Женско здраве и Психосоматика с Марина Бошева

Женско здраве и Психосоматика с Марина Бошева

Прекрасна, знаеш ли, че почти всяка болест и физически дискомфорт са всъщност диалог между тялото, душата и психоемоционалното състояние.

Отначало душата ти е шептяла, че нещо не е наред, но ти не си я чула. И тогава душата започва да крещи на езика на болката и болестите – „Моля те, обърни ми внимание! Нещо не е наред. Помогни ми! Повече така не мога. Не издържам!“

Всъщност нашето тяло е изключително мъдър механизъм, замислен от Твореца с много грижа и голяма любов към нас. И ако го слушаме, то ще ни разкаже много за нас самите. И само ако упорито игнорираме знаците му, то започва да боли.

Причините за физическото състояние на нашето тяло живеят в нефизическата част от нас. Причината за болестта е именно нашето вътрешно решение да складираме, да трупаме вътре в нас неизразени емоции, страхове, гняв, вина, срам, да се примиряваме с обстоятелствата, да мълчим, когато всъщност ни се иска да крещим, да преглъщаме болките, обидите.

Познато ли ти е всичко това?
Тогава живият импулс, непроявен навън, остава заключен в тялото… във всяка една наша клетка и започва да ни разрушава отвътре. По-късно това прераства в болест.

По време на този тренинг:
Ще научиш до какви заболявания водят различните разрушаващи психоемоционални състояния.
Как да промениш мисленето си, за да се освободиш с лекота от тях.
Защо възникват гинекологичните заболявания, когато жената не възприема нещо в себе си.
Алтернативни методи за лечение.

Ще се потопиш в целебната енергия на една изключително мощна енергийна практика за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, РЕГЕНЕРАЦИЯ И РАБОТА С БОЛКА предавана от уста на уста, от учителка на ученичка от руските жени лечителки.

Тренинга ще се проведе едновременно в присъствена форма и Онлайн през Zoom! Запис няма за има!

Начало: 19:00 ч.
Край: 21:00 ч.

Цена: 35 лв. /плащане на място/

Важно! Моля, запишете се чрез съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

Местата са ограничени!

Забранени са аудио и видео записи от страна на участниците по време на събитието!

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. „Евлоги Георгиев“ 169
/в сградата на бившия Театрален колеж „Любен Гройс“, на 2-ри етаж/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
❤️Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
❤️Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
марина бошeва енергийни практики

❤️ Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.


❤️Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.

❤️ Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.