Практика за вътрешно управление на енергията на Вилхелм Райх

Всеки ден в нас се натрупват различни видове енергия – някаква информация, която прониква в тялото ни и остава под формата на стрес, мускулни и психологически блокажи. Тази енергия се блокира, защото повечето от нас не знаят как да я трансформират и освободят ефективно. Ние инстинктивно се опитваме да се отървем от този енергиен излишък, но без да познаваме техниките, го правим неефективно.

Вилхелм Райх -основателят на телесно-ориентираната терапия, е разработил редица техники за отключване на тези телесни блокажи, принуждавайки енергията да се движи отново по естествен начин, създавайки място за нови потоци и следователно нова информация.

Една от тези практики се нарича РЕФЛЕКС НА ОРГАЗМА, при която през цялото тяло преминава вълна вълна от енергия, давайки на практикуващия усещане за сила, енергия и мускулна лекота.

Резултатът се усеща незабавно! След само една практика вие ще почувствате тялото си по нов начин, ще почувствате пулса на живота, ще изпълните сексуалния си живот с нови преживявания , ще почувствате добро настроение и лекота.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *