Интимна гимнастика и жеснко здраве

В тялото ни има една група мускули, които не се виждат в огледалото, но нашата женска сила, чар и обаяние пряко зависят от тях- мускулите на тазовото дъно. Нужно е да знаете, че когато тези мускули отслабнат, постепенно започват да се смъкват всички вътрешни органи, намалява тонусът на връзките, с помощта на които тези органи са закрепени в малкия таз. А след това намалява и тонусът на коремната кухина.
Защо е необходимо да практикуваме интимна гимнастика?

✅ Повишаване еластичността на мускулите на женската утроба.
Практиките с нефритено яйце перфектно връщат във форма след раждане. И също така подготвят за раждане – мускулите стават много еластични, лесно се разтягат и отново придобиват първоначалната си форма. Рискът от разкъсвания и наранявания по време на раждане се намалява почти до нула.
✅ Укрепване на интимните мускули.
Гинекологът ви също ще ви го каже, разбира се. Но малко вероятно е той да влезе в подробности за това колко много удоволствие ще донесе на любимия мъж жената, която практикува гимнастика с яйца. А удоволствието на жената от интимността с мъжа се увеличава многократно. И това е разбираемо.
✅ Хормонален баланс.
Лекарите не могат да обяснят това явление, а в същото време то вече е доказано експериментално. В древните трактати е описано освен това, че употребата на нефритени яйца възстановява женската флора след инфекциозни заболявания, лекува възпаления, включително хронични.

✅ Активира женската енергия.
Тъй като яйцата от различни естествени кристали имат специална енергия, употребата им води жената до ново, енергийно състояние. “Страничните ефекти” са забележим блясък в очите и отделяне на феромони, които карат мъжете да се обръщат след такава жена.
В един момент жените с изненада откриват, че желанията им започват да се сбъдват по чудо бързо, сякаш целият свят допринася за това. Колкото повече женска енергия има една жена, толкова по-могъща е тя.

✅ Подмладяване на лицето.

Как тренировките на нефритени яйца и мускулите на лицето могат да бъдат взаимосвързани? Всъщност всичко е просто. Със сигурност всички, които четат това, знаят, че има енергийни зони в човешкото тяло. Например, палецът на лявата ръка отразява работата на лимфната система, зоната от вътрешната страна на стъпалото отразява работата на пикочния мехур. По същия начин долната част на лицето има подобно съответствие с женските полови органи.
✅ Нормализиране на менструалния цикъл.
Още от древни времена се наблюдава, че сред жените, практикуващи тези практики, техният цикъл е просто перфектен. Той точно съвпада с лунния цикъл и е равен на 28 дни. Жените често споделят, че след тези практики ПМС се повлиява добре и болките намаляват или напълно изчезват.

РИСКОВИ ФАКТОРИ влияещи върху отслабването на интимните мускули:

✅ Многократни раждания (и / или аборти), многоплодна бременност
По време на раждането по естествен път, мускулите на тазовото дъно се разтягат два пъти и половина! Това понякога води до разкъсване на тънки мускулни влакна, особено по време на преждевременно или бързо раждане, когато родовият канал все още не е готов за раждането на бебето, ако то е голямо (повече от 4 кг, въпреки че теглото може да бъде по-малко за дребни жени); с многоплодна бременност.
✅ Разкъсвания (и / или разрези) на перинеума
✅ Респираторни заболявания
✅ Бронхиална астма,, ларингит, бронхит, ако са придружени от продължителна кашлица: поради напрежението на мускулите на предната коремна стена, налягането в коремната кухина се увеличава дълго време).

✅ Хроничен запек
✅ Проблеми с теглото (затлъстяване, драматично отслабване)
✅ Заседнал начин на живот
✅ Възрастни промени След 50 години еластичността на вагиналните тъкани намалява поради намаляване на производството на женски полови хормони, които осигуряват еластичност и еластичност на мускулите и връзките. Подобно състояние може да възникне в по-млада възраст – с потискане на функцията на яйчниците с лекарства (например по време на лечение на тумори), отстраняване на яйчниците. ✅ Генетично предразположение
Жени с вродена аномалия в развитието на съединителната тъкан.
✅ Неконтролирано вдигане на тежести✅ Грешен спорт = грешна физическа активност във фитнес клубове или самостоятелно.

И така, имаме цел - да укрепим интимните мускули, КАК ДА ГО ПРАВИМ?

С Интимна гимнастика и практики с нефритени яйца. Гимнастиката на мускулите на тазовото дъно ще ви поведе в едно уникално и неповторимо пътуване – ще бъдете щастливи от усещането, че интимните ви мускули са напълно във вашата власт. Още по-силно е удоволствието, което ще усетите от разширяване на границите на личните си възможности, от настъпващата увереност, от любовта към себе си.
Други физически ползи от практиката са детоксикация, както и предотвратяване на провисване на матката, ректума и пикочния мехур, намаляване на спазми и болки в корема по време на менструация и повишаване на мускулния тонус. Наред с тези ползи, йонито има рефлексологични точки, които се свързват със сърцето, далака, черния дроб, белите дробове и бъбреците. Тяхната стимулация хармонизира дисбаланса в организма, като има ефекта на акупунктура. Йони яйцата подобряват работата на съответните органи и лекуват организма като цяло. Тези красиви и мощни яйца могат да променят живота на жените, да възстановят сексуалната им сила. По-рано предназначени само за елита, сега упражненията с тези полускъпоценни яйца са достъпни за всяка жена.
В древен Китай именно нефритените яйца са били използвани за лечение на някои женски болести.
Днес те се използват за профилактика и лечение на:

🏵 кисти
🏵 болезнен менструален цикъл
🏵 хронични възпалителни процеси
🏵 ерозивни ранички
🏵 пролапс на матката
🏵 безплодие
Тренировката с нефритени яйца помага за нормализиране на микрофлората на вагиналната среда. Яйцата намалява

София - OM Yoga & Lifestyle

12 май
  • Събитието ще се проведе в OM Yoga & Lifestyle
  • Начало: 19:00
    Край: 21:00
  • Цена: 25 лв / плаща се на място/
  • Важно! За записване, пишете на Messenger и Viber+359 889 931973