Силата на Рода

👨‍👩‍👧‍👦🌳🍀 За силата на Рода, родовата подкрепа и благословия се заговори сравнително отскоро.
Факт е, твоя Род до голяма степен предопределя бъдещия ти живот.
Родът е този, който дарява на човека здраве, издръжливост и сила да оцелее при всякакви обстоятелства. Родът е този, който вгражда в малкия човек всички принципи на естествения подбор, които той има. Всички победи и поражения на далечни предци, всички техни грешки и постижения са опит, който има значение.
Мъжът дава сила на семейството, а жената- информацията и Родовата памет.
Да, точно така е. Знанието за рода се предава само по женската линия, и жените са истинските пазители на родовата памет.
Тази тайна е скрита във вас, прекрасни и чака часа, в който ще се прояви. За много дълго време, внимателно и професионално, това свещеното знание е било потулвано. Замисляла ли си се, че ти, майка ти, дъщерите ти все още не знаете нищо за силата, скрита във вас?
“Това, което не разбирате, не ви принадлежи.”
Йохан Волфганг Гьоте
👩‍🦳 От незапомнени времена жените са наричани „пазителки на огнището“. Но какво означава това – „огнище“? В крайна сметка това не е само място, където се приготвя храна за семейството, където се поддържа огън и топлина. Запазването и организирането у дома е само една от функциите на жените.
🔥 Най-важната цел на домакинята на къщата е да обедини всички членове на семейството около огнището. По всяко време тази способност е притежавана от жена – главата на Рода.
Да, това не е грешка. В традициите на днешната епоха мъжът се смята за глава на семейството . И това вероятно е правилно, защото традицията е плод на времето и опита на предишните поколения.
Нека мъжът е глава на семейството, но жената остава глава на Рода. Главата на семейството отговаря за семейството, а главата на Рода отговаря за целия Род.
Но Род не са само роднините, които познавате, вашите деца и внуци. Това са тези, които познавате и тези, за които никога не сте чували. Рода не са само хората, не са само техните биологични тела. Това са също желания и надежди, постижения, успехи и неуспехи. Това са знания и стремежи, мъчения и любов. И всичко, всичко, което има общо със семейството.
Огънят, поддържан от жената, символизира и живота, и знанието как да победим смъртта: хората в едно семейство се раждат и умират, но Родът остава, той е вечен.
Само родово знание, което се предава от поколение на поколение и само по женската линия, е способно да запази този вечен живот на Рода.
Ако вашите предци ви захранват със сила, здраве и дълголетие, то това богатство ви прави издръжливи и здрави, силни и плодородни. Ако не, тогава здравословните проблеми ще ви преследват през целия ви живот.
Ако сте човек, който винаги има късмет по рождение (много рядък подарък!), Тогава до каквото и да докоснете с родовата благословия, то ще доведе до ефекта, от който се нуждаете.
Потокът от късмет ще отклони неприятностите, ще ви помогне да бъдете в точното време и на точното място, ще ви позволи да чуете, видите или почувствате това, което е недостъпно за другите и това ще доведе до успех.
Ако енергията на властта ви е била подарък от вашия Род, тогава имате не само изразени лидерски качества, но най-ввероятно , никой не се съмнява във вашето право на власт! Самите хора искат да ви се подчиняват, те самите ви дават право на своя живот и свобода.
Ако не притежавате такъв дар, тогава всичките ви опити да станете началник или да ръководите нещо ще завършат с неуспех и дори могат да ви доведат до бедствия. И всичко това, защото за вас е трудно да защитавате правото си на власт. Ще ви трябват толкова много сили, за да я задържите , че просто няма да имате сила и енергия за нищо друго.
 
Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *