За Нас

Нашите треньори

Марина Бошева

❤ Марина Бошева е сертифициран треньор на практиката "Пробуждане на женската енергия" и Танц Мандала. Ученичка е на Наталия Илюшко от Москва. Танцува Мандала танц от началото на 2017 г. Вече 12 години Марина изучава и практикува различни енергийни практики, арт терапии с мандали и глина, съчетани с медитация и наричания, алхимия, тантра, нумерология, констелации, обучавана в тайни школи с вътрешно знание. Марина е обучена от най-добрите школи за семейни и структурни констелации. Марина е родов терапевт, работи индивидуално и в група с родовата енергия, динамика, преплитания и карма. Преминала е и обучение за водене на онлайн констелации. Много умело работи с Констелации по Приказни сюжети, Констелации за Дом, Наследство, Заболяване /симптом/, както и корпоративни констелации. Работи с Метафорични, асоциативни карти по метода на руската школа. В работата си често използва ЕМДР метод за работа с травми и фобии. През годините изучава силата на кристалотерапията и ароматерапията. А още в детството си се запознава с магията на билките благодарение на своята мъдра баба, която и до днес забърква вълшебни лечебни отвари. Сертифициран специалист е по Нейрографика от Института по психология на творчеството в Русия. Марина работи много меко, но мощно с женските травми и блокажи и с помощта на танц, специални движения, работи с ангелите, архангелите, стихиите и силата на рода. Тя е Рейки лечител и е особено интуитивна в откриването и лечението на женски травми и блокирана енергия. Работи с Метафорични и Таро карти. Предлага Умерологични консултации. Марина използва силата на билките, музиката, дихателни практики и личния потенциал на всяка жена.

Александра Наумова

Александра Наумова е дипломиран експерт по фън шуй на международно ниво, обучена е и сертифицирана в Европейския колеж по фън шуй ECOFS от майстора Говад Чой. Професионален консултант и учител по Фън Шуй, Ба Дзъ и Най Ин с 14 -годишен опит. Експерт в традиционните китайски градини. Водеща цигун практика и чаена церемония. Учила е фън шуй, цигун и други традиционни китайски изкуства в Китай, Европа и Русия.

Алиса Котляр

Ментор по ресурсно състояние на милионер, енергиен треньор и учител по медитация. Диетолог, натуропат, специалист по интуитивно хранене. Член на Асоциацията на диетолозите в Русия. Сертифициран специалист по работа с подсъзнанието. Алиса помага на хората да станат по -енергични, съзнателни и по -богати с лекота и удоволствие!

Мария Пермякова

Психолог, учител, генеративен треньор, член на международната асоциация на генеративните промени. Член на Международната асоциация за генеративна промяна. Опит в психологическата практика повече от 10 години. Повече от 400 обучения, 1000 Мастър класа, 20 авторски обучения в 35 града в Русия и 9 страни по света. Завършила е Московския държавен университет Ломоносов, специалност „ Психология на личността в областта на междуличностните отношения и бизнеса“. Работи по теми като междуличностни отношения между мъже и жени, намиране на партньор, кризи в семейния живот, излизане от зависимости, взаимоотношения родител-дете, самочувствие, намиране на себе си и самореализация, финансова увереност и много други теми, които са актуални в съвременния свят.

Анна Нуржан

Анна е практикуващ психолог, системен семеен терапевт, практикуващ НЛП, когнитивен поведенчески терапевт. От 2014 г. предоставя квалифицирана помощ, поддръжка и придружава клиентите по пътя към техните цели. Основно използва в работата си системно-феноменологичния подход и системните констелации, къй като с помощта на този метод е възможно в една или две консултации да се разплетат дълбоки проблеми, с които други психологически техники могат да се справят с години. В зависимост от заявката на клиента, при индивидуално консултиране Анна комбинира тета лечение, коучинг, когнитивно-поведенчески техники, НЛП, арт терапия, EMGR и други, които хармонично се допълват и помагат на клиента да реши проблема си.

Женски енергийни практики
Нумерология
Хоопонопоно
Фън Шуй
Констелации
Китайска Метафизика