Аз зачевам с лекота - Енергийно-терапевтичен тренинг

Прекрасни дами,
каня ви на първия за България авторски интензивен енергийно-терапевтичен тренинг за жени, които желаят да станат майки! 👼
За първи път тренинга се проведе през 2019 г. и оттогава имаме десетки бебенца и щастливи родители.
Този тренинг не само ще ви помогне да сбъднете мечтата си да бъдете майка, той ще трансформира вас самите като жени и ще остави позитивен отпечатък върху целия ви живот.
Щастлива и благодарна съм, че благодарение на енергийния поток, на моите учителки, на интуицията ми, на Вселенската мъдрост, тези вековни знания и древни енергийни практики ще стигнат до вас и ще ви помогнат да сбъднете най-съкровената си мечта – да сте майки! Разработих тази програма с много любов към всички вас, разбирайки желанията ви, докосвайки се до вашите копнежи, мечти и лични истории.
Този тренинг е моето трето дете! Щастлива майка съм на две дъщери, а това е третата ми рожба, коята споделям с любов и благодарност с всички вас вече 3 години.
Благодаря ви за доверието, за любовта, за женската енергия и споделеността! ❤
Този тренинг е подходящ за теб:
👶 ако желаеш да заченеш и родиш с лекота
👶 ако така желаната бременност не се случва
👶 ако зачеваш, но не успяваш да задържиш бебето
👶 ако ти предстои зачеване ин витро или инсеменация
Да бъдем щастливи майки, да заченем от любимия мъж, да родим здрави деца е мечта и цел на всяка жена. И това не е въпрос на случайност. Подготовката започва много преди зачеването.
Най-напред жената става плодородна психологически, енергийно и емоционално, и едва след това тя получава способността да зачене и роди дете!
Според статистиката 20% от двойките в страната страдат от “безплодие”. Доказано е, че около 85% от всички заболявания имат психологически произход. Може да се предположи, че останалите 15% от заболяванията също са свързани с психиката, но тази връзка все още остава да се установи…
Сред причините за болестите, чувствата и емоциите заемат едно от основните места, а физическите фактори – действат втори път като спусък. Проблемът с въпросите за безплодието е, че психолозите не поставят диагнози, а акушер-гинеколозите лекуват само тялото.
Независимо от това, психологическото безплодие се отнася до психосоматичните заболявания, имащи физиологичен израз, но произтичащи като вътрешен психологически конфликт. Това е първото нещо, което и лекарите, и пациентите трябва да разберат, когато са ангажирани с лечението на това заболяване.
Има определен тип хора, които са “предразположени” към психологическо безплодие: това са хора, които са склонни да соматизират безпокойството, да се разболеят “от мъка” и изпитват болка в един или друг орган по време на остри преживявания.
Тялото им вече е запознато с подобен механизъм и нетърпеливо се вкопчва в обичайната версия на развитието на събитията дори в случай на опит за забременяване.
Причините: грешното отношение към себе си, към съпруга, родителите, стрес, напрежение, възникващи в процеса на очакване на бременност. Това са постоянни колебания от надежда до отчаяние, когато с всеки нов цикъл забременяването „се проваля“. Притискането на роднини, неоправданите очаквания на съпруга и опасенията за „неспособност да зачене“ могат да играят значителна роля тук. Това важи особено за семейства, където бременността “трябва” да настъпи веднага след сватбата.
Няма съмнение, че в почти всички случаи жените с репродуктивни затруднения имат очевидни или латентни хормонални нарушения. Тези разстройства са тясно свързани с психологическите фактори – вина, комплекс за малоценност или конфликтна ситуация в семейството. Никакви осезаеми резултати в лечението не могат да бъдат постигнати без психологическа и енергийна работа, по време на които се отработват и освобождават основните проблеми: отказ от женственост, завист, страх. Понякога тези причини са дълбоко вкоренени в ранното детство на самата жена или дори в перинаталния период.
Женските болести възникват, когато жената не приема нещо в себе си (външен вид, някакъв вид поведение). Тя не иска или не може да се чувства истинска жена, любима и желана. Такива жени по всякакъв начин потискат своята женственост в себе си, изоставят самия принцип на женствеността.
Само един изход – проучете вътрешните си убеждения. Със сигурност ще откриете страх от раждане поради свързаната с това отговорност и ограничаващи вярвания.
По време на този тренинг:
🌼 ще ти помогна да се изцелиш на емоционално и физическо ниво
🌼 ще изчистим трупаното с години чувство на недостатъчност като жена, страхове, отхвърляне, обида, сексуално насилие или травми. Изчиствайки пространството, то е готово да се пълни с нова енергия
🌼 ще използваме енергийни практики за натрупване на женска енергия
🌼 ще научиш специални упражнения, с които да премахнеш блокажите в тялото ти, за да може женската ти енергия да тече безпрепятствено в теб
🌼 ще възстановиш връзката си със земята, защото именно тя дарява на жената плодовитост
🌼 ще работим с глина, най-мощната Мандала за зачеване на дете. Тази Мандала има славянски корени. В основата й е вграден древния символ на плодородието, който векове наред е помагал за зачеването и раждането на здрави деца
🌼 по време на енергийния танц Мандала ще поканите и приведствате душете на вашите бъдещи деца
🌼 ще получим помощи и подкрепа от богините Оня, Артемида, Диана, Хатор, Ищар, от Дева Мария и Архангел Гавраил
🌼 ще направим изключително мощна практика от Кинезиологията за запечатване на желанието в тялото
🌼 ще работим с рода, защото често прините за репродуктивните проблеми се коренят в родови програми и родова карма
Какво е необходимо за практиката:
👚 удобно облекло (спортно), допълнително връхна дреха за намятане или шал
👗 дълга рокля или пола за танца
💍 Препоръчително е да вземете със себе си любими бижута, които да заредим по време на танца с лечебна енергия
📢 Записване и такса:
Тренингът е в бутикав формат, местата са ограничени!
💰 Цената при предварително записване и капариране е 125 лв.
Всички материали са включени!
За да си гарантирате място на тренинга, се заплаща капаро в размер 50 лв. /пиши на лично съобщение в Месинджър или Вайбър- 0889 931973 за банкови данни
Останалата част от сумата се заплаща на място!
Важно! Моля, след направено плащане, изпратете снимка или скрийншот на платежното нареждане на Месинджър, Вайбър- 0889 931973
💰 Цената в деня на събитието е 150 лв. САМО при наличие на свободни места!
===============
*** При направено плащане и невъзможност да посетите практиката, можете да прехвърлите правото си на участие на друга жена. Заплатената сума не се възстановява и не се прехвърля за друга дата или събитие.
Начало: 10.30 часа
Край: 19:00 часа
• Къде: Сантоша Йога Център,
ул. “Бенковски” 11

Кой е треньорът?

Марина Бошева

❤ За водещата:Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката “Пробуждане на женската енергия” и Танц Мандала. Ученичка е на Наталия Илюшко от Москва. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 13 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание.
Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с констелации по приказни сюжети, констелации за дом, наследство, заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации.
Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа.
В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии.

През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията.
А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари.
Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия.

Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода.
Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена