Пробуждане на женската енергия

💫🌺💃🏼 Всяка от нас има своя уникална история. Радвали сме се на моменти на красота и съвършенство и сме преминавали през периода на безсилие и болка.

Много често се опитваме да избягаме от болката чрез лични драми, пристрастяване и вредни навици. И в крайна сметка всички те пилеят ценната ни енергия и предизвикват стрес, който от своя страна ни повлича обратно надолу по спиралата – обвиняваме околните за него и приемаме ролята на жертви.

Позицията на жертва ни пречи да предприемаме действия и така ставаме доброволни участнички в собственото ни нещастие. Ние губим способността си да се лекуваме сами.

Динамичната медитация “Пробуждане на женската енергия” е свързана с тантричните практики и ви позволява да излекувате сексуалността си и да се освободите от емоционалните модели и забрани на тялото, започва процес на изцеление на ниво душа и тяло, пробужда се сексуалността и интимността.

Пробуждането на женската енергия основно изчиства и хармонизира първи и втори енергиен център и разтваря трети/ слънчевия сплит/ и сърцето. С тази практика ще се слеете с източника на любов и сила в тялото ви.

На физическо ниво практиката спомага за освобождаване на миоми, кисти, нормализира хормоналния баланс на жената. По време на практиката ние изхвърляме целия товар от потиснати енергии на ниво първа и втора чакри – това са забрани, потиснати чувства, неизразени емоции, страхове и самосъждения, неизразена агресия, замръзнала в тялото болка … Всичко, което блокира и спира притока на сила и креативност в нашата тяло, всичко, което ни държи в състояние на драма.

Основното послание и посвещение на тази практика е: „Аз се проявявам в този свят, живея и се наслаждавам, създавам с удоволствие себе си, тялото си, живота си.“
С динамичната медитация ще съживите тялото , излезете от състоянието на жертвата, ще освободете блокажите и забраните за сексуалност… и ще насочете енергията си за съзидание. Практиката възстановява чувствеността и сексуалността, желанието да живеем и да се наслаждаваме!

Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *