Древни практики на Славянските жени

Славянските жени са пазителки!💃

Те са вещи жени, които са размотавали и намотавали нишките на съдбата докато са предяли и са лекували кармата на Рода си по този начин. Те са създавали материалния свят с лазлични ритуали и силата на намерението…. с думи, и са вдъхвали душа на това, което са докосвали с ръцете си, защото са знаели, че ръцете са продължение на сърцето.

Доброто сърце винаги се стреми да твори и гали, а злото сърце да разбива и руши.

Раждането на момиче в семейството винаги е било благословия от Небето. Самата дума “момиче” е умалително от “мома”, което на санскрит (един от най-старите езици) означава “божествена”. Родителите са знаели, че с нейното раждане любовта, радостта, божествената светлина идват в семейството. И днес, във време, когато знанията за живота в хармония и щастие са почти изгубени, ще си припомним тези знания
🌟 Семинара ще се провежда в платформа за обучения и ще се записва.
Който пропусне семинара в реално време, ще може да гледа записа.
Ще разполагате със записа 1 месец.!
💯💥 💵 ЦЕНА: 30 лв.
💥✨👉 Заяви своето участие на лично съобщение в Месинджър или Вайбър 0889931973

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️Марина Бошева е сертифициран специалист по Китайска метафизика, Ци Мен Дун Дзя, Ци Мен Дун Дзя по системата Оракул и сертифициран нУмеролог.
❤️Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
❤️Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
❤️Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.

❤️ През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.

❤️А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

❤️ Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.

❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.