Описание на Варна! Древни практики на Славянските Богини

💃 Славянските жени са пазителки.
Те са вещи жени, които са размотавали и намотавали нишките на съдбата докато са предяли и са лекували кармата на Рода си по този начин. Те са създавали материалния свят с лазлични ритуали и силата на намерението…. с думи, и са вдъхвали душа на това, което са докосвали с ръцете си, защото са знаели, че ръцете са продължение на сърцето.
Доброто сърце винаги се стреми да твори и гали, а злото сърце да разбива и руши.

Славянските жени, проявавайки богинските енергии в себе си са тези, които са защитавали, съхранявали, натрупвали Сила.
Те са умеели да пазят тяхното пространство! Те първо са защитавали своята вътрешна същност, а след това и своето семейство, своя род, своя народ!
Тези жени са умеели да пребивават в Своя Център, в своята Сила. Те са черпели енергия от Майката ЗДемя и от Отца Небесен, и са провеждали тази сила през себе си и в сърцето си.
С Любовта си са можели да даде напояват хората около себе си, да защитят дома, мъжа, пространството.
Те са знаели, че нежната женска енергия е мощна по своята Същност, бездънна и неизчерпаема!
Славянската Богиня е тази, която се е занимавала с енергията на предците си.
Раждането на момиче в семейството винаги е било благословия от Небето. Самата дума „момиче“ е умалително от „мома“, което на санскрит (един от най-старите езици) означава „божествена“. Родителите са знаели, че с нейното раждане любовта, радостта, божествената светлина идват в семейството.
И днес, във време, когато знанията за живота в хармония и щастие са почти изгубени, ще си припомним тези знания.
Какво да носите:
Тетрадка и химикал
❗❗❗ Аудио и видео записи са ЗАБРАНЕНИ!
💰 Цена: 25 лв. /плащане на място/
Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
Начало: 19:10 ч.
Край: 21:10 ч.
Място: Йога Клуб Мареа
ул. Братя Шкорпил 26, Varna, Партер
/Завийте в ляво от асансьора/

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката „Пробуждане на женската енергия“ и Танц Мандала. Ученичка е на Наталия Илюшко от Москва. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
марина бошeва енергийни практики

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена