Колко е важна връзката с Бащата?

Бащата е най-важният мъж в живота на всяко момиченце. И от него зависи как това момиченце ще изгради отношения с противоположния пол, дали може да създаде силно семейство, да изгради кариера и да процъфтява финансово.
Бащата дава представа не само за границите, но и за възможностите. Нещо повече- без положителна връзка с бащата или образа на бащата в живота на човек настъпва хаос.
И този хаос може да се изразява по различен начин.
Например:
💥 човек се захваща с 10 неща наведнъж и не завършва нито едно
💥 не смее да започне какъвто и да е бизнес. Дълго, отлага, колебае се, намира хиляда причини за това. И в резултат или не прави нищо, или се отказва от започнатото при първото затруднение.
💥 не спазва обещанията си и постоянно лъже
💥 не може да защити своята гледна точка, съгласява се против волята си с другите хора, а след това се чувства използван и страда
Ако двамата родителите се ценят и уважават взаимно, а бащата отглежда малката си принцеса с грижа и любов, пораствайки, такава жена бързо намира достоен мъж, щастливо е омъжена и живее в изобилие.
И обратното: когато татко на практика не е присъствал в живота на дъщеря си или е бил твърде строг с нея, или е злоупотребявал с алкохол, или е напуснал семейството изобщо, тогава в душата на детето остава травма, която оставя отпечатък върху целия му бъдещ живот.
💫 Съществуват практики и констелации, които ще ви помогнат да отделите чувствата си към баща си от тези на майка си.
⚜ Ще спрете да се поставяте на мястото на вашата майка и несъзнателно да живеете нейната съдба, ще можете да разберете и да благодарите на баща си за това, което той е направил за вас.
⚜Ще намерите място, където да го обичате в сърцето си и да започнете да живеете живота си, без да се обръщате назад към миналото!
Този тренинг е за вас, ако:
✅ изпитвате неприязън към баща си
✅ не чувствате благодарност и любов към баща си
✅ образът на баща ви е свързан с негативизъм и разочарование
✅ не вярвате на мъжете.
✅ Не можете да се реализирате в професията си
✅ постоянно изпитвате проблеми с парите
След практиките:
👨‍👧 ще приемете баща си такъв, какъвто е
👨‍👧 ще се освободите от негативните стереотипи от детството
👨‍👧 спрете да търсите чертите на баща си в мъжете, с които имате връзка
👨‍👧 вече няма да търсите образа на татко в партньора си
👨‍👧 ще вярвате в себе си и ще отворете сърцето си за любов
👨‍👧 ще се доверявате на мъжете и на света
 
Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *