Щастлива в любовта

Прекрасна,
колко често чувствайки се обидена, се страхуваш да влезеш в нова връзка, страхуваш се да се доверяваш на мъжете и се опитваш да се предпазиш от всякакви емоции.
Но скривайки се от света, ти понякога не го забелязваш, че спираш да се радваш на простите неща – усмивките на хората, красотата на природата, песента на птиците – и се потапяш в безнадежден копнеж.

Събитието Щастлива в любовта – енергийни практики и констелации ще ти върне усещането за вътрешна хармония, ще ти помогне да повярваш в щастливото си бъдеще и ще те научи да се доверяваш на мъжете, без да си зависима от тях.

Най-ценният дар, който една жена може да даде на другите, е способността й да обича първо себе си без нужда и желание за манипулация или саможертва, а след това и всички останали.

Кога за последен път прави нещо самата за себе си? Кога си направи комплимент? Кога си подари подаръци? Всички се стремим към любовта, търсим я, имаме нужда от нея. Търсим някой, който ще ни обича и ще ни направи щастливи … И в тази безкрайна надпревара за щастие, понякога забравяме за най-важното.

Ако не обичаш и не цените себе си, хората около теб, мъжете, Вселената няма да ти дадат любов. Те ще се отнасят с теб по същия начин, по който се отнасяш ти към себе си. За да промениш отношението на света и другите хора, важно е да приемеш и обичаш себе си, да видиш своята уникалност и да станеш най-ценното и скъпо същество за себе си.

Потискайки гнева и негодуванието в себе си, ние си печелим болести. Усмихваме се, когато сърцето ни плаче, за да изглеждаме добре. Ние разбираме другите, но изобщо не разбираме себе си, своите нужди, своите желания. И много често не знаем от какво имаме нужда.

Запитайте се: „Какво точно искам? Как мога да угодя на себе си? ” Не се страхувай да звучиш егоистично. Егоизмът идва от липса на любов, докато можеш да обичаш себе си,ти ще си в състояние на изобилие.

Любовта към себе си е основата, върху която се изграждат всякакви хармонични отношения. Това ти позволява да се наслаждаваш на живота на 100%, да избереш най-доброто за себе си и да вземеш правилни решения. И най-важното е, че тази любов може да се развие!

След Тренинга:
🌺 ще бъдеш изпълнена с енергията на любовта
🌺 ще се чувстваш лека и безгрижна
🌺 ще спреш да живееш в миналото
🌺 ще започнеш да се доверяваш на мъжете и света
🌺 ще поставиш начало на нови отношения в живота си
🌺 ще можеш да обичаш и да бъдеш обичана

💫 Ще правим констелации за любов
💫 Ще разбереш как мъжете откликват на твоята енергия и присъствие
💫 Ще се свържеш с ВЪТРЕШНИЯ си МЪЖ, и ти ще имаш привилегията и удоволствието да го моделираш такъв, какъвто ти го поискаш, в синхрон с вибрациите на любовта!
💫 Ще си припомниш какво е да бъдеш доверчива, непосредствена, спонтанна. Ще се научиш да се доверяваш на света като децата, с открито сърце и вяра.
💫 И ще си готова да споделяш тази любов и щастие с целия свят. Любовта ще бъде твое вътрешно състояние.
💫 Ще се срещнеш с Богинята на Любовта, и лично тя ще ти помогне да привлечеш достоен мъж.
💫 Ще отворим потока на енергията на любовта и ще я обменим със света.

💕 Ще видиш и осмислиш своите “грешки”.
💕 Ще простиш на себе си и хората, които са те наранили.
💕 Ще се научиш се да бъдеш по-щастлива и по-малко “виновна”.

СОФИЯ! 20.11- 10:30- 18:30 ч.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *