Как отхвърляме мама

Мама е първият човек, който бъдещото дете започва да разпознава.
Мама е тази, към която новороденото инстинктивно се протяга, безпогрешно разбирайки, че това е тя. Мама е една от първите думи, които детето произнася.
Всеки от нас си има своята майка: нежна или строга, грижовна или по-егоцентрична, работохоличка или домакиня.
А понякога връзката с мама е била толкова болезнена, че някой иска да забрави и е готов да я зачеркне от живота си.
И все пак, колкото и да се ядосвахме на нея, точно мама направи най-важното за нас – тя ни доведе на този свят, даде ни живот, позволи ни да дишаме, дори ако по-късно се е оказало, че не е от този вид майки, за които сме мечтали.
Въпреки че … това не е съвсем вярно. Защото тя е точно такава, каквато на нас ни е било нужно да бъде. И всеки от нас знае това дълбоко в себе си.
Ако сте натрупали дълбоки негодувания към майка си, непременно преработете тази тема. Недоволството срещу майката е кървяща рана в сърцето, която може да продължи с десетилетия, защото невидимата връзка с майката съществува вечно. И да живееш с обида към майка си е особено мъчително.
👩🏼‍🦳 Мама е по-мъдра и енергийно по-силна от теб- ВИНАГИ!
Важно е да запомните, че мама е голяма, тя е по-възрастна, по-мъдра, по-могъща. Каквито и висоти да сте постигнали, винаги, абсолютно винаги ще бъде така. Мама е живяла по-дълго, и е придобила повече опит и мъдрост.
Ето защо е важно да гледате на мама от гледна точка на дете.
ВАЖНО! Не от гледна точка на родител, а от гледна точка на дете.
Не можете да я научите на живота. Спомни си коя си ти и коя е тя. И когато бъдеш с нея, погледни я отдолу, помоли за съвет, разкажи й за проблемите си и й дай възможност да ти помогне.
👩‍👧 Мама винаги е голяма, а ти си малка. Мама дава, а ти вземаш. И ако не вземаш енергия от майка си, ще лишиш себе си и децата си от енергия, ще лишите живота и проектите си от сила. Чрез мама получаваш енергията на целия женски род.
Когато приемеш своята майка ще получиш крила!
Приеми своята майка и получи благословията и енергията на рода 💫
 
 
Ако желаете да научите повече за тренировката и датите на провеждане, последвайте Нашата Фейсбук страница: Женски енергийни практики /Марина Бошева/
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *