„ХООПОНОПОНО- Методът случващ Чудеса“

Hooponopono не е просто смешна дума, а практика за помирение и прошка, популярна сред коренното население на южнотихоокеанските острови, включително Хавай, Самоа, Таити и Нова Зеландия.

В превод от хавайски „hooponopono“ означава „поправи грешката“ или „направи го правилно“. Древните лечители-кахуни, които са създали техниката hooponopono, вярват, че светът се основава на свещените закони на хармонията. Нарушавайки тази хармония с отрицателно отношение към себе си, другите и природата, човек става уязвим за различни проблеми – от болести до проблеми в отношенията. Целта на hooponopono е да възстанови загубения баланс и в същото време да възстанови здравето, късмета и щастието.

„Всичко, което се случва във външния свят, всъщност се случва в главата ви“, пише хавайският гуру на метода hooponopono Хю Лин в книгата си „Живот без граници“. Тайната хавайска система за здраве, богатство, любов и щастие. “ – Нищо не съществува извън вашето съзнание. Само ви се струва, че случващото се около вас няма пряка връзка с вас.

Мислейки по този начин, сякаш се освобождавате от отговорност, въпреки че всъщност светът е точно обратното – ние сме отговорни за всичко, което се случва наоколо, защото всеки от нас е свързан с всичко, което се случва във Вселената като неразделна част от нея .
Всяко събитие отразява същността на нашето съзнание.
Най -хубавото е, че hooponopono практиката вече е достъпна за всички.
Няма нужда да търсите помощ от хавайските шамани и не са необходими тайни познания, защото скори ни предстои такъв Онлайн курс в България 🤩
 
Курса „Хоопонопоно – методът случващ Чудеса“ ще ви позволи да се освободите от негативизма и стреса, да решавате всякакви проблеми, да изпълните желанията си, да станете по -енергични, богати, проспериращи хора обичащи себе си и хората около тях.
След като изучите метода Hooponopono, ще бъдете изумени какви чудеса ще ви се случват всеки ден!
 
Хората, които практикуват метода единодушно твърдят, че невероятни неща и чудеса започват да им се случват. А вътрешното състояние е описано като безусловно щастие, хармония с хората и целия свят.
 
✨🤩💯 По време на курса ще работим в няколко направления.
💞 Любов и партньорски взаимоотношения
💸 Паричен поток и изобилие
🧚‍♀️ Работа с емоциите
😮 Страхове и фобии
🍀 Здраво и красиво тяло
👸 Реализация
✨ Изпълнение на желанията
👼 Изцеление на вътрешното дете
💞 Изучаване на всички техники в Хоопонопоно за всякакви ситуации в живота ни.
 
👉💫15 УРОКА
💯💥 Курса ще се проведе във Фейсбук група и всички записи на занятията ще бъдат достъпни в групата 3 месецаЦ

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:
Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
❤Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
❤ Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
❤ Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.

❤През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена