Описание на Плетене на Родословно дърво РОДОРАД с Анжелика Валиева

❤ Седем поколения съдби – любов, трудности, грация, необикновени способности, престъпления и благословии невидимо засягат нашия живот и живота на нашите деца.
📍📍📍 ВСИЧКИ ЗАНЯТИЯ С АНЖЕЛИКА ВАЛИЕВА
  ЩЕ БЪДАТ С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
🗓️ Времетраене на курса: 31.03 -07.05
Всеки от нас има своя уникална праистория, има дълбоки корени, датиращи от векове назад. Нашите съдби са тясно преплетени със съдбите на нашите предци.
Забравата и неуважението към нашите предци води до загуба на енергия, и ние няма откъде да черпим сили. Без никаква защита зад гърба ни е трудно да преминем през всички трудности сами.
За да върнем хармонията в живота си, е необходимо да уважаваме и почитаме Нашия род, а също и да разбираме, че ние носим в себе си много поколения назад.
Също така, всеки от нас трябва да продължи и обогати Рода си, използвайки и развивайки всичко най-добро, което сме наследили.
Нодуларният модел на Родословното дърво външно представлява рождената плацента – чрез която потокът от раждането започва да се възстановява.
Практиката е възлов модел на Родословното дърво, който ние преплитаме по специален начин, свързвайки се с всеки от нашите предци до 7-то поколение, разширявайки нашия родов канал.
По време на практиката получаваме достъп до Душата на Рода, изтъкана от душите на нашите предци, и тази Любов, която е останала в Рода от векове.
Родорад е начин за свързване на човека с Родовата Душа, отваряйки възможност за изцеление на всеки член на Рода.
 
Чрез практиката Родорад- плетене на родословното дърво ние: пускаме
🍀 пускаме корени в Рода
🍀 възвръщаме истинските си ценности
🍀 свързваме се с Родовия поток
🍀 лекуваме програми чрез дълбока прошка и благодарност
🍀 получаваме подкрепата на Рода по пътя ни
На практика ние взаимодействаме с всеки прародител до 7-то поколение- 126 души, лекувайки и освобождавайки. Ние също „тъчем“ себе си, в здраве, любов и радост, а след това, като приемаме и пускаме остарели и нереализирани проекти (развод, бивша работа, абортирани деца и др.), ние „сътворяваме настоящи и бъдещи проекти.
64 предци от 7-мо поколение – 64 родови възли съответстват на 64 триплета на ДНК молекулата. Изпълнявайки възловия модел на Родословното дърво – ние компенсираме изгубените родови връзки със 126 предци до 7-то поколение, лекуваме се и се изпълваме на генетично ниво.
Нодуларният модел на родословното дърво е рождената плацента – чрез която потокът от раждане започва да се възстановява.
Тази практика е създадена на основата на зороастрийската традиция, I Ching, славянската традиция и непосредственото канализиране.
Корените на Фравахар са нашите предци, които пазят традициите на Семейството. Стеблото сме ние и нашето настояще. Короната и клоните са потомците, които създават бъдещето.
Родословното дърво отразява причинно-следствени родови връзки, носител е на най-ценната генетична информация.
🧶 Вашият Родорад е вашата връзка с Рода, той е ключът към отварянето на родовия поток, символ на изцелението на вашата родова програма – карма.
Ако искате и сте готови да се свържете с Рода си, да влезете в неговата сила, да откриете нов ресурс, да пуснете корени и да се свържете с материалния свят, да научите за творчеството на предците и ценностите на предците, каня ви на ритуал на плетене на Родорад.
Ритуалът на плетене се извършва
лично. „Разхождаме се“ през съдбите на Семейството, докосваме предците си с пръсти и възстановяваме контакт с всички. Приемаме, прощаваме, молим за прошка и помощ, получаваме техния опит и способности.
Плетенето създава енергиен канал за комуникация, събира цялата сила на Рода. Ние не знаем имената на нашите предци, но можем да почувстваме всеки, вплитайки съдбата му (възел) в общо дърво.
Нашата ДНК съхранява информация за седем поколения предци – това е доказано от учените.
Родорад е ключът към пътуването в подсъзнанието, където все още съхраняваме основните настройки на родовото съзнание.
Ритуалът Родорад е мощна практика за прочистване на връзките на предците от всичко, което блокира потока на Любовта от потомците към предците. Той активира спящите ДНК нишки – хранилището на Семейството, изцелявайки на най-дълбоките телесни и духовни нива, балансирайки вътрешносемейни отношения и ви позволява да започнете взаимодействие със Семейната душа, която е неизчерпаем източник на Любов, Доброта, Сила и Мъдрост.
❤ Седем поколения съдби – любов, трудности, грация, необикновени способности, престъпления и благословии невидимо засягат нашия живот и живота на нашите деца.
📍📍📍 ВСИЧКИ ЗАНЯТИЯ СЕ ПРОВЕЖДАТ С ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Ще бъде създадева Фейсбук група на курса както и Вайбър група за подкрепа.
☝🏼🔔📍 Курса ще се състои в затворена Фейсбук група! По време на уроците ще ползваме платформа за обучения и ще можете в реално време да задавате въпросите си.
❗☝👉 ЩЕ ИМА ЗАПИСИ НА ВСИЧКИ СЕСИИ, КОИТО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДОКАТО СИ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ДОМАШНОТО.
С цел да работим заедно в потока, записите ще са налични до 31.12.2023г.
🔔❗⏳ ЦЕНА – 💥 275 лева
🎯 Цена за членове на едно семейство: 235.50 лева за всеки
📍📍📍Важно
💯💥 Запази своето място сега 👉
или пиши на лично съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931973
Занятия:
31/03 от 18:00-21:00 ч
7/04 от 18:00- 19:30
10/04 от 18:00- 19:30
14/04 от 18:00- 19:30
21/04 от 18:00- 19:30
27/04 от 18:00- 19:30
01/05 от 18:00- 19:30
04/05 от 18:00- 19:30
07/05 от 10:00 -11:30 ч

Кой е треньорът?

Анжелика Валиева

❤ За водещата:
Анжелика Валиева е водещ практик за връщане към източника на жизненост, разкривайки многостранната природа на Жената.
Ментор на училището по традиции на предците на RODORAD – ученичка е на автора на практиката Танит.
Водеща на енергийни практики и динамични медитации на Ошо.
Майстор на трансов масаж за лице.
Практикува тибетския будистки линии Дзогчен.
Повече от 5 години провежда класове, семинари, ритрийти.
Постоянно се обучава при международни майстори