Ритрийт Управление на енергията на живота и късмета

📣💑💫 09- 12 Май- 4 Дни
Хотел Пирин Голф Хотел & СПА 5*
https://piringolf.bg/
🍀 Ще преоткриете и пробудите вашата женственост
🍀 Енергийни практики
🍀 4 дни /3 нощувки/
🍀 Закуска и вечеря на бюфет
🍀 Ползване на:
– термална зона
– спа център
– закрит басейн
– открит басейн
📣 609 лв. за всичко ❗️❗️❗️

Любими, Ритрийтът за управление на енергията на живота и късмета е специализирана програма, която предоставя на участниците знания и практики за усъвършенстване на техниките за управление на енергията, базирани на:

💥 Енергийната психология
💫 Китайската метафизика
💮НЛП
🎴 Метафорични Асоциативни карти
🧑‍🤝‍🧑 Констелации
♾️ Фън шуй
🦋 Хоопонопоно
💫 Дарби и таланти от този и минали животи

Този ритрийт неслучайно се провежда на специално подбрано място, което е обградено от природа и предлага спокойна и вдъхновяваща обстановка за участниците.

Това е събитие е за двата пола

meditation, breath, yoga-7895774.jpg
Програмата на ритрийта включва създаване на ПЕРСОНАЛНА БА ДЗИ КАРТА, различни активности като медитация, констелации, визуализации, групови дискусии, енергийни практики.Целта на тези активности е да помогнат на участниците да развият по-добро осъзнаване на своята енергия, да разберат как тя влияе върху техния живот и късмет, и да научат методи за трансформиране на негативни енергийни шаблони в по-позитивни и продуктивни.

Инструкторите и фасилитаторите на такъв ритрийт често са професионалисти в областта на енергийната психология, метафизиката, йога, медитацията и други сходни дисциплини. Те се грижат да създадат подходяща и поддържаща среда за учене и изцеление, като включват различни техники и инструменти, които могат да помогнат на участниците да постигнат своите цели.

Ритрийта за управление на енергията на живота и късмета е предназначен за хора, които търсят способи да подобрят своя живот, да случват чудеса, да създадат успешен бизнес/Бранд, и да се насочат към по-пълноценно и щастливо съществуване.

💵С Ба зди Астрологията ще разберете своя Паричен късмет и съдба

Как изглеждат признаците на богатство в рождената ви карта?

Пътя към просперитет и просперитет според ба-дзъ. Каква професия да изберете, къде да работите, какъв бизнес да изградите, в съдружие или сами.

Стълбът на кариерата и бизнеса, къде е зашифрована вашата съдба в рождената карта?

Прогноза за паричен късмет, как да се изгради дългосрочна финансова стратегия за постигане на мащабни цели

🦋 НЛП
Вероятно всеки един поне веднъж в живота е попадал на информация за НЛП. Много автори твърдят, че тази психологическа техника може да трансформира една личност в свръхчовек. Може би, същността на метода ви се струва обвита в мистерия и много неизвестности. Ако четете тези редове сега, то значи сте на правилното място, за да разберете какво представлява НЛП. Тази абревиатура означава невролингвистично програмиране.

НЛП първоначално е създадено като система за позитивно мислене, базирано на принципа, че Вселената е дружелюбна. То отключва способността на човек да вижда наоколо не проблеми, а възможности.
НЛП ще ви помогне да достигнете целите си.

🎯Действията създават навик, навикът създава характера, характерът създава съдба.

Или както се е изказал Айнщайн
Безумието е да правиш едно и също и да очакваш всеки път различен резултат. „

Щом наистина искаш промяна, тогава трябва да направиш нещо, което никога преди не си правил. Но нека помислим кои са най-често срещаните навици, които ни дърпат надолу и ни правят нещастни? Все пак те са тези, които ни оформят.

Този ритрийт ще ви помогне да надградите себе си
– да превърнете знанията и хобитата си в бизнес
– да започнете да работите за себе си
– да откриете и привличате вашите клиенти
– искате да продавате вашите стоки и услуги

🦋 Разреши си мащаб.
РИТРИЙТА Е ЗА ДВАТА ПОЛА!

По време на това събитие ще си върнем и силата натрупана от вашите минали животи- от предишните си въплащения. Вие имате право на личната си сила.
Силата на душата ви не бива да пропада. Не е нужно новия живот да започна от Нула. Просто никой не ви го е казвал.
Сега аз ви го казвам!

💜 ХООПОНОПОНО -древно хавайско изкуство за чудеса в живота ни
Методът Хоопонопоно е древно хавайско изкуство за решаване на проблеми. Ако преведете тази сложна дума от оригинала, получаваме нещо като“коригиране на грешки“.
Според местните, Хоопонопоно с помощта на молитви, покаяние, потвърждавания и обреди изтрива неуспешни стари програми в главата на човек и му помага да влезе в потока на Изобилие.

Техниката работи като пречистване на онези нагласи, които блокират нашия напредък към щастие и хармония на подсъзнателно ниво. „Ho’o“ – „причина“, „ponopono“ – „подобрение.“ „Причината“, че с мислите си сме създали световен затвор за себе си, са нашите мисли. „Подобряване“ е процесът на подобряване на тези мисли чрез активно „мислене“ в лечебното повтаряне на нови мисли.
Хората, които практикуват метода единодушно твърдят, че невероятни неща и чудеса започват да им се случват. А вътрешното състояние е описано като безусловно щастие, хармония с хората и целия свят.

💸♾🃏 Метафорични асоциативни карти техника „АЗ И ПАРИТЕ“
Метафоричните карти ще ви помогнат да изградите правилната връзка с парите: да обичайте парите, да развивате правилно финансово мислене, да изграждите стратегия за финансово развитие, да управлявате парите и времето си рационално.
Техниката е универсален помощник за тези, които се нуждаят от финансово нулиране, увеличаване на доходите, изучаване на ограничения и блокажи, които им пречат да осъществят контакт с пари.

🃏 Целта на работата с картите е да се осъзнае, че причините за финансовите проблеми се крият в самия човек и в резултат на това да се формира ново отношение към парите и изобилието, за да се отвори вратата към паричния поток.
Работата с картите ще ви помогне да проучите отношението си към парите, да разберете причините за финансовата стагнация, да се отървете от ограничаващите вярвания и страхове, които ви пречат да печелите толкова пари, колкото искате, да се освободите от неефективни програми за пари и да им позволите да влязат в живота ви.

С помощта на картите ще можете:
💸 разберете какво наистина означават парите за вас, как и защо влизат в живота ви и какво ги „отблъсква“;
💸 освободете се от ограничаващите вярвания и страха от липса и загуба на пари;
💸 ще изцеляваме стари „парични“ наранявания;
💸 ще се освободите от негативните парични програми и ще създадете нови работещи парични системи и невронни връзки;
💸 ще се научеите да мислите за парите по такъв начин, че да бъдат „привлечени“ в живота ви;
💸 ясно ще формулирате правилната парична цел и ще създайте план за нейното изпълнение;
💸 ще разширите своите граници на паричен капацитет;
💸 ще придобиете увереност, че всичко ще се случи с лекота, по-най-добрия начин;
💸 ще намерите баланс в живота и ще му се наслаждавате.

📣 609 лв. за всичко ❗️❗️❗️

❗🔔❗ МЕСТАТА СА ЛИМИТИРАНИ!
Записването е до 6 Май или до изчерпане на местата!
При отказ от участие по друга причина, капарото не се връща, но може да присъства друг участник!

📣 609 лв. за всичко ❗️❗️❗️
Цената е за двойно настаняване в СПА студио с Топла връзка към СПА центъра❗️

💥Цена за настаняване в самостоятелно студио: 732 лв.

📌📌 За запазване се превежда капаро в размер на 💥 345 
лв. на човек при двойно или единично настаняване настаняване

🌺 3 нощувки двойно или единично настаняване в просторно СПА СТУДИО на база закуска и вечеря на бюфет с качествена и здравословна храна в Хотел Пирин Голф Хотел & СПА 5*

🌺 3 нощувки двойно или единично настаняване в просторно СПА СТУДИО на база закуска и вечеря на бюфет с качествена и здравословна храна в Хотел Пирин Голф Хотел & СПА 5*
🌺 Ползване на:
– термална зона
– спа център
– закрит басейн
– открит басейн
– интернет
– сейф

Цената НЕ ВКЛЮЧВА транспорт мястото, курортна такса и разходи от личен характер.

❗ Ще съдействаме за споделено пътуване до Хотел Пирин Голф Хотел & СПА 5* .

Моля, запишете се на лично съобщение в Месинджър или Вайбър: 0889 931973!

📌📌📌 За запазване се превежда капаро в размер на 💥 345 лв. на човек при двойно или единично настаняване настаняване. Останалата част от сумата се заплаща при пристигане в хотела или по банков път до 08.05

📍За запазване на място пишете на лично съобщение или Вайбър 0889931973

Снимки от хотела

Кой е треньорът?

Марина Бошева

Марина Бошева е терапевт и Сертифициран специалист по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания. Марина е обучена от най- добрите школи за семейни и структурни констелации.
 
Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване / симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. Сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и „Танц Мандала“. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г.
 
Вече 14 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията, а още в детството си се запознава с магията на билките, благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия

 

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.