Психологически причини на Женските болести

Рядко свързваме състоянието на ума с физическото си здраве. Но физиологията на жената е пряко свързана, колкото и странно да звучи с фини психични процеси. Много женски заболявания възникват, защото жената не приема нещо в себе си. И всъщност да се предотврати, да се излекува неприятната болест е много по-лесно, когато разберем нейния психологически произход.

Психосоматиката не е нова дума в медицината и психологията. Това е научно направление, което изучава влиянието на психологическите фактори върху хода на соматичните (телесните) заболявания.

Почти всяка болест и физически дискомфорт са всъщност диалог между тялото, душата и психо-емоционалното ти състояние. Отначало душата ти е шептяла, че нещо не е наред, но ти не си я чула. И тогава душата започва да крещи на езика на болката и болестите – “Моля те, обърни ми внимание! Нещо не е наред! Помогни ми! Повече така не мога! Не издържам!”

♥️ Нашето тяло е много мъдър механизъм, замислен от Твореца с много грижа и голяма любов към нас. И ако ние го слушаме, то ще ни разкаже много за нас самите. И само ако упоритито игнорираме знаците му, то започва да БОЛИ!

☝️ Причините за физическото състояние на нашето тяло живеят в нефизическата част от нас. Причината за болестта е именно нашето вътрешно решение да складираме, да трупаме вътре в нас неизразени емоции, страхове, гняв, вина, срам, да се примиряваме с обстоятелствата, да мълчим, когато всъщност ни се иска да крещим, за преглъщаме болките, обидите…. Познато ли ти е всичко това❓ Тогава живият импулс, непроявен навън, остава заключен в тялото… във всяка една наша клетка и започва да ни разрушава отвътре. По-късно това прераства в болест.

📣 Какви са психологическите причини за кистите, миомите, рака на гърдата, ендометриозата, нарушенията в месецния цикъл, фригидността, рака на маточната шийка, репродуктивните проблеми, мигрената, цистита, запека, хемороидите, наднорменото тегло, бялото течение, пролапса, и как с лекота завинаги да се освободим от тях ще узнаете на тренинга ЖЕНСКА ПСИХОСОМАТИКА И ПРАКТИКА “РЕГЕНЕРАЦИЯ И ИЗЦЕЛЕНИЕ”

📢 По време на този тренинг: ✅ ще научиш до какви заболявания водят различните разрушаващи психо-емоционални състояния ✅ как да промениш мисленето си, за да се освободиш с лекота от тях ✅ защо възникват гинекологичните заболявания, когато жената не възприема нещо в себе си ✅ алтернативни методи за лечение ✅ психосоматика на гърдите ✅ енергийно изчистване и масаж на гърдите

💫 ще се потопиш в целебната енергия на една изключително мощна енергийна практика за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ИЗЦЕЛЕНИЕ, РЕГЕНЕРАЦИЯ И РАБОТА С БОЛКА предавана от уста на уста, от учителка на ученичка от руските жени лечителки!

Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *