Методи за Енергийна Защита

Енергийна защита „Слънце“

Представете си себе си вътре в слънчева топка, топла и сияйна. Трябва да се убедите, че всичко отрицателно, което се приближавате, изгаря в неговите лъчи. А всичко добро прониква безпрепятствено.

Енергийна защита „Топка“

Създайте балон около главата си като „сапунен мехур“, след което го напълнете със синкава, сребриста или златиста енергия, задайте си настройката, че сте в „топката“ и бъдете в пълна безопасност.

Защита на енергия „Купол“

Представете си, че тялото ви е под златен купол, трябва да поставите толкова куполи, колкото е необходимо, за да сте сигурни в своята безопасност.

Защита “Енергиен фонтан”

Представете си, че имате поточна енергия над главата, която се стича по цялото ви тяло чак до краката. Визуализарайте потоци енергия от различни цветове, като фонтан в цветовете на дъгата. Те ви обгръщат и носят положителна и защитна енергия.

Защита „Златната пирамида“

Представете си, че сте в центъра на златната пирамида, което отразява негативната енергия със сиянието си. Пирамидата трябва да е толкова голяма, че да се чувствате комфортно.

Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *