МАГИЯТА НА БИЛКИТЕ И ПОДПРАВКИТЕ В ЖЕНСКИТЕ РЪЦЕ

Още от древни времена билките и подправките се използват за активиране на различни енергии и процеси като вълшебни добавки, които водят до осезаеми промени на физическо, енергийно и ментално ниво. Някои билки и подправки в средновековието са стрували повече от злато. Вещите жени са били майсторки, които са умеели да използват енергиите на растенията фино и умело. Те са знаели как да влияят на околните по-силно и по-дълбоко и от най-силните магове. Съществуват знания, които са помогнали за спечелването на важни битки, за превземането на градове. Чрез тях вещите жени са дарявали войните с колосална енергия, сила и жажда за победа – те ще бъдат запазени в тайна, защитавайки всички нас и нашето пространство от информация, която може твърде драматично да засегне милиони хора по света.

Но мога да те науча как да подържаш тялото си здраво, да помагаш на близките си, да бъдеш завладяваща и женствена, да развиеш силните си страни, да вдъхновяваш любимия си, да го вдигнеш от дивана, да създаваш романтично настроение у него, да му помогнеш да бъде неуморим любовник, да се освободиш от напрежението и да се отпускаш, да бъдеш мека и женствена.

🌿 АНАСОНА е подправка, която запазва женската красота. Използвана е от славянските красавици за невероятно енергийно излъчване на косата и кожата им. Анасона подмладява женското тяло, включвайки програми в него за запазване на младостта и свежестта възможно най дълго. Той облекчава депресията много нежно и подобрява умствената дейност забележително. Анасона ни повдига настроението и ни помага да се чувстваме щастливи.

Самата му форма е като магическа звезда. С отвара от анасон можеш да измиваш лицето и косата си, както и да го добавяш към различни маски, за за придобиеш самата ти особен женски блясък.

Познавайки магичните свойства на билките, подправките и храните, ти мъдро ще можеш да направляваш живота си в избраната от теб посока. Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *