Пари и изобилие по женски♾️Енергийни практики и трансформация

Защо някои жени получават пари с лекота и удоволствие, а други се трудят неуморно без почивка и пак живеят в лишение?
👉 Много просто – енергията на парите е изключително разумна енергия и тя си има свои правила и закони.

Този тренинг помага на жените да постигнат материално изобилие, докато са в женската енергия, без да навлизат в мъжката, без да се измъчват и да противоречат на природата си.
Ще научите как да живеете във финансово благополучие, щастие и разкош по женския начин….без стрес и натоварбане. Без да се борите, да се конкурирате и да работите до изнемога.
Ние жените сме като цветя. Родени сме родени да си угаждаме и да се наслаждаваме докато цъфтим, изпълнени с наслада.
Без нокти, без зъби, може би с шипове за защита, но без активно -агресивни прояви!
И наистина, защо трябва да се борим, ако можем да го направим по различен начин? Да се ​​биеш е така уморително и неприятно, неудобно и дори, може би, болезнено … Много по -приятно и по -интересно е да хармонизирате всичко около вас.
За нас е толкова важно да живеем в състояние „искам“, а не в „трябва“. Когато живеем в състояние „искам“, получаваме всичко лесно и без усилие.

Местата са ограничени!

💰 Този тренинг помага на жените да постигнат материално изобилие, докато са в женската енергия, без да навлизат в мъжката, без да се измъчват и да противоречат на природата си.

“Заседнали” ли сте на “стабилно” финансово ниво? Всеки месец едно и също нещо: ограничения, отказвате блага на себе си и семейството си. Дори не си позволявате да мечтаете за почивка в скъп курорт или за закупуване на дом.
Или сте уморени от работа? Нямате сили да ставате всяка сутрин и да отивате в омразния офис. Но нямате избор: имате нужда от пари. Или може би със сигурност знаете, че заслужавате повече, то това повече не идва при вас.

Какво да направите❓
На първо място отворете своите “парични канали”, оставете изобилието да влезе в живота, вярвайте в себе си и неограничените си възможности!
Няма толкова много причини, които ви пречат да забогатеете. Но вие дори не знаете за повечето от тях. Време е да се освободите от философията на бедността, която трови живота ви!

А знаете ли коя част от мозъка ви отговаря за материализирането на парите и богатството❓
На този тренинг не само ще разберете, а и ще ви науча да задействате тази част от мозъка, как да го програмирате, че да получавате финансово изобилие.

📣📣📣 Този тренинг е вашият шанс да станете богати и щастливи, като разширите знанията си за източниците на доходи и енергийно правилното разпределение на парите, което позволява да създадете, поддържате и увеличавате богатството си.
Взаимоотношенията с парите са като вдишването и издишването. При вдишване ние получаваме, при издишване – пазаруваме и инвестираме. Толкова е лесно.
Понякога обаче балансът е нарушен от различни блокажи и този естествен процес е затруднен.

💵 Парите са творческата енергия на Вселената, въплътена в материята. Тя дава на човек свобода да бъде себе си, да покаже потенциала си, да реализира мечтите си.
Докато изпълнявате всички практики, ще променяте нервните връзки, свързани с парите.

💥 Какво ще се случи на тренинга?
💰 Ще правим констелации, за да разберете по женския или по мъжкия начин получавате парите си.
💰 Ще разберете също какво е отношението ви към парите и към получаването и защо те не идват при вас.
💰 Ще правим психологически и енергийни практики и медитации, които премахват забраните за богатство.
💰 Ще работим с негативни социални нагласи, които пречат на вашето финансово благосъстояние.
💰 Ще разберете как се отнасят душата и подсъзнанието ви към парите.
💰 Ще научите разнообразни техники и практики, които да ви помогнат да се настроите за изобилие.
💰 Ще научите разликата между паричния поток при мъжете и жените.
💰 Ще научите кои са основните задачи на жената при взаимодействие с паричния поток.
💰 Ще научите законите на парите.
💰 Ще ви разкажа за древни тайни и природна магия, с които да привли
чате финансово изобилие.

Какво да носите със себе си:
– удобно облекло (спортно)
– тетрадка и химикал за писане
– листове А4

🎯 Цена: 120 лева /плащане на място/

Важно! Моля, запишете се СЪС СЪОБЩЕНИЕ в Месинджър или Вайбър: 0889 931 973

❗❗Аудио и Видео Записи от участници по време на събитието са ЗАБРАНЕНИ!
• Кога: 10:30 – 18:30

Адрес: OM Yoga & Lifestyle
бул. “Евлоги Георгиев” 169
/в сградата на бившия Театрален колеж “Любен Гройс”, 2-ри етаж/

Марина Бошева

❤️Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации.
Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.

В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.
Сертифициран специалист е по Освобождаване на енергия, чрез порталите на времето в човешкото тяло – терапия за съзнателно ребалансиране на енергиите, които са свързани с травмиращи преживявания.
През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.
Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.