Чакрово дишане- Енергийна практика

💫💃🌸 „Чакрово дишане“ е активна медитация, която помага да се събудят и хармонизират енергийните центрове на тялото. Дишането и движението са в основата на нашия живот. Ето защо тази практика е толкова мощна и ефективна.
Състоянието на нашите чакри могат да бъде повлияно отрицателно от различни фактори: неконструктивни мисли, негативни емоции, силни преживявания, тежки житейски събития. И тогава в енергийната система се формира напрежение, застой и блокажи. Чакрите са лишени от възможността да “работят с пълен капацитет”, последицата от това са житейски проблеми в областта, за която чакрата отговаря.

1-ва чакра – приемаме и се свързваме със силата и енергията на Земята;
2-ра чакра – даваме изобилно удоволствие, страст и желание и енергия за живот и творчество;
3-та чакра – с благодарност приемаме паричния поток и подаръци, както и грижата и подкрепата на мъжете и жените;
4-та чакра – ние обичаме искрено партньора си и му благодарим за всичко, което прави за нас;
5-та чакра – ние приемаме информация и решения на други хора, приемаме себе си и мъжа си;
6-та чакра – развиваме интуицията си- къде да отидем, защо да отидем и какво да правим;
7-ма чакра – свързваме се със Вселената, нейната духовна мъдрост, чувстваме нейната любов и неограничена подкрепа.
По време на медитацията „Чакрово дишане“ работим с всички енергийни центрове. Тази практика помага да ги, укрепите и прочистите от всякакви външни влияния. Чрез насочено активно дишане вие ​​събуждате и активирате всеки енергиен център и с помощта на движения настройвате правилния поток от енергия (за приемане или отдаване). Енергията в телата ни ще тече отдолу нагоре и отгоре надолу.
Ще хармонизираме всички чакри и в резултат на това ще подобрим физическото и психическото си здраве.
Като допълнителен ефект се наблюдава постепенно отслабване – до 5 кг.
Тази практика е особено необходима на всички жени, които живеят основно през мъжката енергия, поемайки отговорност за живота на близките си хората около себе си.
Тя ще помогне както на независими, целенасочени, успешни и самотни дами, така и за прекалено меки, пасивни жени, усещащи агресивно или пренебрежително отношение от страна на мъжете.
Практиката се изпълнява на празен стомах.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
– Бременни жени и жени с обострени психични заболявания.
❗ Какво е необходимо да носите:
– удобно облекло (спортно), допълнително връхна дреха за намятане или шал.
💸 Цена: 30 лв. /плащане на място/
Важно❗ Моля, запишете се ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973
Начало: 19:00 ч.
Край: 20:30 ч.
Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/
В сградата на Овъргаз

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤️ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
❤️Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
❤️ В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.

❤️ Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.


❤️Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.

❤️Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена