всеки ден, ще се учим да слушаме тялото си. С всеки един ще преминаваме от „не мога“ към „аз съм господарката на тялото си“. Много често жените се включват в практиките и обученията ми от страх и безпокойство, че живеят предимно през мъжката /ЯН/, а не женската /ИН/ енергия. Всички сме повече или по-малко ориентирани към постиженията … Защо? Защото ние с вас живеем в мъжки свят, доминиран от мъжки ценности. Как се оценява? С постижения, статут, материално богатство, изграждане на кариера. Сега обаче идва друго време, друга ера и за нас като жени е важно и полезно да се върнем към себе си и да пребиваваме в женската си енергия.

Какво е женската енергия и защо е необходима?
Самата дума “жена” е производна на “желание”, мъж означава “сила”. Женската енергия е радост и вдъхновение, желание и изпълнение и лекота. Това е енергията на мира и съзиданието, с която една жена се изпълва не чрез активни действия, а чрез вдъхновение. И не става въпрос за външни данни, а за вътрешна сила. Жена, която харесва себе си излъчва такава енергия на любовта, която се улавя от другите. Може би най-изчерпателното определение за женствеността е източникът. Източникът на чувства, живот и изобилие и това е отговорността на всека представителка на нежния пол: да бъдеш този източник. Но защо това е толкова важно? Жената, когато е изпълнена с женска енергия е способна да вдъхнови мъжа да действа, да го активира, без да прави никакви активни движения.
Това пътуване ,ще постави начало на най-значимите трансформации в живота ви. Ще получите мощен заряд от женска енергия за всички положителни промени, които желаете да привлечете.
За да събудим женствеността, не е достатъчно да носим рокля и да си направим прическа. Размразяването и
завихрянето на женската енергия изисква дълбока работа върху себе си.
💃 МАНДАЛА ТАНЦ + Мандала танц в морето-Практиката, която променя съдби! Чрез най- мощната зареждаща
женска практика ще творим сами бъдещето си! Практикуването на Мандала танц: отключва нашата първична творческа енергия
помага ни да заживеем в синхрон със себе си и своите истински желания и потребности разкрива красотата на нашата автентична и неподправена женственост
изпълва живота ни с любов и красота
помага да възстановим доверието и да се свържем с интуицията си
желаните събития, изказани в намерение, започват да се случват с неподозирана лекота помага да дадем ценност на самите себе си и да я отстояваме във всички сфери на живота си повишава увереността, приемането и дълбоката любов към самите нас.

🧚ПРОБУЖДАНЕ НА ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ
Това е най-дълбоката практика за изчистване на маточното пространство. Тя освобождава от страхове, гняв, вина, срам, замръзнала в тялото болка. Основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център , разтваря трети/ слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото ви. Тя освобождава чувствеността и оргазмичността. С динамичната медитация ще съживите тялото , излезете от състоянието на жертвата, ще освободете блокажите и забраните за сексуалност и ще насочете енергията си към творчество и съзидание.
усещането: “Виж ме!”
Работата с тялото е най-универсалния и естествен начин да се разрешат собствените проблеми и да се свържем със себе си.Нека си спомним как реагира тялото ни, когато ни викнат силно – то се свива. Тялото ни реагира по естествен и разбираем начин на външния дразнител – чрез свиване, т.е напрягане на мускулите за по-нататъшно отреагиране на ситуацията чрез ответна агресия – борба или бягство. В реалния живот обаче твърде рядко се случва да реагираме на външата проява адекватно. Пред нас се появяват ред ограничения: не бива, страшно е, не мога, какво ще стане, как изглеждам и т.н. След като получим “шамар”от външния свят, ние се парализираме, започваме да разсъждаваме за това как да постъпим и обикновено потискаме в себе си ответната реакция, а често и самата ситуация. И носим в себе си с години и дори с десетилетия следите от нараняванията, разочарованията, предателствата и лъжите.

💃 ПРОБУЖДЕНЕ НА БОГИНЯТА– Енергийна практика за сливане със стихиите
💗 ДИХАНИЕТО НА СЪРЦЕТО
Ако не обичаш и не цениш себе си, хората около теб, мъжете и вселената няма да ти дадат любов. Те ще се
отнасят с теб по същия начин, по който се отнасяш ти към себе си. За да промениш отношението на света и другите хора, важно е да приемеш и обичаш себе си, да видиш своята уникалност и да станеш най-ценното и скъпо същество за себе си.Когато сърцето е отворено, ние можем не само да даваме любов, но и да я получаваме. когато сърцето е отворено, любовта не може да остане несподелена.Колко често, преживявайки нещастна любов или силно недоволство, се страхуваме да влизаме в нови връзки, не вярваме на мъжете и се опитваме да се предпазим от всякакви емоции? Затваряйки се от света, понякога без да го забелязваме, ние преставаме да се радваме на обикновените неща – усмивките на другите, красотата на природата, пеенето на птици – и се потапяме в безнадеждна меланхолия.
Любовта към мъжа започва с любов към себе си. Жените обаче обикновено си мислят обратното: „Когато някой ме обикне, тогава и аз ще се заобичам (ще се погрижа за себе си, ще си купя нова рокля, ново бижу, и т.н.)“. Но дотогава, докато жената не изживее роман със самата себе си, всеки мъж, когото тя среща, ще бъде за нея просто един психотерапевт, който се опитва да я излекува от собственото й неприемане и страха да не остане сама. Защото истинската, дълбоката любов извира от състоянието, когато си изпълнена с обич към теб самата. Тогава обичта към мъжа до теб се ражда в своята най-висша проява – като дар към него, а не като отчаян опит да бъдеш необходима някому, за да усетиш собствената си пълноценност.
🫶 Щастлива в любовта – Терапевтичен енергиен тренинг
Всяка жена заслужава щастието да обича и да бъде обичана! Ако личната ти история не подхранва любовта и те отдалечава от нейния източник, защо тогава я повтаряш отново и отново?

Умори ли се да се питаш “Защо съм сама”? Искаш просто женско щастие, но наоколо няма подходящи мъже? “Щастлива в любовта” е събитие с много дълбоки и мощни практики и констелации, насочени към вътрешното и външното проявление на любовта.
След този тренинг ще можеш да обичаш и да бъдеш обичана напълно и безвъзвратно. Това е тренинг, по време на който:
Ще имаш възможност да видиш отношенията си със себе си и любимите си хора по нов начин. Да плачеш и да се смееш на това колкo много си бъркала в любовта.
Да си позволиш да почувстваш и покажеш различни емоции.
Да намериш изгубените ресурси на любовта в себе си.
Да видиш и осмислиш своите “грешки”.
Да простиш на себе си и хората, които са те наранили.
Да се научиш се да бъдеш по-щастлива и по-малко “виновна”.
Ще си припомниш какво е да бъдеш доверчива, непосредствена, спонтанна. Ще се научиш да се доверяваш на света като децата, с открито сърце и вяра. И ще си готова да споделяш тази любов и щастие с целия свят. Любовта ще бъде твое вътрешно състояние.
Ако си готова да се освободиш от този непосилен багаж, не се колебай да се свържеш с нас за повече информация и записване!
🤩 Цената включва: 💥 28.01.24 -07.02.24 9 нощувки / 10 дни € 1.230 Ритрийт “Прераждане на Малдивите” с Марина Бошева💥 Трансфери: летище – хотел – летище💥 Две екскурзии:-шнорхелинг на коралов риф и обяд на пясъчна ивица – барбекю около огъня на безлюден остров💥 Оборудване за шнорхелинг💥 Безплатен трансфер до плаващ бар💥 Медицинска застраховка “Помощ при пътуване” с покритие от 20.000 лв.
❗В цената не са включени: ✈️ Самолете билет-заплаща се отделно според цената му към момента на закупуване (700-800€) Всички дневни екскурзии, които не са упоменати в пакета се заплащат допълнително. ❗💥 Можете да пътувате за ритрийта от всяка точна на Земята.
❗Допълнителна информация: Доплащане за единично настаняване €500 Цена за трети възрастен: Заплаща пълен пакет.
Цена за дете от 2 до 12 години, настанено в тройна стая на редовно легло заплаща 80% от пакетната цена за периода.
Дете от 2 до 12 години настанено с двама възрастни на допълнително легло заплаща 50% от пакета. Дете до 2 ненавършени години се настанява безплатно.
Дете от 12 г. заплаща пълния пакет. Индивидуална фотосесия $150
💥 Условия за записване: Крайният срок за записване е до 30.10.2023 год. Записвания след този срок стават с внасяне на пълната сума за пакета. Туроператорът сключва договор на базата на турстически пакет с цена 980€.
Резервацията се пази 72 часа след подписване на договор за организирано туристическо пътуване и се счита за валидна след внасяне на депозит 250€ и закупуването на самолетен билет. Самолетният билет се закупува отделно, като туроператорът ,ще съдейства за закупуването му.
Заплащането на самолетният билет, ще бъде директно към агенцията, която, ще направи резервацията.
В обявената цената на самолетния билет е включен чекиран багаж минимум 20 кг. и 7 кг. ръчен багаж. Окончателното плащане от 730€ към туроператора трябва да стане не по-късно от 30 дни преди датата на тръгване. Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета.
Анулации До три работни дни след резервация – без такса за анулация. От 90 до 60 дни преди датата на тръгване- 30 % от общата сума на пътуването или размера на депозита. От 59 до 31 дни преди датата на тръгване -50 % от общата сума на пътуването При отказ от пътуването при оставащи 30 и по-малко дни от датата на отпътуване, потребителя дължи 100% от сумата на пакета.
Българските граждани е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. Туроператорът си запазва правото да прави промени по поредността на програмата и полетното разписание. На всеки турист се сключва медицинска застраховка-помощ при пътуване на стойност 20.000 лв.
Застраховка отмяна на пътуване се заплаща допълнително и е по желание на клиента. Стойността на тази застраховка е около 2-3 % сумата заплатена по договор.
Таксата от 490лв. (250€), заучастие в ритрийта “Женско прераждане” с водеща Марина Бошева се заплаща директно към организатора на: Банкова сметка:Чародея ЕООД: БАНКА:ОББ IBAN: BG72UBBS80021016530250 BIC: UBBSBGSF Основание: Обучение
🏝️ Маафуши Маафуши е един от най-популярните местни острови на Малдиви- цветен и вибриращ от енергия, посетите ли го веднъж, няма как да не го заобичате. Намира се само на 25 км от Мале и международното летище Велана. Това е един от трите местни острова в атола Каафу с общо население от малко над 2 000 души. Районът е световно известен със своите бели пясъчни плажове, син океан и примамливи коралови рифове. Тук гостоприемството е може би най-отличителната страна на местното население, плажовете са зашеметяващи, а тропическият климат ще ви създаде едно постоянно празнично настроение
🏨 Нашият хотел Разположен на плажа на Маафуши, Arena е нашият 4* хотел, където, ще намерите всички удобства за една истинска почивка. Хотелът разполага с широка гама от стаи, заведения за хранене, дейности и екскурзии, за да ви осигури един незабравим престой. Стаите са елегантно обзаведени, климатизирани ,шумо и светло изолирани.
🛏️ Стаята: Двойна делукс стая с балкон и изглед към океана Климатик, самостоятелна баня, телевизор с плосък екран, минибар, безплатен, WiFi, телефон, шумо и светло изолирана. 🛁 Банята: Безплатни тоалетни принадлежности, биде, тоалетна, вана или душ, кърпи, сешоар.
Коко Грил Разположен непосредствено до плажа, ресторантът на хотела предлага вкусни местна и западна кухня. Можете да се насладите на богат избор от западни и малдивски деликатеси. Закуска и вечеря на блок маса с богат избор от пресни плодове, сладкиши, гурме ястия и храна приготвена на място. Ресторантът е отворен през целия ден, като сервира и A La Carte.
👩‍💻 Подробна програма Всички пътувания, посочени в програмата, без включените в пакета, се заплащат допълнително. Програмата е динамична, с много приключения, незабравими преживявания и възможност всеки ден да сте на ново място.
!!!Туроператорът има право на промени в реда на програмата !!!
Всяка екскурзия включва: – хавлия – оборудване за гмуркане – обяд
🏝️ ДЕН 1: Трансфер с моторна лодка от летището до о.Маафуши.Настаняване в хотела. Свободно време за почивка.Събираме се след обяд за представяне на програмата и допълнителните екскурзии ,запознанство, указания и информация за всичко на острова.Откриване на женския кръг и вълшебна Мандала танц за разгръщане на женската енергия- 2 часа. Вечеря.Нощувка.
🏝️ ДЕН 2 : Малдиви Закуска. Днес ,ще се впуснем в нашето първо приключениегмуркане с шнорхел по ръба на невероятно красив коралов риф с над 700 вида цветни тропически риби. Ще плуваме с морска костенурка в нейната естествена среда. Въпреки че морските костенурки са застрашен вид, че от седемте вида в света могат да бъдат срещнати именно тук. И денят ни не свършва до тук. За обяд, ще спрем на САНДБАНК-пясъчна ивица насред океана. Ще се предадем на тропическото слънце, ще се отпуснем на белия пясък и ще потънем в пълно щастие и забрава. На връщане, ако има възможност, ще наблюдаваме делфини. Връщане в хотела. Вечеря. Плажно парти след вечеря. Екскурзията е включена в цената.
🏝️ДЕН 3: 7:30-9:00 Практика :”Пробуждане на женската енергия” – динамична медитация. Закуска. Свободно време и занимания по желание- плаж, водни спортове – джет ,парашут ,кайт, сърфинг ,каяк, плаж , игри на плажа- карти ,волейбол. 14:30-18:30 Диханието на сърцето- Енергиен тренинг ден. Вечеря. Свободно време за забавления.Нощувка.
🏝️ ДЕН 4: 7:30-9:00 Практика Пробуждане на женската енергия – динамична медитация.Закуска. При желание може да организираме една от най- вълниващите екскурзии.Какво ще кажете да плувате с акули? Да правилно сте прочели. Днес ще плуваме с акули. Всеки, който е гледал филма “Челюсти”, знае, че първото нещо, което трябва да се направи, когато види акула във водата, е да се добере до безопасността на сушата. Но някои хора правят всичко по силите си, за да се преборят с човешките инстинкти и да преживеят невероятни неща.Плуването с акули е едно от тези преживявания и какъв по-добър шанс да се изпраавите пред страховете и да покачите адреналина, за да преживеете едно наистина спиращо дъха приключение.
След това се отправяме към друг местен остров ,където ще можем да се срещнем от близо със скатове ,да ги погалим дори и да си легнем сред тях. След тази солидна доза морска вода, се отправяме към поредната зашеметяваща пясъчна ивица. Тук ще бъде нашата спирка за обяд и почивка. Ще сe позабвляваме и,ще си направим много снимки. Връщане в хотела.
Следобяд или след вечеря Вълшебна Мандала танц за любов и изобилие. Вечеря. Нощувка. Допълнително заплащане за екскурзията от 50 €.
🏝️ ДЕН 5 : 7:30-9:00 Телесно-психотерапевтична практика. Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание, целодневно посещение на резорт (срещу допълнително заплащане), екскурзия – “Плуване с китова акула или риболов по залез слънце. Нашите водачи ще ни покажат забавни тактики, как сами да уловим и приготвим собствената си вечеря. А компания ни прави спиращия дъха залез на Малдиви. За тези ,които изберат да посетят магическите курорти, с които Малдивите са световно известни,ще имате възможност да се насладите на лукс и спокойствие ,да опитате различна международна кухня по време на обяда на блок маса, а напитките са достъпни през целия престой /вкл. и алкохолни/. Цената не включва спа процедури, масажи и всякакви допълнителни услуги, които се заплащат отделно. Връщане в хотела. 17:00-18:30 Тантра практика. Вечеря. Нощувка. Запитване на място.
🏝️ ДЕН 6: Закуска. Днес по желание ,ще се отправим към необитаем красив остров.Един цял ден на остров с пищна растителност. Представяте ли си? По пътя ще спрем на живописно място в океана с потънал рибарски кораб. Сигурни сме, че обичате да изживявате спомените от детството си. Сега е времето да отидем на лов за съкровища, като се гмурнем около кораба и се позабавляваме в добрия стар пиратски стил, а тези ,които умеят да се гмуркат, ще имат уникалната възможност за снимка с колело под водата. Ще прекараме остатъка от деня с джангъл парти ,много танци, практики, игри и изненади. Под палмовите дървета и галещите лъчи на тропическото слънце, ще се върнем за малко към безгрижните детски години. Времето, когато чудесата се случваха всеки ден и чрез играта откривахме света около нас. Ще имаме възможност да се насладим на вкусен обяд и прясно уловена риба, приготвена от шеф готвач. .. и разбира се Вълшебна Мандала танц с нашата водеща Марина Бошева. Връщане в хотела. Вечеря.Нощувка. Допълнително заплащане от 110 евро
🏝️ ДЕН 7: Закуска.По желание: Нашето предложение за този ден е екскурзия- fish tank & secret point . Това е екскурзия до място в океана където усещането е че сякаш влизаш в аквариум поради разнообразието от риби наоколо. Нашите опитни гидове правят самостоятелни снимки и видеа на всеки един участник, а преживяването е неповторимо. Обяда е на сандбанк ,красива пясъчна ивица насред океана.Екскурзията е до 14 часа. 14:30-18:30 Силата на женската енергия – Енергиен 4 часов тренинг. Вечеря. След вечеря по желание посещение на плаващ бар – да отидем на парти на яхта в океана. Цената на екскурзията е 65 €.
🏝️ ДЕН 8: 7:30-9:00 Практика Пробуждане на женската енергия – динамична медитация. Закуска . Днес можем да се отправим към местен остров Гули, където ще прекараме деня на плажа. Ще се насладим на тропическото слънце, ше се снимаме, ще изследваме местния риф. Можем да се възползваме от разнообразните водни спортове, които се предлагат на острова. Връщане на Маафуши. 17:00-18:30 Чакрово дишане– динамична медитация. Вечеря. Нощувка. Допълнително заплащане от 25 евро.
🏝️ ДЕН 9 : Закуска. 11:30-15:30 Щастлива в любовта – Констелации и практики- 4 часов тренинг. Над вечер се отправяме към най-запомнящото диво парти- на необитаем остров около огъня с много музика и танци, ще отпразнуваме живота. 16.00 часа е началото на нашето приключение за вечерта. Ще отидем на самотен остров, на който ще посрещнем залеза и ще имаме специална вечеря-барбекю. Идеята е там да си направим по-късно лагерен огън и да се забавляваме на макс под мотото – “Да полудеем тази нощ”. Ще има музика ,танци, песни и много изненади .Връщане в хотела. Това приключение е включено в цената.
🏝️ ДЕН 10. Закуска. 9:00- 10:15 Пробуждане на Богинята и затваряне на женския кръг. Свободно време до отпътуване.Освобождаване на стаите до 12 часа . По възможност, ще поискаме късно чекиране. Възможност за разходка из Мале или приключение с подводница. Запитване на място.Трансфер до летището в Мале. Отпътуване за София.

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации.
 
Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване / симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. Сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и “Танц Мандала”. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г.
 
Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия